Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejmil

co ze mną?

Polecane posty

Gość dobrze
nie wszystkie zwiazki koncza sie malzenstwem lub tez wypicie kawy jestem chodzacym tego przykladem... ale sprobowac zawsze mozesz nic nie tracisz a mozesz zyskac ...

Też nie. Myślę, że nie wiesz po prostu czego kobieta oczekuje, dlatego każdy kontakt kończy Ci się odrzuceniem. A Ty zwalasz to na swoją naturę, jaki to Ty zły jesteś i ostatni, którego kobieta by chciała. Totalna bzdura i każdy tu obecny to potwierdzi!

Gość dobrze
Darker nie kpie sobie z ciebie.... problem musi tkwic w tobie w czyms nie w tym ze jestes cichy, nie znam cie ale wydaje mi sie ze jestes troszeczke zle nastawiony do kobiet nawet po tym nigdy nie ufaj kobiecie.... troszeczke moge wywnioskowac

Gość czerwcanocka
Kejmil, ja w ten sposób poznałam mojego męża:) po prostu, podszedł do mnie na ulicy i zapytał trochę niepewnym głosem ale z przemiłym uśmiechem, czy moze zaprosić mnie na kawe do pobliskiej kawiarenki. To był pochmurny, zimny, pazdziernikowy dzień:)

Merci ! @Darker, z tego co po tych kilku postach mogę stwierdzić (mimo, że jesteś niemiły dla mnie), jesteś inteligentnym kolesiem, masz bogate słownictwo i w ogóle gadane masz, a to już AŻ dwie rzeczy, które cenią kobiety. Więc zacznij szukać problemu gdzie indziej stary bo dużo tracisz. Ja to upadne na łeb na szyję a znajdę kiedyś tą jedyną ;)

e tam, nie zawsze sie to sprawdza :P ja zawsze jestem rozgadana, nie kazdemu to pasuje

Gość czerwcanocka
ta "kawa" skończyła sie małżeństwem:)

@czerwcanocka No to mnie teraz podbudowałaś dziewczyno:) Kurde strach trochę, ale będę działał...w sumie nic nie mam do stracenia oprócz chwili, w której spale się ze wstydu bo do takich aż tak pewnych siebie i odważnych to nie należę hehe... I teraz to możesz opowiadać ludziom jak to się z mężem fajnie poznałaś, a nie, że przez fotka.pl albo przez jakiś durny portal randkowy hehe!

nie ma to jak zaprosić dziewczyne w autobusie na kawe :D:D szkoda że niejezdze autobusami bo moze bys na mnie trafił :P:P czerwcanocka a co sobie pomyslałas jak cie tak zaprosił??

Gość dobrze
kejmil nie dlugo bede w twojej miejscowosci mozesz probe zrobic na mnie jak sie boisz_:) hihi zartuje

Gość czerwcanocka
jesteśmy małżeństwem prawie 20-lat:) mój mąż tez nie należał do tych odwaznych i byłam pierwszą dziewczyną, którą zaczepił w ten sposób...uśmiecham się bo mówił tak samo jak Ty..

Gość dobrze
Darker i powiedz kto tu placze jak dziecko na poczatku oskarzales autora a jak tobie dawaja rady i mowia prawde to na wszystko reagujesz na nie....

Gość czerwcanocka
widział mnie wcześniej kilka razy i czuł, że mija właśnie tą na którą czeka i nie widząc innej możliwości zaryzykował:)

Gość dobrze
"jesteś inteligentnym kolesiem, masz bogate słownictwo i w ogóle gadane masz" z tym bogatym slownictwem sie zgadzam... tylko troche wiecej odwagi znajdz w sobie

@dobrze Dobra, jesteśmy umówieni, załóż sukienkę w groszki i czerwony kapelusz hehe a ja będę latał autobusami po całej wawie!:) Jak Cię spotkam to kawa gwarantowana :) Napisz maila jak będziesz!:) @czerwcanocka Zajefajnie ;) Ja już to planuje od wieków heh ale teraz to dopiero mam motywację. Kiedyś jechałem samochodem, zatrzymałem się i poprosiłem dziewczynę, która szła chodnikiem o numer telefonu. Dała :) Spotykalismy się pare miesięcy ale nic z tego nie wyszlo. Ale serce to miałem w gardle. I mialem 18 lat, odwagę i w ogóle inaczej jakoś było. Teraz trudniej mi to przychodzi.

Gość czerwcanocka
a ja się zgodziłam...i poszłam z nim na tą kawę i sama sobie się dziwiłam bo to nie było w mojej naturze... przywołałeś miłe wspomnienia, Kejmil:)

Gość dobrze
kejmil sukienke w groszki:( nie noo ja ubiore sie na rozowo zebym byla widoczna:) haha nie mama maila:) twojego oczywiscie

@Darker ja jestem dalej zdania, że skoro wchodzisz na takie tematy to jednak jakiejś rady potrzebujesz ale mimo wszystko zgrywasz twardziela, masz wszystkich w dupie i w ogóle cały świat jest przeciwko Tobie..no cóż, świat też potrzebuje takich ludzi jak Ty, bo jakby to było jakby wszyscy byli szczęśliwi.....

Gość czerwcanocka
życzę Ci, żebyś spotkał kogoś takiego na swojej drodze...a jak spotkasz to zaproś na kawę bo to może jest właśnie TA....:)

Gość dobrze
Darker to ja wejde jak bedziesz na nas jutro wyzywal :) i na nas bluzgal

@czerwcanocka Bo super historia, lubię takie - jestem jednak trochę jak wyjęty z telenoweli. Ale to mnie chyba nie skreśla u kobiet...:) @dobrze Dobrze, dobrze..może być na różowoo heh.. kejmil@10g.pl :) Jednak dobrze, że wlizłem na to forum, trochę sobie poprawiłem humor. Bo już stany poddepresyjne powoli zaczynałem miewać z samotności:)

@Darker, nie wiem jak Ty, ale ja ze wszystkich forum w sieci wybrał bym na ostatnim miejscu kafeterie w temacie życie uczuciowe, w kwestii rozrywki, której mówisz, że szukasz. Coś ściemniasz. Twoje zeznania się nie kleją!

Gość dobrze
Darker znasz niemieckie powiedzenie a nie znasz tego ze nadzieja umiera ostatnia...

Gość dobrze
Darker wiesz hmmm ... ja bym sie zastanowila na twoim miejscu jakie dziewczyny cie olewaja jak to ty piszesz....

Kochane dziewczęta, zmierzam spać:) Dziękuję za wszystkie cenne rady i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wpadniemy na siebie tutaj, na kafe. Pozdrawiam Was gorąco i powodzonka!!

Gość dobrze
dobranoc wszystkim rano musze wstac:)

Ehhh wszystko zależy od ilości znajomych. Jeżeli się ich ma, to wcześniej czy później mozna se znaleźć chłopaka czy dziewczynę. Nie ma co tu cudaczyć. Ludzie, którzy "się kręcą", mają grono znajomych, chodzą na imprezy, rzadko narzekają na brak adoratorow. Oczywiście nie każdy się nadaje, ale jak ma się w czym wybierać, to zawsze się znajdzie.

Gość dobrze
Każda mnie olewała. Byłem potrzebny gdy one czegoś potrzebowały to nie byly dziewczyny tylko egoistki zapatrzone w siebie

darker wszystkie kobiety wrzucasz do jednego worka. nie wierze że wszystkie dziewczyny to materialistki, egoistki zapatrzone w siebie.