Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podła krówka

panowie obecnie są bardziej jak panie

Polecane posty

Wy tworzycie nas, a my Was. lansuje się teraz taki model "faceta" i taki, a nie inny kobiety. zrób sobie koszulkę z napisem "tylko dla orłów - niewydepilowanych, niewypielęgnowanych. metroseksualni, emo, różowe koszulki - zakaz zbliżania na 3 metry"

brum Jakiś niebieski się na twarzy zrobiłeś. I ten wzrok... Niebieskość lica jest alegorią zdecydowanego charakteru, zaś wzrok odzwierciedla łagodność w obejściu.

Raczej odwrotnie. W wzroku szalone zdecydowanie widać. A niebieski przywodzi na myśl bezkres w górze.

Brum, z całym szacunkiem, ale wiem lepiej! (wykrzyknik, by to zdecydowanie podkreślić)

15 minut a jednak cichobaby się wstydzi jak nic:P

No teraz to jak prawdziwy mężczyzna piszesz. :)

najlepiej przylej brum pasem na gołą :P ale to juz na innym dziale:P

nie znam się , brum to prawda ale liczą się chęci i intencje:)

Gość Daria Ch.
hejka :D mam do sprzedania kilka obrazów :) zainteresowanym wyślę zdjęcia ;) zajmuję się też malowaniem na zamówienie (portrety, krajobrazy, abstrakcje) Daria Ch. :) piszcie na 6336329 :)

Zobaczyłam "dobre chęci". Ale to tylko moja wyobraźnia. :D

ike 15 minut a jednak cichobaby się wstydzi jak nic Ależ Ike, przecież wcale, ale to wcale nie ukrywałem zawstydzenia. Taki zawstydzony i zmieszany chuop jest jednak niemęski.

" Taki zawstydzony i zmieszany chuop jest jednak niemęski." Baobab, weź juz nie udawaj Psełdonima, albo się ewentualnie przyznaj, że widząc słabość Brumki do wspomnianego postanowiłeś tą drogą ja poderwać :P

Baobab, weź juz nie udawaj Psełdonima, albo się ewentualnie przyznaj, że widząc słabość Brumki do wspomnianego postanowiłeś tą drogą ja poderwać. Oj Lusia, Lusia, jak Ty nic o kobietach nie wiesz. Przecież Bruma najlepiej jest podrywać na smaczną kuchnie, a nie na Psełdonima.

"Bruma najlepiej jest podrywać na smaczną kuchnie, a nie na Psełdonima." Tak jakby to nie było jedno i to samo :-)

Znaczy, Ty Baobabie, nie dość, że Rysiek, to jeszcze kucharz? Normalnie zaadoptuj coś z ZSa i jesteś 3 w jednym, czyli w 2/3 będziesz się kwalifikował na mój obiekt zainteresowania. Co oczywiście szczerze za Twoim wzorem do naśladowania polecam! ;-) PS. i to pomimo, ze jako kobieta nie znająca się na kobietach, za bardzo się na sobie znać nie mogę! :P PS 2 jakbyś miał chwilę, to może wkleisz jakiś link - trop do Twojego muzycznego gustu? Bo ja sądzę ludzi po pozorach muzycznych m.in (znaczy test na jakość szarych komórek i sprawność neuronów first, ale to wiadomo) ;-)

Lusiu, a czemuż to chcesz mnie kompilować z Rysiem, kucharzem i na dodatek z ZSem? Skąd ten pomysł? Plamy na słońcu, czy upały? No i te konterfekty. Najpierw "poka foto", teraz linki muzyczne i to tak ot sobie "wklejaj linkę, to ocenię czyś kiep". A nie! Figa. Nie będzie, bo nie po drodze mi z Pawluśkiewiczem. To już lepiej Brumowi się Metalliką przypodobać, która skończyła się oczywiście na "kill'em all".