Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominikzet

z tego co widać na ulicach to polskie kobiety w 70 -80 % to bezguście totalne

Polecane posty

Gość dominikzet

kto ma inne zdanie uważam, że faceci o wiele lepiej wyglądają niż kobiety jeśli chodzi o dobór ubioru i fryzury

Gość ______--------------------
W naszym kraju jest tak, ze nie kazdego stac na to by sie dobrze ubrac.

Gość jak marzenie
uważam, iż wszyscy jestesmy źle ubrani

Gość w UK stac ich na to
a ulica to dopiero bezguscie :o

Gość SamicaPsa
ja chodze bez butow bo mnie na nie niestac dobrze ze na smietniku znalazlam jakas stara bluske bo z golymi cycami bym chodzila a sasiadka dala mi dwie pary gaci za darmo :)

Nie byłabym aż taka radykalna w osądzie. Ale muszę przyznać, ze za dużo u nas bazarowego kiczu i tandety. Zauważam jednak, że z czasem kobiety ubierają się coraz lepiej:)

Gość skasowali topike o wyśnionej
A ja mam inne zdanie, widuję sporo kobiet ubranych elegancko. nawet te które specjalnie nie podobają mi się , przyznaję są ubrane ciekawie i kobieco :)

Gość dominikzet
tu nie chodzi nawet o kasę, bo niektóre drogie rzeczy są beznadziejne chodzi mi o dobór fryzury, ubrania, makijażu w jedną całość tak,żeby nie robić z siebie bezguścia

Gość ala768
ja pomimo tego ze nie mam duzo kasy ubieram sie dobrze napewno nie jak laseczki z bazarku

Gość dominikzet
nawet na bazarze można kupić coś ładnego i nie drogiego to samo tyczy się fryzury nie trzeba wydawać wiele kasy żeby mieć ładną fryzurę a kosmetyki też nie muszą być z górnej półki

Gość taa niedobra pupa
Ja widze ogromną poprawę w stylu ubierania. 20 lat temu to wszyscy chodzili na co dzień w białych adidasach. Ostatnio nawet znacznie mniej solarówek ,tipsiarek, i tlenionych blondyn. Jedno co mnie martwi że coraz więcej grubasów, zwłaszcza wsród facetów to widać, i dzieci, które kiedyś były wszystkie szczuplutkie

Gość weronikax
Ale o gustach można dyskutować....Bo każdy ma inny -jak dla mnie ktos może wyglądać ok a dla kogo innego tragedia...Więc temat rzeka...W Pl moim zdaniem nie ma fajnych rzeczy-wszystkie na jedno kopyto...Nieraz zastanawiam się dlaczego laski chodza całymi dniami po CH-jak dla mnie to wszystko tam jes brzydkie i tandetne....No ,ale każdy lubi co innego...

Gość dominikzet
wiadomo moda z zachodu na szybkie żarcie

Gość ala768
chodzi mi o bazarkowe ciuchy typu biale kozaczki i takie juz naprawde przesadzone rzezcy koszulki z napisem jestem goraca dziwka czy jestem napalona ktore w wiekszosci przypadkow nie sa zrozumiale dla uzytkowniczek.

Gość weronikax
A co do solarium,tipsów-to wszystko może wyglądac dobrze-jeśli jest w dobrym guście...

Gość dominikzet
to fakt,że raczej wszystko na jedno kopyto chodź rozwala mnie jak widzę kobietę w rażących kolorach dziś szła ulicą kobieta i miała : ciemno pomarańczowe buty, brązową spódnicę w kwiatki, niebieską bluzkę i bordową torebkę wyglądała jak kwown

Gość skasowali topike o wyśnionej
akurat białe kozaki w lato to ciężka sprawa ;). A bazarowe bluzeczki też są ok. Aby za dużo cukrowania nie było i tyle.

Gość weronikax
Białe kozaczki i cała reszta to już szczyt braku gustu....No,ale żeby dobrze się ubrać-co dla kazdego oznacza co innego;) Trzeba mieć jakieś tam zaplecze finansowe no i fajne sklepy-gdzie można dostać coś fajnego...

Gość dominikzet
miało by klown

Gość dominikzet
faktem jest też, że sprzedawcy nie umieją i chyba nawet nie chcą doradzić w zakupie danej rzeczy byle tylko sprzedać i pozbyć się intruza ze sklepu

Gość ala768
poprostu trzeba znaesc sklep w ktorym nie sa sprzedawane masowki tylko orginalne rzeczy w moim miescie jest wzorcownia koncowki kolekcji z angli hiszpani itd w dobrej cenie kazda rzecz jest pojedyncza wiec nikt nie zaakupi tej samej rzeczy

A nie lubi moze ktoras ubierac innych ludzi ? :) Tak mi sie wydaje, ze ten problem z brakiem gustu to mnie dotyczy ;)

Gość weronikax
Fajnych gustownych rzeczy w pl nie ma-nie wiem jak jest gdzie indziej ale w Gorzowie to totalna wiocha......Ale z tego co zauważyłam-nie wiem dlaczego,Ale faceci lubią jak kobiety ubierają się tandetnie -jakies świecidełka,białe kozaczki itd ...Mój tak lubi-co próbuję zwalczyc.....

Gość weronikax
tak,bo z reguły latwiej jest ubrać kogos niz siebie-tez tak mam...

Gość ala768
weronikax sa w gorzowie uwierz mi !

Gość dominikzet
dlatego faceci mają o niebo lepiej wystarczy koszula, spodnie, buty i już kolory fajne stonowane, z fryzurą też nie mają problemu

Gość total niewypał
a byłeś w każdej miejscowości w Polsce?

Gość weronikax
No doklanie,facet pójdzie do fryzjera..Nałoży co trtzeba na wlosy badż nie nalozy,jakies adidaski ,t-shirt spodenki i wyglada ok a kobiety mają odwieczny problem;( Niby wszystkiego jest dużooo,ale co do czego nie ma nic konkretnego ,a dla facetów jest mnie za to fajniejszych rzeczy..

Gość weronikax
A gdzie są fajne ciuszki w Gorzowie??? bo ja jakos nie widzę, a też przez długi czas pracowałam w CH.