Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palestyna.....30

widać róznicę wieku między mną a moim mężczyzną

Polecane posty

zazwyczaj kobiety starzeją się szybciej 2 lata to jeszcze nie dużo to ma pocieszyć autorkę?:P

Ale facet młodszy o 10 lat i więcej to pedofilia:D Pewnie Pobzyka sobie starszą babkę,pochwali się kolegom a potem myka za młodszymi;] Ale nie którzy tego nie widzą;)

Gość kobiety starzeją sie wolniej
Popatrz na faceta 50letniego i kobiete w tym samym wieku. Babki nadal wygladają apetycznie ,mężczyźni niekoniecznie.

Gość fhhjmo
Miedzy byla para prezydenska bylo 6 lat. Zna, dlugoletnie malzenstwo gdzie jest roznica 4 lata.

Ale facet młodszy o 10 lat i więcej to pedofilia Pewnie Pobzyka sobie starszą babkę,pochwali się kolegom a potem myka za młodszymi;] Ale nie którzy tego nie widzą 20letni-facet z 30-tką --NIE? a 20-tka z 30 letnim facetem ok? hipokrytka!:P

Gość w związku
Razem 11 lat i jest nadal swietnie.On młodszy 12/40lat/ja 52

Gość Naćpana ketonalem
za mną latał gośc 35 letni a wiedział ,że jestm 13 lat młodsza:) od niego,na szczescie nie związałam sie z nim

mój mąż jest młodszy o prawie 7 lat.Kiedys myślałam jak to bedzie że po 30 będę stara i brzydka i gruba po dzieciaczkach:) a tu po 10 latach razem figurka jak marzenie :)mąż mnie uwielbia i świata poza sobą nie widzimy kochamy się jak dawniej:) także autorko glowa do góry :)nie jesteś sama

to ma pocieszyć autorkę?" czyli topik z serii pociesz mnie a bedzie mi lepiej

Gość Palestyna....30
po pierwsze to proszę się nie podszywać a po drugie to nie opalam się, ale mam ciemną karnację, co się z reszta jemu podoba:) a on jest blondynem o jasnej karnacji przez to mlodo wygląda ja jestes raczej niska i przy sobie, a on bardzo wysoki i szczuplutki:) no jak nawet robie bardzo lekki makijaz to wydaje mi sie, ze widać rożnicę, on nie ma z tym problemu a ja owszem mam, ale nie mam zamiaru sie rozstawać z tego powodu mam w palanch rozjasnienie wlosów na bląd, bo mam takie myszkowate:P jeśli znacie jakies sposoby to napiszcie...