Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolała^^

Mój mężczyzna sprawia mi ból podczas seksu

Polecane posty

Gość obolała^^
powtarzam raz jeszcze - uzywamy bardzo duzo srodka nawilzajacego na jezdzca nie przepadam bo mnie ta pozycja nie kreci dzieki za tytul i autora ksiazeczki

Gość nareszcie coś sensownie
człowiek przychodzi po radę, pyta czy są jacyś inni ludzie z podobnymi doświadczeniami, a tu go jakieś puszczalskie idiotki odsyłają do lekarza. przecież wszyscy wiemy że lekarze to zboczone sk-urwysyny.

Gość pozioomeeczka
Między mną a moim facetem też jest tak duża różnica rozmiarowa, ale jakoś nigdy nie myślałam o tym jako o problemie. Jest duży i ciężki i często mnie gniecie:P Ale reaguje od razu i przestaje. Ja kiedyś nawet od otarć spuchłam troszczkę przy wejściu do pochwy, ale przeszło po jednym dniu, bardzo często jestem otarta. Po stosunku najjlepiej używał łagodzącego żelu do higieny intymnej, smaruje sie też maścią Clotrimazolum. Tak zapobiegawczo i łagodząco. I na następny dzień zwykle jest wszystko w porządku, a jak nie to po 2. Co do wchodzenia do konca, to nie będzie Cię bolało jak będziesz całkowicie rozluźniona i mocno podniecona, a co za tym idzie nawilżona. Wtedy wchodzenie do końca sprawia niesamowitą przyjemność zamiast bólu. A co do pieszczot, to mu nie tłumacz, tylko pokazuj z jaką siłą i gdzie, to szybciej załapie.

Gość obolała^^
wczoraj mu pokazywalam, wzielam doslownie Jego reke i mu pokazalam jak ma robic... zel do higieny stosuje i nie pomaga a clotrimazolum podobno na grzyby jest... a jakie pozycje sa dla Ciebie najlepsze?

Gość nissana S.
Faktycznie,on musi miec zbyt duzego penisa.Ja tez miałam identyczną sytuacje.Bardzo mnie bolało podczas stosunku,jego członek był naprawde duzy.Teraz jestem z chłopakiem,który ma małego czlonka i mnie nie boli,ale minusem jest to,ze wlasciwie go nie czuje w srodku.....

Gość obolała^^
nissana nie wiadomo co lepsze:P

Gość fundusz emerytalny
dobrze jest nawilżyć pochwę i penisa słoniną (nie soloną broń Boże) albo łojem niedźwiedzim (jak w XIII księdze Pana Tadeusza). Dobre nawilżenie gwarantuje udany związek małżenski i pożycie seksualne bez rozwodu, intercyz i alimentów. Biały krem Nivea jest tutaj pomocny do stosunków waginowo-analnych, a i można lubrykaty kupić wszelakie czy nawilżacze. Śluz naturalny owszem jest najlepszy ale trzeba go stymulować umieć i powstrzymywać wydzielinę, która jest tutaj jednoznaczna z extremalnym podnieceniem (pieszczoty muszą być umiejętne i kulminacja orgazmu jak i podnecienie seksulane musi osiągać maximum - wtedy zaden nawilżacz nie jest potrzebny).

Gość tak pytam z ciekawosci
a czy macie krwawienie pod czas seksu?

Gość obolała^^
nie mamy, az do takich ekstremow bym nie dopuscila:)

Jak się kochacie to może powinniście używać różnego rodzaju lubrykatów, dzięki temu nie będzie sprawiał Ci bólu bo będziesz bardziej nawilżona, żeby było przyjemniej to możecie pomysleć nad lubrykatami smakowymi. Jeśli wstydzisz się kupić cos takiego w zwykłym sklepie to zerknij sobie do sklepu internetowego Secret Place, mają tam ogromny wybór takich rzeczy :)

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
:D wyskoczyla z doradztwem po roku czasu:D do tej pory oni juz zaroochali sie na ament :D

Gość gość
Najlepszym lubrykantem jest krem znieczulający. Ja ze swoim partnerem stosujemy go już od roku i muszę przyznać że ten krem wydłuża stosunek oraz znieczula w wypadku bólu. Krem z lidokainą jest trudno dostępny w drogerii/ aptece dlatego my kupujemy na www.naporost.pl i wysyłamy sobie paczkomatem pod dom

Dzieki lubrykantom łatwiej uprawia sie seks ale po co w czasie uniesienia myslec o jakis żelach, lepiej przygotować fajna kolację, dodać kilka kropelek http://sexelixir.pl/#start do wina i mieć naturalnie podnieconą, wrażliwszą i mokrzejszą dziewczynę. Jej bedzie latwiej a tobie lepiej :P

Gość gość
Kup sobie srodek nawilzajacy z kwasem mlekowym np feminum jest niedrogi cala tuba kosztuje 20 zl polecam tez hydrovag to jest srodek na odbudowe blony sluzowejbpochwy takze nawilza i czyni ja bardziej elsatyczniejsza. Ogolnie jesli chodzi o nawilzacze to ja bym tych gowien zapachowych nie uzywala jesli juz cos to wlasnie feminum to delikatny srodek i wyrob medyczny i z tego co wiem mozna przy nim spokojnie stosowac prezerwatywy. Przy hydrovagu niekoniecznie choc ten bierze sie tylko przez 5 dni..