Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opowiastka/hygienista

Pytanie do panów 30-38 lat

Polecane posty

Mimioni.... A ić paskudo!!:))) Ja nie zagram bo w : kartach, grach wszelakiego rodzaju, loteriach itp, nijakiego szczęścia nie miałem, nie mam i pewnie miał nie będę ( zresztą widzi mi się, że nie będę miał na pewno:P), bo mam je w przeciwieństwie tegoż, wynikającym z powiedzenia - "Kto nie ma szczęścia w kartach, ma je u kobiet ( w miłości)!;) No i sam/a rozumiesz, że szczytem głupoty byłoby to szczęście zamieniać, na chciażby najmilej szeleszczące dobra doczesne.;)

Z powodu, chwilowego mam nadzieję, braku w/w przeciwieństwa do szczęścia w grach, ruletkach, kartach itp, oddam się, całkowicie, bardziej przyziemnych czynnościom, tzn. idę pustkowie na stole zrobić, czyli inaczej rzecz nazywając, pociechę dla swego barbarzyńskiego podniebienia czynić!:)

Nie ma ...nikogo?? ...nie kocha mnie już....???:(:( Nie żebym tęsknił, nie... tak tylko pytam! :)

hmm..........mam znacznie większe szczęście w kartach i grach losowych niż miłości:(...i nic na to poradzić nie mogę.....rzadko kocham.....a jesli kocham to miłość okazuje się być toxyczną.....więc odpuściłam sobie .... łatwiej kasę zarobić niż znaleźć absolutną miłość

:( Z wielkiej zgryzoty - idę ugotować sobie.. owsiankę, na słodko i z mlekiem!!! Może choć to wypełni pustkę!;)

Masz rację w kwestii łatwiejszego zarobienia kasy niż znalezienia miłości, oczywiście , nie w odpuszczeniu sobie, i zaniechaniu poszukiwań!!

... a tak w naprawde to miłość "absolutna" istnieje, ale zdarza się tak rzadko, jak rzadkie były wielkie miłości opisane w literaturze. Tym niemniej, warto jej szukac bo jest szansa natrafienia na jej mniejszy kaliber, który odpowiednio pielegnowany, to i on daje dostatecznie dużo szczęścia - tak uważam.

Hej Pryczku. Cóż za smutne myśli? Owsianka na słodko to moje ulubione śniadanie życzę Ci zatem, aby Twoja była równie smaczna co moja;)

No i ostatnie z moich "wielkich przemysleń" - miłość to tandem ,..i tylko odpowiednio spasowane obydwu elementy pozwalaja na jej powstanie, i co wazniejsze trwanie.:)

Zwróćcie też uwagę, że miłość piękna, romantyczna i absolutna (w literaturze) nigdy nie ma szans na spełnienie. Bohaterka tragicznie umiera i koniec pieśni... ;)

...no tak, własciwie racja z tym "umieraniem" miłości - chociaż nawet ta która umarła, może byc odebrana jako spełniona, chociaż bolesna i tragiczna.

Cóż dziś planujesz? U mnie leje jak diabli, ale ciepło i całkiem miło więc chyba jednak się skuszę na mały spacerek ;)

Chyba mówimy o "spełnieniu" w zupełnie innym sensie;)

Nie będę polemizował w temacie literatury, rzecz jasna, gdyz nie czuje się dostecznie mocny - ustepuje pola, Opowiastko:)

Ojjj zaraz tam, ...innym sensie;)! U nas nie pada ( wypadało sie wczoraj troszkę) - zaraz ide pracusiowac:)

Co do spacerów w deszczu - uwielbiaaaaaaaaaaaaaam!!!! Często biore peleryne , taka porządna, gumiaki, i włoćzę sioe wdeszu po drózkach pobliskiego lasu:)

Miłego spacerku zatem, wielu pozytywnych przemysleń, jako że te spacery sprzyjają temu, doładowania dobrej i radosnej energii.:)

Gość trzydziestoparolatek
hm czyzby opowiastka miala cos wspolnego z brokulowa rurka?:)

Piękny, rześki, słoneczny poranek.:) Jestem przyjaźnie nastawiony do świata ( nawet do ludzi...)!! PS. Znajoma wiewiórka była dziś bardzo wcześnie po "przydziałowe" orzechy - znak, że jej wiewiórczątka mają coraz większe apetyty.

:D Witam Ja nie mam zaprzyjaźnionych ogonków, ale też dokarmiam diablątka. W parku biega tego sporo :) Swojego czasu były też kamionki, ale nagle zniknęły. Szkoda. Mam paskudne podejrzenia, że miłe starsze panie, które ochały i achały z zachwytu nad przecudnej urody zwierzaczkami spełniły swe groźby ciućkane słodkimi głosikami i pozastawiały wnyki :O Wszak tak piękne futerka nie powinny biegać samopas :O Ale mam zaprzyjaźnioną panią jeż, z którą spotykam się wieczorami :D

Gość tak z ciekawosci
czy ktoś z was , z własnej nieprzymuszonej woli, spożywa mielony gotowany owies , zwany potocznie owsianką? toż to świństwo straszliwe, nawet w wiezienich tego nie dają ,( że niby , znęcanie się nad osadzonymi)

Hej. Miło, że się odezwałaś.:) Jakiś uduchowiony dzisiaj, bardziej niż wykle, polazłem popracusiować bardzo wcześnie, jak to się coraz częściej zdarza. Stąd to spotkanie z rudzielcem ( orzechy wykładam jej już wieczorem). Co do mojej dziwnej chęci do pracy i jeszcze dziwniejszych pór jej wykonywania, to jestem zaniepokojony, i zamierzam zasięgnąć opinii fachowca, bo powszechnie zalecana metoda, żeby w razie nagłej takiej chęci, usiąść i poczekać aż ta chęć odejdzie, jest mało skuteczne, a własciwie to... bezskuteczna.;) Piszesz o kunach i prawdopodobnym ich smutnym końcu - rzeczywiście może źle skończyły, ale tych pań, wszak zgadzam się, że zdolnych do wszystkiego, bym nie podejrzewał, bowiem zastawienie sideł wymaga jednak sporej fachowości, i o ile to sie stało, to raczej któryś ze zbrodniarzy nazywnych mysliwymi, to zrobił. Źle mi się pisze, bo nie jestem przy zasadniczym kompie, a pisanie na tej klawiaturze przypomina granie w szachy...bez szachownicy. Są tu same cyfry i symbole, a funkcje liter są wyłącznie dostępne jako podkład trzeciorzędny. Wracam póki co do mojej "ukochanej".;) Będę później. Pa

"TAK Z CIEKAWOŚCI" Twierdzisz, że "...owsianka to świństwo, że nawet w więzieniach tego nie podają.."!! Aaa...sex!!?? Niektórzy też go nie lubią, a są i tacy co twierdzą, że to świństwo, i wyłącznie prokreacji winno służyć, i w więzieniach też tego nie "podają". A to takie miłe...., i większość populacji to uwielbia, chociaż głośno się tym nie chwali!?:)

Panie posiadają i zacięcie i umiejętności. To stare wyjadaczki specjalizujące się w truciu kotów i gołębi. A nienormalnym (zwłaszcza o tej porze roku) zaangażowaniem w pracę się nie przejmuj. Minie jak lekka melancholia, albo katar. Mi przynajmniej zawsze mija. :D

Uffff...:)))) - dzięki za pociechę w strapieniu. Iiiiii nawet już czuję jak by powolutku już zaczęło się przesilenie, myśli bardziej przyziemne, równie miłe, albo i milsze zaczęły napływać. Myśli te są jeszcze ulotne, trudne do sprecyzowania, ale mają już zarysy, kształty jakbyyy...., obłe, lekko opływowe, tu i ówdzie wypukłe, krągłości miłe dla oka jakoweś....:) Zobaczymy co się z owych wykluje, jaki kształt osteczny przyjmną!? Boję sie tylko, co by nie były równie, a nawet bardziej zajmujące od pracy, do której co tu ukrywać, jakoś sie przywykło i mozna sie jej nie bać.:) Ale, ale...rozklejam sie i wodze fantazji popuszczam, nad ziemię unoszę - oby upadek nie był bolesny, jak powiedział Mickiewicz, kiedy go mrówki oblazły!:P

Uffff...:)))) - dzięki za pociechę w strapieniu. Iiiiii nawet już czuję jak by powolutku już zaczęło się przesilenie, myśli bardziej przyziemne, równie miłe, albo i milsze zaczęły napływać. Myśli te są jeszcze ulotne, trudne do sprecyzowania, ale mają już zarysy, kształty jakbyyy...., obłe, lekko opływowe, tu i ówdzie wypukłe, krągłości miłe dla oka jakoweś....:) Zobaczymy co się z owych wykluje, jaki kształt osteczny przyjmną!? Boję sie tylko, co by nie były równie, a nawet bardziej zajmujące od pracy, do której co tu ukrywać, jakoś sie przywykło i mozna sie jej nie bać.:) Ale, ale...rozklejam sie i wodze fantazji popuszczam, nad ziemię unoszę - oby upadek nie był bolesny, jak powiedział Mickiewicz, kiedy go mrówki oblazły!:P