Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolała^^

Mój mężczyzna sprawia mi ból podczas seksu

Polecane posty

Gość obolała^^

Jestesmy aktywna seksualnie parka, bardzo nam razem dobrze, jestesmy w zwiazku 2 lata i musze przyznac ze jest to najlepszy facet ktorego mialam do tej pory ale... 1) nie ma wyczucia w rekach, jak mnie obejmie to czesto za mocno, ale mi wlosy przygniecie niechcacy albo mnie z lokcia walnie niechcacy i ciagle "o sorry sorry" Fakt - to bardzo wysoki i duzy chlopiec ja jestem o wiele drobniejsza od Niego. 2) wydaje mi sie ze jak dla mnie ma zbyt duzego penisa bo bardzo czesto moge tylko raz a pozniej juz mnie szczypie szczegolnie przy wejsciu do pochwy, no i nie moze wchodzic do konca bo bardzo boli. Juz nie moge:(( tak bardzo chce sie z Nim kochac a ciagle mam obolala szczypiaca pochwe. Stosujemy zele nawilzacze i to pomaga ale niewiele no i te jego "niekontrolowane ruchy" 3) jak robi mi palcowe to boje sie ze nie zawadzi palcami tyle razy mu tlumacze zeby wsadzal palce prosto a nie pod jakims katem bo mmnie zaciera i to boli 4) jak piesci moja lechtaczke palcami to tez za mocno, mimo ze mu ciagle powtarzam zeby byl delikatny:(( Co jest ze mna nie tak? Bardzo mnie boli jak sie z nim kocham:(

bardzo nam razem dobrze, ale mnie cholernie boli :D:D:D takie rzeczy tylko u kobiet :) a na marginesie wiesz że istnieją lekarze seksulodzy :D

Gość obolała^^
Regres Zastanawiamy sie nad seksuologiem ale najpierw chce poznac innych Tak, jest mi przy Nim dobrze, w pozostalych sferach jest cudowny. W lozku tez, pisalam o tym co mi przeszkadza, nie mowie ze tak jest notorycznie ale bardzo czesto powiedzmy 7/10 razow boli:(

Zastanawiamy sie nad seksuologiem ale najpierw chce poznac innych" co chcesz ? :D

Gość obolała^^
opinie sorry zjadlo mi sie:P

Ale w jaki sposob chcesz poznać opinie innych ? Przecież nikt nie ma twoich gabarytów anatomicznych oprócz ciebie ? Ty myślisz w ogóle ? Dziewczyno marsz do lekarza , bo tutaj nikt ci nie pomoże A najlepiej zrobisz jak pójdziesz do tego lekarza ze swoim facetem :) pozdro 🖐️

Gość obolała^^
kurcze, no wiem ze w pewnym sensie masz racje ale moze ktos ma podobny problem nie wiem czy to we mnie tkwi problem czy w Nim...

Gość obolała^^
dodam ze z innymi partnerami nie mialam takich problemow, wiec nasuwa mi sie to ze on ma za duzego:( i ze jest za duzy

Gość w sumie to
fajnie masz bo wiekszosc kobiet ma problem z za malym albo z nie stojacym...

Gość wredniaczka 1111
ile razy dziennie sie kochacie?

Gość też obolała
Ja też mam wspaniałego mężczyznę. Jest nam ze sobą idealnie i nie wyobrażam sobie żeby być z kimś innym. Jesteśmy bardzo dobrze dopasowani intelektualnie, emocjonalnie, po prostu moja druga połówka :) Mój mężczyzna, podobnie jak Twój, jest niesamowicie obdarzony przez naturę, co ma swoje oczywiste zalety, ale też wady. Zdarza mu się "gwałtownie" wejść do końca i jeszcze tak jakby "naprzeć" na mnie całym swoim ciałem (szczególnie gdy już dochodzi), że boli mnie w środku (takie trochę odczucie jakby bolała szyjka macicy), a wejście do pochwy boli jakby miało popękać (duży obwód członka, nie tylko że dlugość). Nie mogę Ci powiedzieć "to normalne, idealne", bo na pewno można by się lepiej dobrać pod względem rozmiarów. Ale skoro współżycie jest możliwe, i nie jest dla mnie koszmarem, tylko raczej takim sporadycznym odczuciem, że "czasem zaboli jak przesadzi", to nawet nie ma się nad czym zastanawiać. Z takiego powodu: - NIE ZMIENIA SIĘ PARTNERA - NIE TRZEBA IŚĆ DO ŻADNEGO LEKARZA Na rozmiary nic nie poradzisz. Ludzie są po prostu różni, różnie dopasowani anatomicznie. Mi nawet ten ból przechodzi jeśli częściej współżyjemy - wtedy jestem bardziej rozciągnięta, przyzwyczajona do jego rozmiarów. Po stosunku można sobie przepłukać tantum rosa, wtedy szybciej złagodzisz te ewentualne otarcia. Natomiast techniki pieszczenia łechtaczki itp. musisz mu tłumaczyć, przypominać... w końcu się nauczy ;)

To z nim pogadaj, że Cię już wkurwia jego brak delikatności i dasz mu szlaban na seks, jak to się zacznie powtarzać.

Jasne :) lepiej zacisnąć zęby i sie męczyć :) niż iść na konsultacje lekarskie i po nauki co z tym fantem zrobić :) Brawo ;) za konstruktywizm wypowiedzi ...

Gość obolała^^
tez obolala Bardzo praktyczne rady, dziekuje Wspolzyjemy z duzymi odstepami czasu bo czesto nie ma go w domu i moze to jest przyczyną.. ze jak juz mnie dorwie to na calego. Teraz bedzie juz w domu na stale bo nie bedzie mial takiej pracy na rozjazdach wiec moze sie uda jakos przyzwyczaic pochwe. Jeszcze sie nacielam na tym ze czesto mam blokade psychiczna bo z gory zakladam ze zaboli i sie robie jakby ciasniejsza :-o

Gość obolała^^
po prostu EM duzo rozmawiamy ale On jakby nie chcial sluchac czasem sie postara a czasem zapomina

Gość obolała^^
Regres - dlatego mysle o seksuologu, bo to nie jest orma, zeby zaciskac zęby i wytrzymac w bólu

Jeszcze sie nacielam na tym ze czesto mam blokade psychiczna bo z gory zakladam ze zaboli i sie robie jakby ciasniejsza" nstp argument do tego by odwiedzić specjalistę :D Przykro mi ale jak czytam coś w stylu "zaciskam zęby ale daje mu dupy" to nie wiem czy sie mam z tego śmiać czy płakać :) ?

Gość obolała^^
no ja raczej zębów nie zaciskam jak boli, komunikuje ze boli i zeby przestal, chyba ze nie boli mocno tylko cos tam czuc a jest przyjemnie zalezy od chwili... czasem tez nie chce mu robic przykrosci i wytrzymac tą dodatkową minutę jak widze ze jest napalony, ze mu dobrze a nie robilismy tego 3 tygodnie..

dlatego mysle o seksuologu, bo to nie jest orma, zeby zaciskac zęby i wytrzymac w bólu' obolała bo w tym przypadku to jest jedyne i własciwe wyjscie z sytuacji Ja juz pisałem o tym ,ze dobrze by było jak bys poszła do specjalisty ze swoim facetem .Rozmowa dotyczyła by technik i zachowań w łozku was obojga by nstp razem było mniej bólu i mniej dyskomfortu ..

Gość obolała^^
no wlasnie moze seksuolog doradzi jakies pozycje, ale jakie tu mozna jeszcze wymyslic, probojemy wszystkiego dodam - co jest dziwne chyba - ze w prezerwatywie mniej boli..

Gość tilka.....
podejzewam ze masz grzybice i przy kazdym zatarciu ona sie odnawia.Ciezka sprawa z tym ,trudna do pozbycia.Jezeli moze bierzesz tabletki antykoncepcyjne ;to one to spowodowaly a jezeli nie ,to przyszlo samo.Moze lekarz cos poradzi ale naprawde jest to okropne.

Gość obolała^^
*probujemy

Gość obolała^^
nie mam grzybicy ani innych chorob badam sie regularnie (ostatnio badalam sie tydzien temu) jestem czysta, zero uplawow nawet... nie biore tabletek bo niedlugo bedziemy sie starac o dziecko

Gość też obolała
Jeszcze raz powtórzę - na rozmiar nic nie poradzisz. Można sobie tylko pomagać innymi "sztuczkami" (tu jeszcze kilka uwag dodam) - regularność współżycia :) to naprawdę wiele zmienia - rozważcie jakie przyjmujecie pozycje - u mnie np. absolutnie odpadają te gdy kobieta leży na plecach ale unosi nogi do góry, boli jak cholera... natomiast bardzo dobra jest klasyczna, na pieska, na jeźdźca (szczególnie ta ostatnia - nigdy jeszcze mnie przy niej nie bolało) a nawet niektóre "dziwne" są OK :) Tylko "nogi w górze" mi jakoś potęgują poczucie bólu. - dobre nawilżanie (jak sama sie nie nawilżasz odpowiednio, albo za wolno się podniecasz, to jakiś żel kupcie - ale z tych neutralnych - nie rozgrzewający czy coś, tylko zwykły) - dobre nastawienie psychiczne (członka trzeba że tak powiem "przyjąć" do środka, a nie mocować się z nim ze strachu) - dobry "początek" - tu akurat rola mężczyzny, że powinien zrozumieć swoje rozmiary i Twoje ciało i zaczynać łagodnie, pochwa jest bardzo elastyczna, dostosuje się do niego, ale musi mieć szansę się rozciągnąć, nie ma co się od razu wbijać na siłę - jeśli korzystacie z prezerwatyw to się przyjrzyj jakie to są czy nie masz na nie jakiejś nadwrażliwości (np. uczulenia na środek plemnikobojczy czy coś...), albo czy to nie są prezerwatywy z wypustkami jakimiś (mogą dodatkowo drażnić, a nie polepszają jakości stosunku, jak mężczyzna ma dużego członka to nie potrzeba wypustek i innych wspomagaczy) - w razie otarć i problemów - jak już wspominałam mi akurat pomaga tantum rosa, nie nadużywam tego, bo nie można za dużo płukać pochwy wewnętrznie, ale od czasu do czasu taka irygacja to naprawdę duża ulga, a po to są takie produkty żeby z nich korzystać :) Pozdrawiam.

Gość psi psi psi mkiakak
grzybica pśuty? O jaaaaaaaaaaaa:P wspołczuje ci :P

Gość hjkl;';lkjhghjkl;lkjh
są 3 rodzaje kobiet i mężczyzn:) głębokości i długości około 13, 18, 25 cm Sorka ,nie dobranie powoduje ból. Czytaj tao sypialni:)

Gość obolała^^
tantum rosa nie probowalam, ale teraz juz na pewno sprobuje a co do tych nog w gorze - to jest okropne, masz racje, boli niemilosiernie prezerwatywy pomagaja a nie przeszkadzaja, tzn mniej boli i pomaga tez jak wchodzi do polowy a pozniej ew. dalej jak sie rozkrece

Gość po co do sekuologa
albo jesteś za mało podneicona, za krótka gra wstępna i pochwa się jeszcze nie rozciągneła albo za mało nawilżenia, żel intymny powinnien zniwelować problem poeksperymentujcie z pozycjami, na pewną są takie w kórych łatwiej będzie kontrolować to na jaką głębokość wchodzi w Ciebie, np wszystkei te pozycje w których partnerka jest na górze

Gość hjkl;';lkjhghjkl;lkjh
autora Chian Zettnersan

Gość obolała^^
hjkl;';lkjhghjkl;lkjh są 3 rodzaje kobiet i mężczyzn głębokości i długości około 13, 18, 25 cm Sorka ,nie dobranie powoduje ból. Czytaj tao sypialni no... ale to nie jest powod zeby zrywac, jak mam sie starac o dziecko jak tak boli?:(