Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaQaaaa

Dziewczyny czy to sie sprawdza że jak facet jest niski lub ma małe stopy to m...

Polecane posty

Gość nie wiem ale jesli pomoze to
Smiej sie, jesli chcesz, jak dla mnie wyglada slicznie :)

Gość aaQaaaa
hmm mi te 20 cm w 100 % odpowiadają;) a jak mnie dobrze wypieści to nie czuć żadnego bólu wprost przeciwnie ;) szkoda ze w naszym związku nie układa się tak pięknie eh:( ale chociaż sex jest ok :D Sorki jak kogoś urażę ale ja jak zerwie z moim i zobaczę takiego 14 cm to nie wiem jak zareaguje jakoś mi tak dziwnie będzie :p

Gość aaQaaaa
ale jakby zrobić taka większą statystykę to założę się że coś z tymi stopami jest na rzeczy ;) ale uważam tez ze można "wyczuć" u faceta czy ma małego czy dużego w inny bardziej pewniejszy sposób , przez jego zachowanie . ci z tymi większymi są pewniejsi siebie takie zadziory ;) a wy jak uważacie ??

"ale jakby zrobić taka większą statystykę to założę się że coś z tymi stopami jest na rzeczy ale uważam tez ze można "wyczuć" u faceta czy ma małego czy dużego w inny bardziej pewniejszy sposób , przez jego zachowanie . ci z tymi większymi są pewniejsi siebie takie zadziory a wy jak uważacie ??" no moj byly to byla straszna zadziora i cwaniak,a przyrodzenie to bez pensety nie podchodz:P a pierwszy moj facet na powaznie byl oaza spokoju,a penisa mial ogromnego.

Gość alexbend
Jednak prawdą jest to że jesteście pojebani.

ja mam 183 wzrostu a stope tak 45 podchodzi nawet pod 46... czasem to jest straszny problem jak mi się jakieś butki spodobają a rozmiar się kończy na 44...

Gość sosssssssik
i pauke 8 cm:classic_cool: