Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy wy też usuneliście konto na Naszej Klasie????????

Polecane posty

Gość fwasedrgthftsda
mi wygaśie za 20 dni, i potem napiszę maila z prośbą o usunięcie wszystkich moich danych z ich serwerów i informację, że nie życzę sobie by używali mojego maila do wysyłania mi czegokolwie, i nie daj Boże żeby kiedyś coś mi przysłali na maila.Spotkamy się w sądzie wtedy.

Gość wieśkaaa
Słuchaliście w piątek i poniedziałek audycji Janusza Weissa "dzwonię to pani, pana w nietypowej sprawie" ? Dotyczyło właśnie nowego regulaminu NK. Ja przegapiłam, ale znalazłam na necie część 2 (poniedziałkową) audycję to możecie sobie posłuchać http://w492.wrzuta.pl/audio/9Px09t68fkP/radio_zet_-_janusz_weiss_-_dzwonie_do_pani_pana..._-_nowy_regulamin_naszej_klasy

Gość ej, ej
Ja też usunęłam konto, mąż też. A niech tam, nie będą sobie moim zdjęcie gęby wycierać. Najbardziej zdenerwowało mni to, że nie masz wyboru, zgadzasz sie na wszystko albo wypad, no to wypadam ! Sama sie usunełam.

Gość ewentualny posiadacz konta
Wiecie co,ja też usunęłam konto.

Gość thrghrthrh
nie mam i nie zamierzam mieć. tak samo jak na fotce i tym innym gównie. oceniacie tam te swoje krzywe ryje jak na jakiejś wystawie psów,a o komentarzach już nie wspomnę..