Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vinette

Mama nie akceptuje chłopaka za wzrost:(

Polecane posty

Gość maumau
Twoja mamusia to niezły prymityw musi być, bez urazy.....

Gość kaktktakatkatk
powiedz jej że to TWÓJ chłopak i dziwi cię, że mama stawia wymagania dla TWOJEGO chłopaka, i nie chcesz dalej o tym gadać bo to ŻĄŁOSNE i dziecinne !!

Gość Vinette
Ja je to ciągle powtarzam, ale ona jak nakręcona: "ale dla mnie nie istnieli tacy, od razu ich skreslałam..." i ciągle: ja , ja i ja... jakby do ściany to mówić...:(

Gość Vinette
Nie! Rozmawiałam z nią i naprawdę, nawet jak go w ogole nie znala tylko widziala to ciagle o tym wzroscie gadala(jak wiedziala ze z nim pisze juz). Jej slowa: Moze byc ideałem, ale wzrost jest najwazniejszy! :(

Hmm skoro mówisz że twoj ojciec z jego są razem za granicą czyli ze wasi rodzice sie znają czyli jak z filmu okazuje sie ze jestes jego siostra i nie chodzi o wzrost ;p heh moze byc i tak. ale tak serio ty mowisz ze masz 160 cos wzrostu to twoja mama tez nie jest wysoka to co sie tak czepia :-l znajdź jakiegos kolege co ma ze 2metry przyprować pare razy do domu i zapytaj mame jak razem wyglądacie .. przeciez to bedzie wyglądać komicznie :-)

ona sie czepia tego wzrostu caly czas to teraz Ty czep sie jej o cos :-) ona mowi ale wzrost wzrost wzrost a ty mow rzep rzep rzep rzep hy hy ;p ja bym swoją wyśmiała :D

Gość 73687346873
Przyprowadź kolegę co ma 158 w kapeluszu.... i powiedz, że z tamtym zerwałaś.

Gość Vinette
haha nie no teraz to jest najlepiej powiedziane z tym 158.. nie chialabym byc w swojej skorze, a sswoja droga to ona sama jest ode mnie z 10 cm niższa i jak to mowi: Ja musiałam mieć wyższego bo inaczej zle sie czulam i strasznie przywiazuje do tego uwage,najbardziej mi żal jego, bo jest tak wspanialy a tak atakowany... jaka tu sprawiedliwość, Bog stworzyl nas róznego wzrostu i teraz ktos ma byc dyskwalifikowany ze wzgledu na wyglad a nie na charakter? w glowie mi sie to ciagle nie miesci..:(:(

Dziewczyno, ogarnij się ;) bo to brzmi jak list 13-latki na bravo.pl. Jesteś d o r o s ł a . Dorosły człowiek nie ogląda się na innych, tylko ma swoje zdanie, więc olej mamusię. Jeśli chłopak jej nie pasuje, to ona ma problem, nie Ty. Jajco jej do Twoich wyborów i tak jej powiedz jak będzie coś kłapać ;)

Gość Vinette
Tak się tylko mówi, gorzej jak trzeba mieszkac pod jednym dachem, sluchac niezadowolen, ja chce tylko normalności...