Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejmil

co ze mną?

Polecane posty

Gość kejmil

Kurde, wszystkim pomagać, doradzać przy wyborze, weź doradź, wesprzyj jak jest źle a ja? Kiedy ja znajdę swoją wymarzoną partnerkę? Co ze mną? Koleżanki mówią jaki Ty fajny, jaki Ty ładny, jaki Ty kochany, chciałabym mieć takiego chłopaka jak Ty..ale to koleżanki. A co z resztą? Czy w Warszawie naprawdę tak trudno znaleźć dziewczynę? W liceum już miałem łatwiej..bo wiadomo szkoła, a tu studia skończone i co. Na imprezach zagadywać te laski w białych kozaczkach i śliniące się na widok grubego portfela.. no nie wiem, nie mój styl. Patrzę na siebie, wgłąb siebie i chyba niczego mi nie brak, czuję, że dziewczyna byłaby ze mną bardzo szczęśliwa, ale co z tego - że ja czuje. Weźcie mi to wytłumaczcie co w tych czasach trzeba robić, gdzie bywać żeby poznać fajną, naturalną, inteligentną i poukładaną dziewczynę? Wy tu wiecie wszystko :)

Gość sinsosnso
szkoda, ze jestes z Wawy :(

Gość kejmil
no niestety... jakby ktoś chciał odpowiedzieć na maila to kejmil@10g.pl...

Gość jfhef
Trzeba mieć szczęście w miłości. Tego Ci brak ale możliwe że je będziesz miał skoro jesteś wporzo facet.

musisz na czas "podrywu" przemóc się i zmienić styl na zimnego, ordynarnego maczo. wiem, że udawanie jest trudne ale to bardzo dobry sposób, a powodzenie wzrasta o 500%. po pierwszym zapoznaniu, wraz z rozwojem znajomości możesz stopniowo zmieniać się w prawdziwego siebie.

szczęście w miłości to można mieć jak już ta miłość jest.. a co jak jej nie ma.. siedzieć i myśleć, że może kiedyś przyjdzie? Bez sensu. Ruszyć "na polowanie" - też bez sensu. Więc co.

Gość dobrze
ile masz lat?

ja tam mam nadzieje, ze kogos w koncu poznam przez nzjoamych albo na jkaijes imprezie wlasnie :/ niby powinno sie potrafić życ samemu ale jednak ciągle sie szuka tej mlilosci ;/

wśród znajomych.. no są, są fajne, ale zajęte już, a grono znajomych jakoś ostatnio się nie rozszerza ;)

co wy dzisiaj z tą miłością?? wszyscy jesteśmy cudowni i do tego samotni :D takie życie :) kiedyś się pewnie zakochasz :)

Gość dobrze
ja mam podobna sytuacje .. tylko ja mialam zwiazki nie udane ale byly... ale kazdy mi mowi ty jestes och i ach ... a ja nie trafilam jeszcze na nikogo normalnego... nie ma sie co spieszyc wydaje mi sie ze samo wszystko przyjdzie i wtedy bedziesz mial kogos bliskiego

No ja już potrafię żyć samemu, ale co z tego. Już 2 lata nie mam dziewczyny prawie. Teraz mieszkam w wawie, mam mieszkanie i mieszkam sam, jak palec. Mam tyle pomysłów, planów ale brak mi tej jednej jedynej osoby, która mi przy tym wszystkim będzie towarzyszyć. A na imprezie to tak jak mówiłemm nie interesują mnie laski, których największym wyznacznikiem "fajności" faceta jest jego portfel, chociaż kasy mi nie brakuje to takie laski omijam z daleka. Kiedyś było inaczej, ludzie jacyś inni, może to ta warszawa..nie wiem. Wszystkie fajne dziewczyny siędzą w domach? Nie wierze.!

Ja się boje kogos na internecie poznawac, za duzo zachodu :/ poza tym bym sie wstydzila isc na takie spotkanie, co innego jak sie kogos na zywo pozna, nie ma takiego stresu :/ a ja sama rzucialam mojego chlopaka bo to nie bylo to, wol byc sama niz z kims, z kim jestem nieszczesliwa.

Gość lelumpollllllelllumm
Ojej, Ty naprawdę fajny jesteś:) Szkoda, że W-wa:P

kejmil z opisu jesteś ideałem ;) więc nie wiem o co chodzi tym kobietom w twoim otoczeniu, same powinny się pchać do ciebie :)

Gość dobrze
jezeli mialybyscie sie z nim spotkac to obojetne moim zdaniem czy jest z wawy czy z lodzi itd

Gość dobrze
100% mozeo to ze nie potrafilby sie zwiazac z kolezanka ktora dobrze zna

Ha.. nie pchają się niestety drzwiami i oknami.. A szkoda :) Wiesz co, wolałbym jedną a naprawde fajną niż tłumy drzwiami i oknami. Potrzebuję partnera na dłużej, dosyć mam nieudanych związków. Nie jestem ideałem nikt nie jest ale jestem pewny, że potrafię uczynić dziewczynę szczęśliwą ! Co do internetu to nie jest tak źle kogoś poznać przez internet, kiedyś miałem 8 miesięcy dziewczynę z internetu, ale to kiedy... uhhhh.. sto lat temu!:) Teraz to tyle tego jest, że nawet nie wiedziałbym gdzie zacząć szukać..i jak.. Zamiast przeglądać portale randkowe, o których zawsze miałem opinie, że są ostatnią deską ratunku, postanowiłem wyżalić się Wam tutaj :)

Pewnie, że obojętnie ale teoretyzując oczywiście - jeśli ludzie się dobiorą to odległość zawsze jest minusem... Coś o tym wiem...:(

kejmil nie martw się u mnie też zastój :) nikt się nie spieszy żeby mnie przygarnąć :) nikt nie lubi być sam, każdy potrzebuje bliskości drugiego człowieka, samotność przytłacza:) też miałam kiedyś internetową miłość, ale wszystko co dobre szybko się kończy :P

Kiedyś już w ciężkich chwilach założyłem gdzieś konto na tych randkowych cudach niewidach ale jak mi kazali zapłacić kartą za to, żebym zobaczył kto wszedł na mój profil to stwierdziłem, że to chyba jednak nie ma sensu :D Cóż...w tych czasach to już nawet miłość kosztuje.

A przestań:0 No chyba, że ktoś lubi słitaśnie zdjęcia w staniczku lub bez:) Dziś prawdziwych, randkowych (i nie tylko) portali juz nie ma:) Dzieci i o zgrozo stare d*py mają dziwną fazę ;) Zresztą panowie już doganiają panie w dłitaśnych profilkach...

Gość dobrze
wiesz ja twierdze ze na portalu randkowym nie spotka sie osoby na cale zycie ale sa wyjatki... dziewczyny czesto zakladaja portale tylko przez to zeby byly obsypywane komplementami... nie obrazajac dziewczyn bo sama nia jestem i wiem ze sa tez wartosciowe dziewczyny , tak wiec dziewczynki nie obrazajcie sie

Darker ciiiicho każdy czasami musi się wygadać i pożalić.

100% Ja się nie martwię, nie martwiłem się 2 lata temu, mówię ee nie ma co szukać samo przyjdzie, rok temu - nie ma co szukać samo przyjdzie.. kurde...teraz to już się zastanawiam naprawdę, trzeba zacząć szukać bo tu latka lecą!! A tyle mam do przekazania uczuć i czułości, które we mnie siedzą tyle czasu :)

ja nie mam nk ani fotki i tym bardziej nie robię sobie sama zdjęć w kiblu jak te wszystkie dziciaki :/ wszystkie te portale to jedno wielkie gówno, niektórzy uważają że to obciach nie mieć teraz konta na nk :] świat zamieszkują dziwni ludzie ;)

Gość dobrze
Darker kazdy ma inny charakter.... on jest widze bardziej uczuciowy a forum jest po to zeby sobie pogadac