Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejmil

co ze mną?

Polecane posty

trzeba było nie być takim uległym, teraz jesteś mądry ale jak któraś coś od ciebie chciała to leciałeś jak na skrzydłach. Dlaczego do mnie nikt nie przybiega gdy czegoś potrzebuję?? Bo jestem normalna i nie potrafię wykorzystywać facetów, to nie zdaje egzaminu. Trzeba mieć nie tak w głowie żeby być takim egoistą. Dziwne sobie baby wybierałeś!

tak to jest jak człowiek chce pomagac, wszyscy go kopia w tyłek z wielkiego rozpedu. niestety tez wiem jak to jest. nie jestes jedynym człowiekiem na swiecie ze złymi doswiadczeniami z płcią przeciwną.

Gość dobrze
a w jaki sposob pomagales?

może postrzegały cię jako kolegę a nie kandydata na mężczyznę swojego życia :D. Płyt czy książek szuka się z przyjaciółmi, nie wiem jakoś to dziwnie wygląda.

musisz gdzieś robić błąd skoro wszystkie cie olewały, albo po prostu byłeś dla nich za mało urodziwy, niektóre dziewczyny (jak i faceci) najczęściej zwracają na to uwagę. uciekaj, uciekaj :P

Darker masz rację. PS. Też byłem w tej samej sytuacji co autor. I dałem sobie spokój. Po 6 latach nieudanych prób.