Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejmil

co ze mną?

Polecane posty

kejmil czasami brzmisz jak telenowela :D grunt to pozytywne nastawienie :D

100%- już skasowałem to cholerstwo w diabły ze 3 lata temu :) Chociaż zanim to zrobiłem udało mi się tam poznać JEDNĄ normalną kobietę- byliśmy razem przez rok, ale niestety odległość nas zwyciężyła. Wysłane maile do kobiet liczę w tysiącach, co dziesiąta w ogóle zajrzała na moje fotki, 10% z nich odpisała, z czego dłuższa rozmowa wynikła z kolejną 1/10. Czyli skuteczność = 0.1%. I to przy niebrzydkich zdjęciach i ładnym, wyważonym profilu! Wg mnie strata czasu i dziecinada.

darker takie kobiety są po części winne bo po takim incydencie daje się frajerowi kopa w dupe, po co to ciągnąć, nie wiem dlaczego one wybaczają takie traktowanie, chyba mają jakieś słabe charaktery :P

I na dobranoc rada którą sam niedługo przetestuję: Szukajcie kobiet za wschodnią granicą :) Podobno potrafią docenić to, na co Polki nie zwracają uwagi. A jak jesteś ładnie ubrany, wykształcony, pracujesz, i nie pijesz, to już w ogóle można przebierać w ofertach :) dobranoc i nie dołujcie się tyle :)

tajemnica_on mam o tym takie same zdanie :) większość osób na fotce to dzieciaki szukający wrażeń. połowa dziewczyn do których pisałeś pewnie nie rozumiała wiadomości :P

tak tak, pouciekajcie wszyscy za granicę, wtedy to na pewno nie znajdę faceta :P

Gość beres
Darker ta "walka" to metafora, zupełnie nie rozumiesz tego? Nie sprowadza się to do prawienia komplementów i kupowania kwiatków, ale skoro tak myslisz to nie dziwie się że u Ciebie słaby ruch w interesie. Postaraj się być ciekawszy niż moda na sukces a jednocześnie nie wmawiaj sobie że jesteś zajebisty, po prostu chlopaku bądź spontaniczny i zaskakujący narazie z tego co piszesz wychodzi nieudacznik troche, bez urazy ale tak własnie brzmisz

Gość dobrze
noo slyszalam i nie byl z patologicznej rodziny o ile wiesz co to znaczy... inteligentny normalny, o wszystkim moglam z nim rozmawiac ukladalo nam sie, pozatym ani ja nie bylam finansowo uzalezniona od niego ani on odemnie... a co jest jego bledem zazdrosc... przez to to uslyszalam tak wiec czesto sie zastanawiam czy wogole istnieja normalni faceci... ale nie oceniam odrazu

Darker jak dostajesz ciagle kosza przez 10 lat to może zacznij szukać winy w sobie a nie w dziewczynach. Ode mnie też laski czasami odchodziły do innych no ale co, widocznie widziały u nich większe szczęście. Nie ma co się dziwić. Też byś odszedł od laski wiedząc, że z nią nie będziesz szczęśliwy. 10 odejdzie, 1 zostanie i będzie Cię kochać na zabój.

100% przecież nie pisałem do wszystkich po kolei tylko do osób w zbliżonym wieku (nie jestem nastolatkiem) których fotki mi się podobały. To jest po prostu chora strona, gdzie jest mniej więcej tyle samo kobiet i mężczyzn, ale saldo wysłanych wiadomości prywatnych to chyba 1000 : 1 na korzyść mężczyzn. Efektem jest oczywiście globalna samotność- facet musi wysłać 100 listów żeby się ktoś nim zainteresował (a więc czuje się niepewnie), a kobieta z kolei dostaje dziennie 100 listów i myśli że wszyscy z nich to zboczeńcy, w efekcie nie odpisuje żadnemu. Ty też możesz poszukać za granicą, tyle że zachodnią lub południową :)

darker a skąd ty wiesz co pociaga kobiety jak się poddałeś po 10??

tajemnica_on facet zawsze ma gorzej, tak już jest. ile ty masz lat?zachód, wschód, najpierw muszę przeczesać najbliższą okolicę :P

Gość dobrze
Darker strasznie jestes samokrytyczny

tajemnica_on to podziwiam wytrwałość, ja to z góry zakładam, że nie odpiszą więc nawet nie piszę. Skoro jest tak jak mówisz, to nawet dobrze robię :) @Darker, przejąłeś mój temat. Wiesz co? Grr :)

ode mnie odeszła tylko jedna, za to mam ogromne problemy z pierwszym krokiem i samym procesem początkowym :) myślałem, że wszyscy mamy podobny problem ale jednak każdy przypadek jest unikalny :) nie łamcie się, a jak nie macie co robić na urlopie to Rosja i Ukraina witają :) idę spać bo mnie wyleją z pracy a wtedy to już tym bardziej nikogo nie znajdę :)

darker a przepraszam pomyliło mi się z dziesiecioma dziewczynami :) ale mimo wszystko jeśli nie byłeś z żadną to też nie możesz tak pochopnie oceniać. Nie piłam.

@tajemnicaon Byłem we Lwowie w maju ;-) Boże chroń od tych dziewczyn :) Polki są Aniołami przy nich. @Darker, trzeba czerpać z życia ile się da nawet jeśli jest jakie jest.

darker jak chcesz to ja się z toba umówię :D będziesz mógł smiało mówić że byłeś na randce :P a jak bedziesz miły to będziemy mogli to powtórzyc :D:D

Gość dobrze
Darker to odpowiedz czego dziewczyny szukaja? i dlaczego niby ciebie nie?

Dziewczyny szukają m.in. bezpieczeństwa i troski, tu już nawet o wygląd nie chodzi, bo laska z rozkładówki czasami lata z brzydalkiem takim że hoho.. bo ma w sobie to coś i to nie koniecznie jest kasa! Ale najgorszy jest ten pierwszy krok... dziewczyny! Jakbyście chciały, żeby zagadał/zapoznał się z Wami facet????:) Obraziłybyście się, jakby podszedł na mieście i z uśmiechem na twarzy zaprosił Was na kawę do pobliskiej kafejki w zimny jesienny wieczór? :)

i teraz to ja dostałam kopa w dupe. zdesperowany. też mi coś, a czy ja jestem jakiś marny przypadek :P:P

Gość dobrze
zgadzam sie dziewczyny przedewszystkim szukaja bezpieczestwa kogos kto bedzie ich szanowal, kto jak beda jakies problemy to porozmawiaja o tym.... ja mialam sytuacje ze po spotkaniu w interesach zaproszono mnie na kawe... nie mialam nic przeciwko tak sie zaczol moj ostani zwiazek z pseudo kulturalnym facetem bez obrazy

Ah, no przy spotkaniu w interesach, to jakiś kontakt miałaś.. A ja mówię o zwykłym spotkaniu na ulicy, w autobusie (fakt, że można trafić na zajętą i wtedy z góry niepowodzenie) ale zawsze chciałem to zrobić i nigdy nie byłem na tyle odważny :)

Gość dobrze
Darker jestes za bardo samokrytyczny nie nudny itd. to taka paplanina ktora sobie wmawiasz

Gość czerwcanocka
Kejmil, nigdy tego nie zrobiłeś, to skad wiesz, że to nie wypali?

Gość dobrze
kejmil zadnego kontaktu nie mialam, nawet slownego... nawet uwagi nie zwrocilam na niego... to cos podobnego do tego co opisujesz poprostu mial odwage... a bylo to w wawie

Gość dobrze
Darker tez jestem cicha ... tylko ze jestem mila do kazdej osoby .... to ze jestes cichy to zaleta nie wada

@czerwcanocka Nie wiem czy nie wypali, dlatego zapytałem Was, małą cząstkę całej populacji kobiet, jakby zareagowały na coś takiego. Bo czasami mam wrażenie idąc ulicą, jadąc autobusem, że może właśnie minąłem kobietę swojego życia hehe i nic nie zrobiłem. No ale odwagi brak. @Darker Myślę, że to nie w tym tkwi Twój problem, że jesteś nudny i nietowarzyski. Znam takich ludzi, totalnych introwertyków i nudziarzy a jednak mają dziewczyny i są szczęśliwi.

@dobrze No to dobrze, motywujesz mnie do tego, żeby wykrzesać z siebie resztki odwagi i następnym razem spróbować, w sumie niewinna kawa nie zawsze musi kończyć się małżeństwem :)