Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham goryyy

Kto z was szczerze nienawidzi sie opalac?

Polecane posty

Gość kocham goryyy

Podziwiam osoby,ktore potrafia lezec na plazy po 8 godzin dziennie, zjesc goracego kebaba, poluskac ziarka, popic cola, na deser loda, poczytac ksiazke -wszystko w sloncu. Nienawidze lezenia na plazy.Max pol godziny i pod parasol, filtr min 50- widze jak kolezanki mojej mamy maja zniszczona skore od slonca. Wszystko ladnie wyglada jak masz 20,30 lat,potem cera sie sypie...

Gość krolewnaZdrewienka
a ja uwielbiam

Gość jak nie pójdziesz
Ja też nienawidzę opalania.Nigdy nie leżałam plackiem na plaży,solarium znam z opowiadań koleżanek.Ale kocham wodę,jeziora,morze.Uwielbiam.Jeżdzę nad wodę ze względu na dzieci.Uwielbijają się pluskać.Siedzę w cieniu,w okularach i kapeluszu.Od czasu do czasu pójdę poszaleć z dzieciakami w wodzie.

lubię leżeć na plaży nad morzem bo wieje od morza chłodny wiaterek ale u mnie w ogrodzie nie znoszę leżeć bo jest skwar i ledwo wytrzymuję 30 min!!!

Gość hehehe ja wlasnie chlodze dwa
browarki za chwilkę wybywam na sloneczko coby się z 2 godz. ponaświetlać :p

Lubię być opalona, ale gdybym miała leżeć plackiem kilka godzin i się dosłownie smażyć- trafił by mnie szlag. Nie zniosłabym takiej bezczynności, moim zdaniem kompletna strata czasu.

Ja też nie potrafię leżeć plackiem na słońcu, ale znam takie, co lubią, i nie muszą się nawet ochłdzadzać :D Poza tym najładniej się opala w ruchu, nawet jak nie ma zajebistego słońca to na lekkim wiaterku skóra ogorzeje

Gość partytura_ ura ura
Nie cierpię się opalać. Ogólnie słońce lubię, ale leżeć na słońcu dłużej niż góra 10 minut, to dla mnie istna tortura. Niecierpie być oblepiona potem i tymi smarowidłami, jak dla mnie coś okropnego, istne tortury. Pod parasolem na plaży, heh... udaje mi się wytrzymać pół godziny. Ogólnie lubię cień i chłodny wiaterek.

Gość FryZjerka2332
ja nie lubie i nie mam fioła na punkcie opalenizny...

Moja koleżanka z pracy nie lubi :) Ja lubię jak mam dostęp do wody - znaczy 30 minut opalania, 15 minut w wodzie - żeby się ochłodzić. Albo na plaży - jak jest wiatr :) Raz byłam w fantastycznym ośrodku, mieli dwa mola - i na nich leżaki. Opalało fantastycznie, jak to od wody, a nie było czuć gorąca - przez wiatr. No i można było z molo do wody wskoczyć ;) Jakbym miała na balkonie albo w ogrodzie leżeć plackiem, to bym nie wytrzymała gorąca :)

Gość fundusz emerytalny
w wakacje tylko idioci i kretyni pracują!

Gość dsflkfdjjfdlj
i lazita takie blade z pryszczami na pyskach. Biale toto, albo co gorsza, rozowo-czerwona skora i jeszcze uwazata sie sie damy. Rzygac sie chce.

Ja też nie znoszę i ten stres, że mam białe nogi. Za chwilę idę mazać się jakimś specyfikiem, coby nie odstawać od reszty opalonego społeczeństwa :)

Wiatr to podstawa! :D Warto sprawdzić przed wyjazdem na wakacje, jaka jest pogoda w danym miejscu :P Co do olejków, kremów itd - też tego nienawidzę :classic_cool:

Na basenie olejki i kremy są ok, ale na plaży to mam zawsze wrażenie że sobie peeling robię :D Ale znalazłam sposób dość dobry, smaruję się w pokoju - i czekam pół godziny żeby się dobrze wchłonęło. Wtedy kremy działają lepiej i nie trzeba się ciągle smarować - kolejne smarowanko w pokoju przy przerwie obiadowej i voila :) Nie licząc ramion, bo je smaruję częściej, nawet przy leżeniu ;) I wolę kremy od olejków - bo nie świecę się jak psu jajca ;)

Zaraz tam nienawiść.. :D Nie opalam się bo zwyczajnie szkoda by mi było czasu. :P

Gość blekitne_niebo
Ja uwielbiam :-) Tzn. samej opalenizny nie bardzo, bo opalam sie na rozowe prosie i skora mi schodzi mimo stosowania filtrow.... ale sam proces wylegiwania sie w sloncu jest cudowny. Rozumiem mojego kota, on to robi non-stop :D

Gość credka222223
Mi się już znudziło. Zresztą przy mojej karnacji i licznych znamionach barwnikowych opalanie jest nie wskazane...

Eeee tam, ja byłam w niedużym hotelu z basenem i dostępem do plaży, tłumów nie było, kelner mi donosił koktajle z różową palemką, nie ma na co narzekać :D Zero smrodu, zero tłumów, i co najważniejsze - MAŁO dzieci, wiec nie było wrzasku i hałasu :D Woda w morzu piękna, jasnoniebieska, plaża bez kamieni z białym piaskiem :D Cień też był, pod parasolem, więc się dało :P

Taaaa, na wsi. Komary, muchy i szczekające cały dzień i noc psy. A w domku szczypawy, pająki i jeszcze inne cholerstwa .Nigdy więcej :)

Nie toleruję temperatur powyżej 20 stopni :O Lato to dla mnie dramat. Nienawidzę słońca. Deprymuje mnie :( Odżywam jesienią i zimą.

Gość Morcelllina 25
Ja nie lubię lezec plackiem, zaraz mi gorąco, duszno, slabo :P Wolę na 10 min. na solarium, tyle moge wytrzymać :)

Gość trzydziechaaaaaaaaaaa
o widzę,że nie ja jedna nie lubię lata,toleruję temp do + 25 stopni,a dzisiaj to już udręka,no i opalać się nienawidzę,ponad wszystko kocham jesień(nie deszczową),lubię zimę(słoneczną) i wiosnę,