Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaQaaaa

Dziewczyny czy to sie sprawdza że jak facet jest niski lub ma małe stopy to m...

Polecane posty

Gość aaQaaaa

ma małego penisa ???? z moich obserwacji mój chłopak jest wysoki(186cm) i ma duże stopy (nr.46) i ma dużego bo około 20 cm czy to się w każdym przypadku sprawdza ??? jak jest u waszych???

Gość oczywiście że się sprawdza
podobnie jak dziewczyna jest wysoka, szczupła i ma stopy rozmiaru 43, to ma BARDZO dużą pochwę i szeroki otwór!!

Gość aaQaaaa
heh jak można mieć szeroka pochwę jak się nie rodziło ????

Gość saDasd
coś wątpie w te 20 cm :o ja ma 15 cm i praktycznie trudno mi znaleźć majtki które by mnie nie uciskały w przyrodzenie pomimo tego, że na tyłku mam luzik (a tyłek mam sterczący).

Gość jak laska się podnieci
przed stosunkiem i do tego jest bardzo wysoka i ma duże stopy, to średnica otworu w pochwie u takiej dziewczyny potrafi wynieść nawet i do 6 centymetrów!! Dlatego facet co się zabiera za wysoką dziewczynę z dużymi stopami powinien mieć raczej grubego i długiego penisa!!

Gość gfgfhfhgfjgfjghjgf
ja tam zawsze słyszałam na odwrót, jak niski to za to ma dużego, jak wysoki to małego, miałam wysokiego i niskiego i to się sprawdziło

Gość w takim wypadku
ja mam 180cm wzrostu, ale stopy 40cm (nie wiem czy to duzo czy mało?) - powinnam miec małą czy dużą pochwę?

Gość saDasd
w ogóle to założe DOWOLNE spodnie, wcale nie obcisłe i te moje 15 cm WIDAĆ że tam jest :o - a jakoś tego nie zauważyłem u wyższych ode mnie facetów.

Gość aaQaaaa
kurcze a po co mam oszukiwać ???ja miałam tylko jednego faceta i nie wiem czy to jest jakoś bardzo dużo to jego 20 cm ale wiem ze tyle ma bo sama mierzyłam ;) (taa nudziło nam się :) ) no on się skarży że jest mu tam gorąco w sensie że się poci ale na uciskanie nie narzeka ale on nosi bokserki raczej a nie majtki .

Gość 21342176329874ehc
a ja znam takiego co ma małe stopy, jest niski, nos ma malutki, a gabaryty naprawdę spore.. :) chyba,że to wyjątek :P

Gość w takim wypadku
sorry stopy nie 40 cm tylko rozmiar buta 40 uhahahaha . ja to zawsze strzelę jakąś gafę. niczym komorowski.:D ale siara:D

Gość ty gejku
brawo....przyglądasz się kroczom innych facetów?:classic_cool:

Gość emma baton
Wysocy ale chudzi faceci mają duże penisy bo wszystko poszło w "korzeń" ;) Sprawdzone :)

"coś wątpie w te 20 cm ja ma 15 cm i praktycznie trudno mi znaleźć majtki które by mnie nie uciskały w przyrodzenie pomimo tego, że na tyłku mam luzik (a tyłek mam sterczący)." moze zakladasz damskie:P moj ma 17 cm w zwodzie i placze,ze ma malego.Ogolnie to jest to rozmiar przecietny.

Gość Monique2222
nie prawda. Miałam 7 partnerów więc mam jakieś porównanie ;) np byłam z łózku z wysokim facetem i dobrze zbudowanym i miał średniego ,a byłam i z takim co ma może 175 i miał nie duże stopy i nos taki sobie ,a w spodniach miał całkiem dużego ;) czasem jest niepozorny facet nie tak bardzo wysoki itd ,ale w seksie jest dużo lepszy i w spodniach ma wiecej.. a czasem tez przystojniejszy ma tam mało... nie jest to regułą ,ale tak bywa bo wyglądzie nie rozpoznasz

Gość remigiusz e.
Coco de Bata a wystarcza Ci te 17 cm? Czy Twój dlatego płacze że marudzisz albo domyśla się... ?

Gość 17cm to nie jest rozmiar
20 cm kutasy to wyjątkowa rzadkość trudno powiedzieć czy to lepsze czy gorsze nie jestem kutasologiem, ale mitomanek i mitomanów tu jest od wafla .

oczywiscie,ze to nieprawda.Maly facet moze miec wielkiego "zaganiacza":P jak i wielki facet i na odwrot.Nie ma tu nic do rzeczy rozmiar stopy,wiekosc uszu czu co tam jeszcze sobie ludzie wymyslili.To tak jakby ktos powiedzial,ze wszystkie niskie dziewczyny maja duze cycki,a z tym tez roznie bywa:P

szczupła dziewczyna o naprawdę dużych piersiach to też rzadkość , są takie ale to nie co druga ma :)

Gość Monique2222
a i kiedys poszlam do łożka z kolega ,ktory co prawda jest wysoki, ale nie wygląda zbyt męsko mimo ,że jest przystojny czy bardziej ładny niz przystojny bo zarostu ma mało , jest blondynem szczupłym itd. nie zbyt mnie pociagal ale po pijaku poszłam z nim do łóżka. i jakiego on miał dużego i grubego... zdziwiłybyście się . od tego czasu od czasu do czasu umawiamy się na seks bo jest z nim super w łóżku

Gość hahaha dobre z tym
rozwarciem, rozwarcie to ma kobieta ktora rodzi :D Wysokie kobiety też mogą mieć ciasną cipkę , poza tym pochwa jest elastyczna i się zwykle dopasowuje do penisa.

Gość emma baton
Monique2222 o tym właśnie pisałam :)

Gość aaQaaaa
oj te wszystkie statystyki członków są zrobione specjalnie ja myślę, żeby facetów nie dołować ... ale naprawdę te 20 cm się tak rzadko zdarza ??? a mi się wydawało że nie jest taki duży :D HMM no mój chudy nie jest tzn jest raczej napakowany .

Gość Monique2222
a co do rozmiaru moj obecny ma z 18 cm i czasem mnie boli jak wejdzie do samego konca ... więc te 20 cm to przesada ... taki standard to 15 , 16

"Coco de Bata a wystarcza Ci te 17 cm? Czy Twój dlatego płacze że marudzisz albo domyśla się... ?" oczywiscie,ze mi wystarcza:) najwazniejsza jest technika,a nie wielkosc:D no faktycznie to jest poza przecietna 17cm:) ogladalam ostatnio taki program o penisach i sie zdziebko pomylilam niestety(a niby pewna bylam,ze pisze dobrze). Sorka

Gość czy jak ktoś....
się interesuje zależnością rozmiaru fiuta i nogi to jest idiotą czy debilem czy może ma gąbczastość mózgu? nie chciałbym spotkać takiej osobniczki na mojej drodze życiowej z takimi problemami

sądzę że źle mierzycie i wam głupoty wychodzą :classic_cool:

Gość moj ma 18 cm i też mnie
czasem boli jak wchodzi tak głęboko , moj jest wysoki ma 185, a wczesniej mialam facet ktory mial 193 cm i mial malego i chudego

Gość ADSAFAS
to działa w obie strony: DUŻA CIPKA oznacza brak przyjemności dla faceta więc kobiety z luzem też powinny być zdołowane...