Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Typowy NL

W tym temacie możecie mnie pytać jak w końcu trafić na tego Jedynego.

Polecane posty

No niestety najpier trzeba co nieco napisac o sobie i swoich niepowodzeniach bym mógł wskazać błędy. Temat jest za szeroki by w jednej wypowiedzi streścić.

Ja juz mam tego jedynego, chcialam poczytac Twoja gotowa recepture :D

Gość przy okazji _
napisz też jak trafić na tą jedyną :)

Gość problematycznaja
ja sie podobam tym, ktrzy mi nie, i na odwrot. jak tozmienic? poza tym uciekam troche przed facetami, no dobra, nie troche,nie pozwalam zblizyc sie zadnemu, boje sie odtracenia po pewnym czasie. mam dzis dola, stad pesymistyczny post.

Gość wtorna dziewica 28
a ja: - jestem gruba jak trafic na tego jedynego?

Gość a ja wiemmmmmmmmmm
a ja: - jestem gruba jak trafic na tego jedynego? szukaj grubego albo schudnij

Gość abbbronislll
ja jestem ponadprzeciętnie ładna, mam wysokie iq i facetów traktuję z góry. szybko się wycofuję jak mi się coś nie podoba i zaraz mam pretensję jak facet nie robi tego co wg. mnie powinien robić dla kobiety, którą kocha.

Gość kei_bak
JAK ? o sobie: uroda przeciętna, waga 100 kg. żaden facet na mnie nawet nie spojrzy pod kątem seksu. co mam zrobić?

----->problematycznaja Nie przejmowałbym się tak bardzo. Większość ludzi ma ten sam problem że podoba sie nie tym co trzeba i na odwrót. Co do obaw o odtrącenie itp. Nie zamierzam gadać ci bzdur rodem z Cosmo czy Twojego Stylu typu 'uwierz w sibie' czy 'bądź otwarta i optymistyczna' Na Twoje pesymistyczne nastawienie proponuję jeszcze większy pesymizm :classic_cool:. Pomyśl o losie tych wszystkich starych panien żałośnie kurrwiących się z byle kim byle złapać faceta vide bohaterki Szalonych Dziewic czy Seksu w Wielkim Mieście. Może lepiej postawić małą sumę na średnio pewnego konia którego znasz niż cały majątek na takiego, który nawet imienia nie ma.

-----> Wtórna Dziewica Schudnij. Na prawdę nie ma innej możliwości. Krąg miłośników grubasek jest tak niewielki w porównaniu do ich ilości, że szanse znalezienia właściwego są czysto teoretyczne.

----Julianna Cechy które wymieniłaś można streścić do 3: - inteligentny - optymista/sangwinik - rodzinny każda pozostała wymieniona cecha może zostać podpięta pod wymienione. Nie wiem tylko po cholere Ci ten wierzący. Wystarczy że będzie tolerował Twoje obrządki i tyle. Zresztą często rozum wyklucza wiarę i na odwrót :D. Nie wierzę, że nie ma facetów o tak niewielkiej ilości zalet.

------> abbbronislll Dlaczego jak Cię kocha to ma coś dla Ciebie robić? Wyjaśnij mi to logicznie. Jak zrozumiesz bezsens swojego rozumowania to zmienisz nastawienie do facetów :-)

------> kei bak i inne grubaski które się tu zamierzają wpisać. SCHUDNĄĆ. Mężczyźni świadomie ale przede wszystkim podświadomie odrzucają grubaski bo chorowite, rodzą niezdrowe dzieci, szybko umierają itd.

Gość nieszczęśliwa987
ja chyba spotkałam tego jedynego, ale co z tego skoro on nie chce chce się wiązać teraz - tak mi powiedział. Na początku jak spotkaliśmy to byłam trochę nie chętna, na pierwsze spotkanie poszłam po to żeby go spławić, ale potem zmieniłam zdanie. Przejęłam inicjatywę i zaproponowałam spotkania, oczywiście nie wszystkie wypaliły bo nie miał czasu (niby). Ale gdy juz się spotkaliśmy to świetnie nam się gadało, ale niestety potem stwierdził, ze nie che się z nikim teraz wiązać. ( zauważyłam na tym forum że nie tylko ja jestem w takiej sytuacji) I co o tym powiesz?

Gość fundusz emerytalny
Każda kobieta się odchudza! Idiotki z kretynami się żenią, płodzą dzieci i rozchodzą . . .

Gość mam na ciebie ochotę
a ty ...NL trafiłeś na tą Jedyną?:)

gdzie się podziałeś autorze?

Gość no to napisz mnie hehe
byłam w kilku zwiazkach ale zwykle konczyly sie po 3-4 miesiacach, wiec czy to zwiazki? ogolnie nie chcialam od razu macanek, bylam powsciagliwa, faceci mi zarzucali ze sama nie dam im buziaka nie napisze smsa nie przytule sie:o tak samo nigdy ich nie pilnowałam za bardzo nie wypytywałam gdzie byli, nie sprawdzałam - dawałam duzo luzu. ale wiekszosc z nich po pewnym czasie nagle sie we mnie odkochiwalo:o a nie jestem typem kobiety bluszcza ani nic w tym stylu:o cenie niezaleznosc.

Gość umyj sie
hmmm moj byly to frajer. Ma laske i przypadkiem pomylił sie smsem ;]]

------>nieszczęśliwa987 'Nie chcę się z nikim wiązać' = 'nie podobasz mi się'. Nic na to nie poradzisz. Chyba, że to tylko jakiś jego foch a tak na prawdę usycha z tęsknoty za Tobą ;-)

------> mam na ciebie ochotę Tak ------> no to napisz mnie hehe Kobieta-bluszcz bywa wprawdzie męcząca jednak...mężczyzna czuje się niesamowicie dobrze wiedząc, że jest dla niej całym światem. Co więcej kobieta wchodząc w tyłek swojemu facetowi nie musi się obawiać pogardy z jego strony a wiadomo co myślą kobiety o facetach-lizusach ;-). Miłość rozwija się zwykle bardzo szybko. Jeśli ktoś po 3-4 miesiącach wciąż albo co gorsza już nie odczuwa fascynacji partnerem, powinien poszkać kogoś innego. Bez miłości chemicznej, feromonowej nie da się stworzyć trwałej więzi na lata.

Gość nieszczęśliwa987
no właśnie nie wiem, ostatnio jak się spotkaliśmy przypadkiem to rozmawialiśmy jak kiedyś, jak gdyby nic takiego mi nie mówił... Nie rozumiem facetów, z jednej strony zachowuje jakby czegoś chciał a potem nagle zmienia zdanie... nie wiem moze ja coś robię źle

szczęściarz:) to pochwal się jak wygląda jaka jest ta Jedyna Twoja:) będziemy się wzorować

------>nieszczęśliwa987 Może po prostu jest niezrównoważony psychicznie?:) ------->mam na ciebie ochotę Powiem tylko tyle że to piękna, inteligentna i bardzo uczciwa kobieta. Jesteśmy razem 8 lat więc znam ją dość dobrze.

Gość soulmateeee
A jak ja moge kogos znalezc,mieszkajac za granica,wychowujac samotnie 2 dzieci...jestem niezalezna,trzymam poziom,bez puszenia sie,zadbana,opalona,szczupla i faceci w miare na poziomie,po studiach lub glowa na karku,juz na wstepie mi pisza,oj nie rodzinki to ja nie szukam,chocby kobieta byla najcudowniejsza na swiecie,nie zwiazalbym sie z kims kto juz ma dzieci....a reszta,chlopcy z roznych wiosek,zazwyczaj bardzo prosci i bardzo chetni na rozne randki,spotkania w glownej mierze ich celem jest zaciagniecie mnie do lozka,czesto w w sposob bardzo nieudolny,z braku odwagi sami podlewaja sie gesto alkoholem,robia sie potwornie natretni...ech nie ma recepty ,jak i gdzie znalezc normalnego partnera,a na emigracji to wogole graniczy z cudem