Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinkaaaaaaaaaaa2000

co robić? zwymiotowałam przy

Polecane posty

chłopaku.a raczej facecie bo on już mam 27 lat. nie w czasie seksu ani nic takiego ,ale przy nim:( no i nie po pijaku poprostu zatrułam się czymś. myślicie ,że on się do mnie zraził jakoś tym? co prawda potem w nocy kochalismy sie normalnie ,ale jakos tak boję sie bo przecież to nie przyjemny widok jak ktoś rzyga, a jeszcze dziewczyna...

up

:) przypomniało mi się, jak podczas naszego pierwszego wspólnego wyjazdu z M. miało być pięknie, romantycznie itd, poszliśmy w góry od razu po sniadaniu (w zimie) i przez duży wysiłek zwymiotowałam (jakżesz romantycznie padłam na kolana, wygrzebałam sobie szybko dołek i się porzygałam :0 ) do tej pory mamy z tego ubaw, jaki to mamy romantyczny początek naszego związku :)

Gość Diaboł
Ależ masz problem ??? On przede wszystkim powinien Tobie pomóc a ty się właściwie o co martwisz, a jak faktycznie będziesz chora to co???? On Ciebie zostawi??

jakbym była chora typu ,że miałabym goraczkę np to przynajmniej może nie widziałby jak rzygam ... :( a rzyganie jest dosc obrzydliwe . niby potem zachowywal sie normalnie nawet jak umyłam zęby itd to chciał się całować ( choć ja przez jakieś 3 godz nie chcialam) ... nie wiem niby zachowuje sie normalnie ,ale martwię się bo dla mnie to wstyd...

pomógł mi i on nie widzi w tym problemu ,ale mi jest glupio strasznie po tym

Gość enfuaoe
nic sie nie stało, nie przejmuj się

Gość o korwaa mać ale wstyd
Rzyganie przy kimś jest bardzo obrzydliwe twój chłopak może dlatego zachowywał się normalnie żeby cię nie urazić a tak naprawdę to się brzydzi.

Gość jak to przy nim rzygałaś w
pokoju czy w łazience

Gość jakis dziwny chyba
Ja kiedys obrzygalam swojego faceta w autobusie po czym zemdlałam :) Dzis jestesmy 6 lat po slubie. Nie wiem czym sie przejmuesz - skoro wszystko jest ok. Szukasz problemow na sile.

Gość A GDZIE RZYGAŁAS

nie , w trawę zwymiotowałam :( ale on to widział ...

Gość ja bylam lepsza bo po
imprezie spedzonej wspolnie z chlopakiem oczywiscie mocno zakrapianej alkoholem poszlismy spac razem do łózka no i oczywiscie przez sen zwymiotowalam centralnie na mego lubego ....

Gość gość
A co piernik do wiatraka?Mojego nigdy nie ruszało moje rzyganie, zresztą bardzo zdziwiłabym się gdyby tak było :)

Gość jgjjgjgfhgfhhfghsdfs
Nic się nie stało , skoro on nic ci nie powiedział to chyba nie jest to problemem

Gość WAsilvia
mój tez widział jak wymiotuję, po dużej ilości alkoholu i nie dostał wstrząsu, nie odbiło się to równiez na jego psychice :D

jakbym jego obrzygała to chyba bym sie pod ziemię zapadła... już mi wystarczy ,że widział.. Ewa i jak zareagował ten co podczas seksu na niego zwymiotowałaś? odzywał sie potem?

Gość pasewmfjkf
Oj jest sie czym przejąć oglądanie takiego rzygania drugiej osoby = OBRZYDZENIE

Gość dobrze
co wy mowicie wyrzygala sie no i co.. stalo sie i jezeli chlopak jest za nia to nie bedzie robil z tego takiej katastrofy.... pewnie tez nie raz mu sie coflo

Gość odpowiez na tennnnn temattt
Jasne nie będzie tylko się nie zdziwcie jak potem nie będzie chciał z nią się całować i uprawiać seksu bo na samo wspomnienie będzie go wzdrygać

Gość paulinkaaaaaaaaaa2000
Jestem smutna bo walnęłam takiego hefta że kiełbasa z zeszłego tygodnia mi się cofła a znamy się dopiero rok

Gość oj tam pierdoly gadacie
ci co pisza ,że to się równa obrzydzenie i takie tam. ja też kiedyś zwymiotowałam przy facecie no i co jakos kochamy się dalej :p

Gość paulinkaaaaaaaaaa2000

Gość Vilu
Też uważam, że wymiotowanie jest obrzydliwe, ja ostatnio prawie zwymiotowałam, a w tym samym autobusie siedział chłopak, w którym jestem zakochana ... Ale przecież to jest naturalna rzecz, w ciąży tez się wymiotuje, jasne, że lepiej nie pokazywać tego chłopakowi, ale co ty wtedy miałaś zrobić?? Jeżeli naprawdę cię kocha, to zamiast patrzeć na to ze strony obrzydzenia i takie tam, będzie się martwił czy wszystko jest w porządku :) A na przyszłość lepiej nie jeść przy nim takich rzeczy :)

Gość gość
Nie przejmuj się, autorko tematu. Sama widzisz że ten "incydent" wam nie zaszkodził. Widocznie trafiłaś na fajnego, normalnego faceta. Ja przy moim też raz zwymiotowałam i straciłam przytomność. Jeszcze posprzątał, obmył mnie, położył spać i przy mnie czuwał. Nie ukrywam, to było bardzo męskie i jeszcze bardziej się zakochałam. Dodam że jesteśmy ze sobą 11 lat, mamy córeczkę. Niejedna chorobę każde z nas przechodziło i trzeba było pomóc, zadbać. Teraz mam raka więc rzygam po chemii jak kot, a jeśli potrzebuję, to mogę liczyć na pomoc i wsparcie mojego faceta. To wyjątkowe. :)))

Gość gość
lubie jak ktoś sra mi na piersi.