Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczna89

jak sprawić by zakochał sie?

Polecane posty

Gość sloneczna89

Heh temat nie oddaje tego co chciałam powiedzieć, otóż od niedawna spotykam się z takim chłopakiem ,w sumie jesteśmy razem no i od samego początku jemu tak bardzo zależało, starał się mocno i ciągle chciał się widzieć.. Ale po paru dniach jakoś zupełnie olewa mnie, czasem coś napisze, zaś dowiedziałam się, że przez wiele lat był zakochany w takiej dziewczynie z którą był długo i się wiele razy rozstawali i wracali do siebie, a ona go w balona robiła.. Pomyślałam, że chodzi o nią tym bardziej, że ma do niej pinezkę na zdjęciu starym na nk, a ona do niego :/ Zapewne laska przyzwyczaiła się, że Kamilek za nią tyle lat biega, a ona robi co chce i teraz nagle jak ma dziewczyne to cos napisała albo nie wiem, nie wiem co mam myśleć, to tylko moje przypuszczenia, a zaś wczoraj pisałam z nim, bo mnie już totalnie olał, żeby nie robił ze mnie idiotki a on mi napisał, że dlatego tak ostatnio się zachowuje bo chce jak najszybciej zapomnieć o mnie, bo mam wyjechac za pare dni, ale ja mu mówiłam, że moge wrócić nawet za 2 tygodnie i wogóle na początku, jak wiedzial, że wyjezdzam to mowil, ze sie nie doczeka az wróce, ze musze szybko do niego wrocic a jak nie to on przyjedzie a teraz nagle chce zapomniec, bo niby wielce bedzie cierpial jak wyjade, ze rezygnuje z najwspanialszej dziewczyny bo ma juz dosc cierpienia.. Nie wiem czy mam mu wierzyc, czy moze moje przypuszczenia są dobre, a bo ta laska wogole odezwała sie do niego i mu pisała ze jej sie okres spóźnia :/ czy moze to moja wina, skoro na poczatku mu zależało a potem widocznie za bardzo sie otworzyłam, odsłoniłam swoje wszystkie karty i tak jakby dałam mu siebie, a przeciez tak na poczatku mu pisalam wielce ze nie wierze w milosc, nigdy sie nie zakocham i ze jestem zimna xD Nie wiem co mam myslec o tym, nie wiem co mam zrobic, zeby z powrotem wrócił ten jego zapał..

Ja myślę że nic nie zrobisz aby to wróciło, przynajmniej nic na siłę. Jedynie co możesz to z nim rozmawiać na ten temat, ale nic w stylu że robi z Ciebie idiotkę tylko normalnie mów że na prawdę Ci zależy i że chciałabyś wiedzieć czy jemu też. Myślę że raczej nie ma na to żadnego sposobu aby było tak jak wcześniej.