Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasino_slask

Ciezki sprawdzian w zwiazku.. odmówic czy isc na calosc?

Polecane posty

Gość Tomasino_slask

poznalem jakis czas temu kobiete... dzieli nas troche lat, mam 21 a ona 26 w weekend do niej jade i ona mi powiedziala, ze w południe chciała by pojechac ze mna nad wode.. mowie, ok zajebiscie ale dodala, ze beda tez jej znajomi... jak sie domyslacie to starsze towarzystwo, ma kolezanki w wieku 25-30 lat ehh jakos tak dziwnie sie poczulem, mam wrazenie, ze ja tam nie bede pasował i bede ostrą stype kleił co za tym idzie wrazenia to ja nie zrobie.. godzic sie na ten wspolny wypad do tych znajomych? a jesli odmówię to co, uwazacie, ze moge stracić troche w oczach tej mojej kobiety?

Gość całkowicie czarny kot
ale sobie robisz problemy nie bądź tchórz - głowa do góry i dajesz... :-)

Gość Tomasino_slask
jakoś średnio mi sie to podoba... ta róznica wieku, obawiam sie tego wzroku tych jej kolezanek i te mysli "co ona se jakiegos malolata wyrwała.." do tego one wszystkie beda gadac, smiac sie itp.. a ja pewnie bede cicho siedział jak cipa bo o czym tu gadac z obcymi kolezankami mojej dupeczki? czuje ze to moze byc jedna wielka porazka z mojej strony

Gość poznaj uroki mega swiata
nie badz cipa tylko facet! idz tam zabaw towarzystwo i bedzie zajebiscie a wiek? skoro twojej dupie nie przeszkadza to co cie interesuje zdanie jej kolezanek??

Gość mik mik mik
nie bądź tchórz, wyluzuj, będzie dobrze, zawsze na początku jest drętwo. potem impreza się rozkręci i nikt nie będzie się już interesował twoim wiekiem.

Gość Tomasino_slask
ta.. tylko wlasnie to nie ma byc impreza, tylko taki wypad w południe alkoholu to tam pewnie nie bedzie, upał to tez lipa hmm szczerze mowiac nie usmiecha mi sie ten wypad, ale nie zrobie z siebie cipy i raczej sie tam z nią wybiore :)

Gość nie karmie twoich potrzeb
jedź i nie dygaj

Gość cienias i tchórz jesteś
masz dylematy jak dziołcha co się wsydzi iść z facetem na plażę "bo jest za gruba" idziesz się spotkać ze znajomymi dziewczyny a nie jak koń na targ, nikt Cię o wiek nie będzie pytał ani w zęby Ci zaglądał masz same durne kompleksy i faktycznie chyba jesteś mało dojrzały jak na swój wiek, jak będzisz robił takie odpały i unikał jej znajomych to faktycznie ten związek się rozpadnie bo zawsze będziesz robił jazdy jak będzie chiała gdzieś z Tobą wyjść pomyśl o tym

Gość Tomasino_slask
To może jakieś rady? bym wypadł dobrze:) bo ja sie po prostu obawiam tego, ze jak tam pojde to bede siedział sam cicho jak jakas cipa i po prostu nie zrobie zbytnio wrazenia na tych znajomych..

Gość smialo jedz
tylko nie wyruchaj ktorejs z jej kolezanek :D

Gość mik mik mik
Uśmiechaj się, bądź miły i sympatyczny:PPPP. Po prostu bądź sobą.

Gość mik mik mik
Przywitaj się ze wszystkimi, postaraj się zapamiętać ich imiona i włączaj się do rozmowy! Przecież nikt tam nie oczekuje od ciebie cudów na kiju :)

Gość mik mik mik
A... no i jak już zapamiętasz ich imiona, to zwracaj się po imieniu do tych ludzi, a sobie tym wiele zyskasz (zwłaszcza u lasek). Naprawdę.

Gość badaczkasnów
i zdejmij majty beda pod wrazeniem :classic_cool:

Gość Tomasino_slask
ta.. wtracaj sie do rozmowy, nie ma to jak 'trafna' w odpowiednim momencie uwaga, albo wtrącenie sie do rozmowy , ktora zupelnie nie dotyczy człowieka... :D przeciez oni wszyscy maja swoje tematy, obgadywanie imprez itp.. z czym ja tu moge sie wtrącić.. jesli chodzi o imiona to ja juz znam imiona lasek, ktore tam beda.. moja lejdi mi czesto pokazywala wspolne fotki i opowiadala historie z baletow z jej kolezankami hehe

Gość dziewczyna chce sie toba
pochwalic , a ty sie dygasz sama bym sobie wziela mlode cialo nad wode hehe załoze sie , ze jej kumpele zazdrosc zeżre i też sobie beda chciały takiego upolowac ;) idz i badz soba czyli facetem ---- jeśli potrafisz :)

Gość mychon
Zazdrość je zeżre pod warunkiem, że się nie dowiedzą, że chłopak jej za bardzo nie szanuje nazywając ją dupeczką :O

Gość Tomasino_slask
taa pochwalic sie mna.. jeszcze jakby bylo czym :D i jaka zazdrosc hehe bez kpin.. tam beda dziewczyny w wieku 25-30 zapewne beda na mnie patrzyły jak na młodszego brata, jednoczesnie zastanawiajac sie co we mnie widzi moja kobieta

Gość to czysty kox co daje moc
chcialbym miec takie problemy.. :)

Gość jada jada jada jada swiry
dajesz malenki :D

ok,,, w takim razie zalozmy, ze zostajecie para. i co, do konca zycia nie spotkasz sie z jej znajomymi? :D nie strachaj się!