Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość someonesome

SEKS i jego BRAK

Polecane posty

Gość someonesome

Mój facet od jakiegoś czasu nie ma ochoty na seks. Dużo pracuje. Ale to nie tylko o to chodzi, mam wrażenie że ma jakąś blokadę... może już mu się znudziłam? CZY WARTO ROZMAWIAĆ Z NIM O PROBLEMIE czy lepiej udawać że wszystko jest ok i sytuacja sama wróci do normy?

Gość someonesome
dodam że staram się nie inicjować seksu żeby go nie blokować jeszcze bardziej

"CZY WARTO ROZMAWIAĆ Z NIM O PROBLEMIE czy lepiej udawać że wszystko jest ok i sytuacja sama wróci do normy?" wiesz.. to nie jest miesiączka. pierwszego dnia, wiesz, że za 3-4 się skończy.. nie wierzę w żadne blokady. jeśli był seks, a teraz go nie ma. 1) stres 2) dupa na boku 3) odkrył, że bardziej podniecają go mężczyźni.

Fanzolicie glupoty. Są blokady, przez caly tydzien mozesz z partnerki nei schodzic, a nagle z dnia na dzien ci sie poprostu nie chce. Miesiac przerwy i znowu ci sie chce i tak wkolo.

Gość kumata żaba
Mojemu się nie chce od czternastu lat. Myślisz, że jeszcze kiedyś nabierze ochoty? :O

kumata, a przygladalas Ty sie w lustrze od tych 14stu lat ;) Moze trzeba cos zmienic w smoim wygladzie, w zachowaniu.

Gość kumata żaba
No pech chciał, że jestem zajebista. Buźka ładna, wymiary 85-60-86, zadbana. A mój mnie nie posuwa, za innymi też się nie ogląda. Mam wrażenie, że żyję z gayem :O

"CZY WARTO ROZMAWIAĆ" :O nie wiem jak bardzo plastykowe są związki w dzisiejszych czasach, ale to podstawa. Pod warunkiem że druga strona jeszcze będzie miała na to ochotę. :(

Gość rozyczka41
Mam dokladnie ten sam problem jak Ty Someonesome.I nie potrafie tego wytlumaczyc....Jestesmy razem 5 lat,uklada sie dobrze-tylko seks...Ostatnio cos nie gra.Rozumiem,ze ma duzo pracy-ale ja tez.Ja mam ogromna ochote na seks,ale gdy slysze po jego powrocie z pracy"Nie mam ochoty na nic.padam na pysk"-cisnienie podnosi mi sie ,ide do innego pokoju i nie prowokuje.A moze powinnam zrobic awanture,wykrzyczec co mi lezy na sercu i albo to sie zmieni albo sie rozstaniemy.Ciagle winie siebie za te sytuacje-ale nie jestem zaniedbana,jestem raczej atrakcyjna kobieta.Tysiace mysli chodzi mi po glowie,tysiace rozwiazan tej sytuacji.Ale nic konkretnego.