Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beres

Drogie Panie, pytanie troche retoryczne

Polecane posty

Gość beres

czy są jeszcze na tym świecie kobiety które maja jakies zainteresowania? Taniec, skoki ze spadochronem cokolwiek... coś wiecej niż zakupy, obrabianie tyłków znajomych i "w co ja się dzisiaj ubiorę"?

Gość masturbantkaa
ja strzelam z palca każdego wieczoru, jestem uzalezniona od masturbacji, która jest moją pasja, nadam się?

Gość płonę z miłości do Ronaldo
ja bardzo, ale to bardzo interesuję się sportem a w szczególności piłką nożną :classic_cool:

Gość beres
uzalezniona od masturbacji? To pewnie ręcę Ci ciągle drżą pytam dlatego ponieważ większość kobiet które spotykam są takie hmm w sumie wszystkie są bardzo podobne do siebie, bez wyrazu, nie kolorowe ale szare mówiac w przenośni oczywiście

Gość beres
to gdzie Wy się kobiety z pasją chowacie przede mną co? :)

Gość i am here...
popieram, wypierdzielaj chłopie na wizaż z takimi pytaniami:classic_cool:

Gość beres
bo to ostatnie pytanie chyba też było troche retoryczne, ehh retoryczny jestem dzisiaj :P mniejsza o to, ciekawy jestem waszych zainteresowań Dziewczyny

Gość beres
wizaż? chyba nie ogarniam tematu troche lat mam już na karku, kobiet też troche w życiu było, nudne jest poznawanie fascynacja przez tydzien dwa góra miesiąc gdzies po drodze łózko a potem stwierdzenie w mojej głowie przecież ona jest taka sama jak poprzednia

Gość i am here...
to dobrze, że ogarniasz jeszcze co to jest kafeteria... prawdziwy men z Ciebie , nie ma co...:classic_cool:

Gość bzdury...
beres weż nie dołuj mnie w ogóle

Gość tez sie masturbuję bez przerwy
bo co mi innego pozostalo...

Gość bzdury...
zastanawiam się nad przyłączeniem do klubu feministek

Ja gram w siatke, jezdze konno, piszę opowiadania. to chyba lepsze niż zakupy :P

Gość beres
beres nie wiem, tak po prostu ani to ksywa ani jakis skrót tak jakos mi sie wpisało. Kafeterie ogarniam jak sama nazwa wskazuje "forum dla kobiet" heh drugi raz tu jestem a skoro jestem spać mi sie nie chce to pytam o to o co pytam w koncu kogo moge zapytać o sprawy kobiet jak nie kobiety?

Gość beres
!00% chwalisz się gdzieś w sieci tymi opowiadaniami? Chetnie poczytam coś dobrego do poduszki

Gość beres
bzdury... dlaczego chcesz sie przyłączyć do klubu feministek, faceci to zło wcielone?

Gość Katia123456
Wiadomo, że mężczyźni nie szukują intelektualistek, z którymi mogliby porozmawiać chociażby o filmach Lubstischa. Oszem kobieta ma być inteligentna, ale w miarę, bez przesady. Ma ogólnie czymś się zajmować, orientować w najnowszych wydarzeniach. Pierwsze jest spowodowane cicha chęcią, aby nie siedziała ciągle facetowi nad głowa. Drugie, aby nie przynosiła wstydu w towarzystwie. Dlatego szukają panien z qasi pasjami w stylu czytanie, jazda na rowerze, oglądanie filmów. Ot czymś się zajmie, nie zawraca głowy, ale w razie nagłej potrzeby przybędzie szybciutko do swojego misiaczka. Dobrze wiesz, że mając do wyboru skromną, nieśmiałą miłośniczkę historii, a średnio inteligentną, atrakcyjną blondynę wybierzesz drugą opcje. Bez kreowania na wrażliwego intelektualistę, proszę...

Gość beres
nie chce sie kreować na intelektualistę a zestawienie kobiet i ta blondyna hmm wole brunetki, chodzi mi jednak o to że blondyny są dobre na dwa trzy spotkania i tych blondyn (chociaz niekoniecznie chodzi tu o kolor włósów ale charakter) jest na peczki i wierzcie lub nie ale one sa już nudne a ja jestem ciekawy kobiet które potrafią zaskakiwać i chociaz miało by to dotyczyć rozmnażania pantofelka to jeśli powie mi to z błysiem w oku to jest to co podoba mi się najbardziej

Gość obrzezany ekogroszek
katia wrzuc sobie cos na depreche dziewczyno, bo idzie lato... gdyby bylo tak jak piszesz to kazda "skromną, nieśmiałą miłośniczkę historii" powinno sie poddawac eutanazji.

Gość ja nie mam zadnych pasji
wlaczajac w to "zakupy, obrabianie tyłków znajomych i "w co ja się dzisiaj ubiorę" ;)

Gość Katia123456
Oj widać, że niektórych panów moja wypowiedź bardzo ubodła - cóż oznacza to tylko to, że coś musi być w tej mojej wypowiedzi. Wracając do rzeczy. Nieśmiała miłośniczka historii nie musi poddawać się eutanazji, gdyż pozna innego nieśmiałego miłośnika historii, którego szanse na związek są równie zerowe. Pomijając fakt, że miłośnik będzie sobie spokojnie robił doktorat, a panienka zostanie uwiązana do pieluch. Oczywiście nie przeczę, że zdarzają się wyjątki. Ale ja mówię o tym co widzę i obserwuje. Dodatkowo generalizuje. Cóż jedna jaskółka wiosny nie czyni. Przypominam, że mówiłam o "prawdziwych" pasjonatkach, a nie o dziewojach oglądających film raz na dwa tygodnie czy jeżdżących od czasu do czasu na rowerze. To nie są żadne pasje, tylko hmm hobby? sposób spędzania wolnego czasu? Pasja wymaga czasu i poświęcenia. Niestety osobiście posiadam kilka pasji, na które czasu mam ciągle za mało. Dodatkowo nie szukam męża, a partnera życiowego, wole podróżować niż zmieniać pieluchy, uwielbiam wychodzić wieczorami, a nie spędzać czas na kanapie przed telewizorem. Wydawałoby się ,że dla niektórych panów mogłabym być dziewczyną idealną ( w tym momencie pomijam inne ważne cechy). Okazuje się, że nie bardzo... Żaden z moich potencjalnych kandydatów nie był w stanie zaakceptować tego, że związek nie jest dla mnie najważniejszy, że mam coś poza swoim mężczyzną i nie jestem gąską zapatrzoną w swojego faceta. Jak to mówią - że wszystkim trzeba się pogodzić.