Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1000 nieszczęść:(

Jestem zywą porażką :(

Polecane posty

Chciałam się tu wyżalić i może uzyskać jakies porady, bo sama nie wiem już co mam robić. Mam 20 lat i tyle problemow, ze głowa mała. Chodzi tu głównie o mój wygląd. Otóż mam trądzik i blizny po nim, słabe wypadajace włosy, nadmierne owłosienie na ciele z którym już sobie nie radze. Boję się, ze to może być coś nie tak z hormonami. Wiem, ze powinnam iśc do lekarza, tylko nie wiem do jakiego? Czy do endokrynologa? I wstydzę się tez tego mojego owłosienia. Wstyd mi rozebrać się przed lekarze, szczególnei jesli to będzie mężczyzna. Mam włosy na brzuchu, na posladkach, wokół sutków. Nie radzę sobie z tym. Do tego ten tradzik. Po prostu czasem odechciewa mi się zyć:(

Gość .T
Przynajmniej jesteś chuda.

ale co mi po tym, ze jestem chuda. I tak nie mogę załozyć bikini, ani krótkich szortów. Mam dość:(

mysle ze endokrynlonog jest wskazany i ginekolog tez mam podobne problemy i dostalam skierowanie na oddzial edokrynologiczny od endokrynolog bo mam ciagle problemy z cera, hirsutyzm podejrzenie o pcos:(

Gość bzdurrra
20 lat i jeszczse nie bylas u lekarza? I narzekasz? dziewczyno, wez sie za siebie poki nie bedzie za pozno! Ja mialam koszmarne problemy z cerą, ponad 10 lat walczylam zeby pozbyc sie tradziku. RAz bylo gorzej raz lepiej. Odwiedzilam 10-tki lekarzy. Trzeba probowac i do przodu! a nie sie siedziec na dupie i narzekac!