Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to_jaa

jakie studia z takimi wynikami? progi punktowe

Polecane posty

Gość to_jaa

Witam, kompletnie nie wiem jaki wybrać kierunek studiów;/ nigdy nie miałam żadnego wymarzonego, zawsze byłam bardzo "ogólna", zawsze świadectwa z paskiem, ze wszystkich przedmiotów na równi. I teraz mam kłopot z wybraniem studiów. Proszę o wypowiedź osoby, które są w temacie i znają progi procentowe/punktowe, żeby dostać się na dany kierunek/uczelnie. I realnie na to spojrzą i racjonalnie. Wyniki z matury następujące(wiem, że nierewelacyjne) : - j. polski - podstawowy (73%) - j. angielski - podstawowy (74%) - -chemia - rozszerzona (57%) - biologia -rozszerzona (53%) I oczywiście w gre wchodzą studia dziennie najlepiej Kraków, ewen. Wrocłam, Rzeszów, Lublin, Katowice. Proszę o realne rady(gdzie mam szansę się dostać, na jaką uczelnie, jakie tam progi pkt. są). Z góry dziękuję za pomoc i wskazówki.

Gość fdddddddddddfffffffff
z kad znasz juz wyniki matury ????

Gość ffffffffffffffffffffff
do burdelu najlepiej z takimi wynikami

Gość zgadzam sie,ze to dziwne
po co ci studia, skoro nie wiesz nawet co chcesz studiowac???

nie wiem o co chodzi z progami punktowymi nie pomogę.... a nie masz jakichś zainteresowań... kierunku studiów, który chiałbyś/łabys ukończyć ???? czy już teraz nie liczy się nic poza punktami ?? zgłupiałam

bo szczerze ci powiem, że jeśli nie masz żadnych zapatrywan na przyszłość, to może odpocznij od studiów i nauki, popracuj rok, pomyśl, może coś ci zaświta..... po maturze jestes dojrzałym człowiekiem.... nie uwierzę, że nie wiesz co byś chciał/a robić....

Gość Tasiek
Skoro zdawałaś biologię i chemię na poziomie rozszerzonym, to może jakiś kierunek związany z przyrodą. Twoje wyniki są całkiem dobre z tych przedmiotów (oczywiście na medycynę, czy farmację nie masz co liczyć, ale naprawdę nie jest źle). Może biotechnologia?

Gość no właśnie o to samo chciałam
zapytać :D skąd wiesz, że będziesz mieć dokładnie 57 i 53 procent, przecież jeeszcze nie ma wyników :D