Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaaaaa21ll

prawie codziennie ktos mowi mi

Polecane posty

Gość olgaaaaa21ll

komplementy ;) tak jest od jakis paru miesięcy. i to obcy ludzie często typu taksówkarz, albo dzisiaj słyszałam jak jakaś dziewczyna sie na mnie patrzyła i mowila do koleżanki ,, boże jaka ładna dziewczyna", codziennie sie za mna ogladają szczególnie jakieś grupki facetów usmiechają się .. kurcze kiedyś tak nie było wystarczylo tylko trochę zmienić styl i o siebie zadbać. więc zadbanie o siebie odpowiedni strój i makijaż potrafią duuzo zmienić. w tamtym roku rzadko słyszałam takie komplementy

Gość ja to nie Ty
a pokażesz fotę? :)

Gość olgaaaaa21ll
a jak bylam nastolatką i miałam mniej niż 16 lat 9 bo wtedy się zmienilam bardzo na plus) to wogóle byłam uwazana za nieatrakcyjną. a dlaczego? bo nie starałam sie , nie dbalam o siebie wtedy wogole. jak zaczęłam o siebie dbać zaczełam mieć największe powodzenie z kolezanek. więc rysy twarzy to nie wszystko myślę ,że nawet niektóre brzydule mogą stać się piękne jeśli umiejętnie podkreślą swoje atuty

Gość olgaaaaa21ll
nie, nie chce . zreszta po co skoro wiem ,że wyglądam ok teraz ;) wygląd zmienia w zyciu człowieka bardzo dużo mimo ,że wiele osób w to nie wierzy. wiem to bo kiedyś nie byłam atrakcyjna,a jak potrafilam sie zmienić...nawet koleżanki sprzed lat z gimnazjum mówią ,że by mnie nie poznały

Gość .kafezdzira.
super, cieszymy sie razem z toba🖐️ musialas miec zayebiste kompleksy skoro teraz tak cie to kreci🖐️

Gość olgaaaaa21ll
no żebyś wiedziała kiedyś miałam kompleksy ;) ale to już dawno było , a że się z tego cieszę... to chyba nic dziwnego. Ale chcę przede wszystkim udowodnic tym topikiem ,że czasem pozornie brzydka dziewczyna może stac sie ładna. wiele zalezy od podejscia , miny ( bo nikt smutasów nie lubi) zadbania o siebie ,a możecie zmienić się nie do poznania

Gość Fafnoście
temat juz byl identyczny....zenua

wg mnie to głupota co piszesz...nie możesz mieć rysów zwyczajnych a być tylko zadbana bo takich alsek jest mnóstwo, jest w ogóle dużo łądnych dziewczyn, widocznie wyróżniasz się uridą, dlatego zwrcaja uwagę

Gość olgaaaaa21ll
czemu żenua? nie wiem ,nie ja go zakładalam... ale siedzi tu wiele zakompleksionych dziewczyn wiec do nich jest ten temat

Gość njedynkaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co takiego zmienilas w sobie? inne ciuchy? fryzura? czy co? :) tez zaczynam zmiany

Gość olgaaaaa21ll
no może mam trochę oryginalną urodę taką ,,wschodnią" , ale jak nie dbałam o siebie czyli sie ładnie nie ubierałam i chodziłam z tłustymi włosami np to prawie nikt mnie za ładna nie uważał

Gość olgaaaaa21ll
wszystko zmieniłam. fryzura ,ciuchy, kiedyś się nie malowałam wogóle a mam jasną oprawę oczu bez rzęs np pernamentnych. przytyłam troche bo bylam bardzo chuda , zaczęłam ćwiczyć, opalilam się ,wybielilam i wyprostowalam zęby . oczywiście stopniowo, ale żebym zaczęla mieć powodzenie jak poszlam do liceum i żebym sie zmienila wystarczyło juz staranniej sie ubierać , dbac o włosy , malowac się. to już wiele zmieniło

Gość vieviurka
Ja myslę, że od ciebie bije przede wszystkim nowa aura pewnosci siebie i zadowolenia, stąd te komplementy. W końcu po świecie chodzi mnóstwo ladnych kobiet, jeszcze więcej "zrobionych" i nikt ich jakos specjalnie komplementami nie obsypuje

Gość olgaaaaa21ll
njedynkaaaaaaaaaaaaaaaaa - i bardzo dobrze zacznij . nawet makijaż oczu umiejetny czasem wiele zmieni . czasem warto żeby ktoś pokierował Cie np fryzjerka doradziła kolor wlosów

Gość njedynkaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jak udalo ci sie przytyc? na mnie wszystkie ciuchy wisza i jak tu sie fajnie ubrac :(

Gość olgaaaaa21ll
ja wiem czy nie komplementuje? np moje koleżanki niektore komplementują bo opowiadaly.. ale fakt pewność siebie też wiele daje. bo co z tego ,że idzie ładna czy nawet piekna dziewczyna jak jest zgarbiona np i smutna na twarzy? to zabiera caly urok

Gość olgaaaaa21ll
jak? no porostu zaczełam jeść więcej i o regularnych porach kiedyś mało jadłam ,ale zaczęłam się zmuszać ,żeby jesć zawsze ileś tam na śniadanie , obiad kolację. no i zaczełam ćwiczyć wyrobilam sobie troche mieśnie rąk , bo kiedys bardzo chude mialam... kiedyś chudzielec był ze mnie straszny