Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejmil

co ze mną?

Polecane posty

Darker nie wiem co gorsze, czy mieć problem i się nim dzielić czy tłumić to w sobie jak Ty, bo powiedzmy sobie szczerze, coś Cię skłoniło, żeby tutaj wejść i to czytać;-))) Nie będę Cie obrażał bo nie chce schodzić do Twojego poziomu ale jak Ci się nie podoba to nie czytaj nikt Cie nie zmusza ;-)

darker baba..... a ty jesteś taki szczęśliwy w swoim samotnym życiu?? :P dlaczego się czepiasz :D

Darker a ty dlaczego nie masz?? Bo co?? Bo jesteś chamski??

o kurcze sossss to twoja fotka?? ładny jesteś :P

Darker chyba jesteś urażony ;) widzę że u ciebie kobieta to zło :D

a to nie można nikomu powiedzieć że ma ładną twarz?? nie wiedziałam ;/

Darker za to Ty poznałeś doskonale :) W życiu miałem więcej dziewczyn niż Ty masz lat chłopaku, ale nie chodzi w tym wszystkim by mieć ich jak najwięcej tylko żeby trafić na tą jedyną. A tobie się nudzi, że chodzisz po forach i robisz dymy? Napisz książkę skoro masz tyle do przekazania a ludziom daj normalnie popisać i nie każ patrzeć na swoje głupawe wpisy, które nikogo nie interesują;)

Gość dobrze
wiesz wolalabym miec kogos takiego jak on mazajacego sie jak baba tak jak napisales niz osobe ktora jest twarda jak skala

Darker jaja sobie robisz?? jeśli nie to mi przykro. A jeśli idziemy w tym kierunku to właśnie wy faceci jesteście wielkimi dupkami!! może jesteś skrzywdzony przez jakąś niezbyt rozgarniętą dziewczynę ale męskie osobniki też potrafią krzywdzić.

Wygrywam rankuingi popularności na forum. gratuluję :P mamy tutaj gwiazdę :D

No tak zapomniałem, że w dzisiejszych czasach zawsze najbardziej popularne jest to, co najbardziej idiotyczne:) Skoro 5, to Ty jesteś gruuubo pod kreską :) Skończyłem temat, bo przez takich ludzi jak Ty ni można normalnie popisać. Jakby Ci się nudziło to daj znać, podrzuce Ci kilka linków gdzie możesz zrobić dym :)

Gość dobrze
Darker mozna pisac co sie chce... ale z odrobina logiki i szacunku do innych osob a mi sie nie podobasz na tej fotce ... napisac wszystko mozna:)

A ty jesteś taki idealny, kochany, czuły, dobry. gdybyś taki był na pewno wszystkie by cię nie krzywdziły. Jedna na pięć może by się tobą tylko zabawiła. i to ty dałeś szansę takiej cipie.

Darker i co? Do końca życia będziesz samotny? Myślisz, że jesteś sam, którego kobieta zraniła? Tyle samo co nas mężczyzn jest też zranionych kobiet, które przez kopa wypisują takie głupoty na forach. Jesteśmy tak samo winni jak one.

darker może nie był byś taki zły gdybyś miał trochę tolerancji dla kobiet takich jak ja :P

Gość dobrze
Myślisz, że jesteś sam, którego kobieta zraniła? Tyle samo co nas mężczyzn jest też zranionych kobiet, które przez kopa wypisują takie głupoty na forach. Jesteśmy tak samo winni jak one. zgadzam sie z tym Darker to wychodzi na to ze jestes naprawde strasznie malo uczuciowy ze zadna nie dala tobie szansy

Gość Ejj.....
Napisalam wiadomosc do Ciebie.. odezwij sie

darker. dlaczego?? głupi raczej nie jesteś, jak jesteś miły to pewnie i da się z tobą pogadać. nie wiem, może trafiałeś na jakieś pustaki.

Jeśli chodzi o portale randkowe to można się tam nabawić tylko kmpleksów. Fotka.pl jest za darmo, próbowałem tam kogoś poznać ale wyszła lipa. Tam chyba trzeba napisać do wszystkich możliwych kobiet, by choć jedna raczyła zerknąć na twoje fotki :) Oczywiście każda z góry zakłada żeś babiarz i niewyżyty :)

Gość dobrze
tajemnica_on raz na 100 spotkasz osobe normalna na portalach randkowych i fotce tyczy sie to kobiet i facetow

to tylko potwierdza że źle trafiłeś. Ja tego nie rozumiem. z kim ty się umawiałeś :P

Darker- jeśli cię to pocieszy to mam dokładnie taką samą sytuację :) Od ponad roku nikogo na horyzoncie. Niby posiadam cechy, które większośc kobiet uznaje jako pożądane, ale one i tak na koniec wybiorą tego co ich leje po twarzy :) życie ...

raz na 100 spotkasz osobe normalna na portalach randkowych i fotce tyczy sie to kobiet i facetow wychodzi na to że tam same ścierwo a ktoś normalny trafia tam przez przypadek.

No i o to chodzi, że ja też tak mam! A Darker na mnie wjeżdża za nie wiadomo co.

"dobrze" - różnica jest taka, że każda kobieta dziennie dostaje 100 zaproszeń do rozmowy, a facet tylko reklamy. żeby w ogóle zacząć rozmowę ze 100 kobietami na fotce to musiałbym napisać do każdej z tych kilkunastu tysięcy po 5 razy :)

Gość dobrze
Za to faceci którzy swoje partnerki leją po twarzy są bardzo uczuciowi skoro dostali szansę? gdzies to juz slyszalam hmmm... moj byly mi tak powiedzial a pozniej zmieszal mnie z blotem bez powodu.... slowami nie biciem 100% na portalach co ktoras osoba jest normalna i naprawde czgos poszukuje, u kobiet w wiekszasci tak jest ze chca podkreslic swoja atrakcyjnosc nie obrazajac bo sama nia jestem, ale mam logiczne spojzenie na to

tajemnica_on i na co czekasz? idź i pisz ile wlezie, może ktoś się odezwie :P

Gość beres
ludzie nie przesadzajcie z tym "laniem po pysku" moim skromnym zdaniem powodzenie u kobiet mają faceci którzy im nie naskakują nie są takie mdłe kluchy zrobie dla ciebie wszystko itd. taki stan jest fajny ale przez tydzien potem się nudzi podobnie z kobietami wziecie mają te które mają w sobie odrobinę tajemniczości o które ciagle trzeba walczyć. Wiec panowie nie trzeba być chamem i prostakiem wystarczy nie być mameją i pantoflem

Nie bój się, nie będę płakał Ci w ramię. Napisałem tutaj, żeby pogadać i się poradzić bo jak Ty z tym chcesz żyć do końca świata to Twój wybór ale ja nie zamierzam starym kawalerem zostać bo kurde to jest za dużo do stracenia, wole dostać 10 kopów a potem znaleźć swoją wymarzoną, niż siedzieć na dupie i nic nie robić a kto wie czy na takim forum nie znajdę wskazówki, która mi nie pomoże. kiedyś myslałem tak jak Ty, że nigdy wiecej. Ale stwierdziłem, że nie będę tchórzem. A Ty jesteś. Trzeba walczyć, dużo jest do stracenia ale jeszcze więcej do wygrania !

dobrze - rozumiem że są wyjątki, znam dużo ciekawych osób posiadających konta na takich portalach :) mimo wszystko to nie dla mnie :) kiedyś też się w to bawiłam, na szczęście krótko :) każdy lubi coś innego :D