Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaQaaaa

Dziewczyny czy to sie sprawdza że jak facet jest niski lub ma małe stopy to m...

Polecane posty

Gość remigiusz e.
Dzięki, Coco de Bata

Gość CarrieBradshawOrendz
Czy ja wiem, jednego wysokiego mialam z 20, drugiego z 15 - wiec chyba nie ma reguły:P

Gość Luz to mozna miec po
porodzie !! Jak można mieć wejście do pochwy na 6 cm rozwarte ?? Z jakimi kobietami sie ruchaliscie, ze tak piszecie > Z rojechanymi jak kowbojskie siodło prostytutkami >

Gość Monique2222
a i grubosć jest wazna przynajmniej dla mnie ;) bo jak ma dużego ,ale chudego to żadna frajda. na szczeście mój obecny ma w sam raz ;) jak sie kochalam z tym kolegą to cała byłam obolała po no i przez jakiś czas byłam taka ,, rozepchana " ;)

Gość do Monique
Masz faceta a sie umawiasz na seks z kolegami ??? Ty dzifko

Gość Tadek Rydzyk from RM Station T
Monique2222 w kwestii formalnej: z kolegą to mogłaś się pieprzyć a nie kochać 🖐️

Gość Monique2222
umawiałam się może źle napisałam ;) tak sie składało ,że dosc czesto zmienialam facetów ,ale z tym co jestem jestem już rok i jestem mu wierna żeby nie było ;)

Gość sfg
do 15 - 16 cm jest to penis normalny skala krajowa - powyzej 16 cm moze uwazac sie juz za duzego pozdrawiam. tak na marginesie moj facet ma wlasnie 16 cm i dla mnie jest ogromny nie wqyobrazam sobie takiego co mialby 20 czy 22cm ...

Gość Monique2222
przynajmniej jak nie miałam chłopaka to zawsze miałam seks bo był kolega ;) w sumie to nadal jakbym do niego zadzwonila... ale nie chcę póki jestem w związku kto wie może i na długo..

Gość remigiusz e.
Niemniej jednak dzięki :)

Gość ADSAFAS
zobaczcie sobie fiutka Willema Defoe w Antychryśice: koleś duży a narząd mały podobnie ten napakowany gladiator w Spartakusie no i jak oglądam gale MMA i te draby są w obcisłych gaciach to też nie widać żeby coś tam mieli

Gość Monique2222
ADSAFAS- ale wiesz w spoczynku to nie wiele da się powiedzieć bo czasem taki pozornie mały sie nieźle powiększa ;)

Gość emma baton
Bo największe sprzęty są w posiadaniu wysokich (pow.180 cm) chudzielców :)

Gość Ania - girl drania
Potwierdzam teorię Emmy Baton :classic_cool:

Gość Banderella
A skupiając się na grubości, wg mnie w stanie wzwodu facet powinien mieć minimum 6 cm średnicy. Wtedy, jeśli nawet uprawia sex z wysoką dziewczyną co ma duże stopy, to bez problemu ją zadowoli. Osobiście nie wyobrażam sobie laski co ma 180 cm wzrostu, rozmair buta 43 i ma krótką i ciasną pochwę!! Każda laska z dużymi stopami ZAWSZE jest dość szeroka dla której penis o średnicy 4 cm NIGDY nie starczy!!

Gość napakowany facet jest duży
np 120% większy niż normalnie a penis nie rośnie razem z mięśniami stąd złudzenie że penis mały. Jak ma facet uda jak talia kobiety :D

Gość Ania - girl drania
Żadne złudzenie- liczby nie kłamią :P Wysocy a chudzi faceci mają duże ch00je.

Gość ble vle vle
ja mam 19cm i 176 cm wzrostu takze reguly na to chyba nie ma.

Gość ble vle vle
19 cm w spoczynku rzecz jasna. W zwodzie mam 28. :)

Gość dobrze ze siedzi
to raz widzialam w programie byl bardzo wysoki facet naprawde z 2 metry mial dobrze zbudowany w dodatku wycwiczony przystojny no ciasteczko a swojego mial tak malego zaledwie kilka cm :D chcial go sobie przedluzyc :P no naprawde nic tam nie bylo u niego :D

Gość nie wiem ale jesli pomoze to
w statystyce, moj facet ma 170 cm, nr buta 44 i penisa 20 cm :P

Gość ona ma konto na
a co ma stopa do pochwy kobiety ?? Boże co za zacofany pogląd. Owszem może mieć długą pochwe, ale rownoczesnie może mieć ciasna . Nie ma czegoś takiego jak szerokośc pochwy, pochwa jest elastyczna. Może być jednak ciasna, albo luźna. I rozmiar stopy nie ma nic do tego, Idioci.

Gość nie wiem ale jesli pomoze to
saDasd >>> to sie mierzy w wzwodzie jesli masz jak piszesz 15 cm i widac w majtkach, a u wyzszych nie, to sobie dopowiedz moj facet, ten od 20 cm, w zwisie ma tylko 13 ;)

Gość 170 cm i gira 44
krasnal z wielką girą i chujem do kolana, musi wygladac komicznie, ja bym wybuchla smiechem

Gość aqua1234
Byłam kiedyś z takim, co przypominał żywą reklamę głodu. Wysokie toto, chude tak,że mu żebra wystawały;) zapadnięta klata:P Ogólnie Kościotrup;) A penisa miał takich gabarytów, jak murzyn z dowcipów i anegdotek;)