Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeeblondynka :)

Plastry do depilacji Rossman. Isana

Polecane posty

nie szkodzi z ta gafą :)

Gość ja używam tych plastrów
Skoro cały czas się zastanawiasz, to może kup sobie plastry Veeta i Rossmana? Jedną nogę wydepiluj plastrami pierwszej firmy, a drugą drugiej. Będziesz miała naoczne różnice ;)

.podrażniły skóre? Może dlatego że dwa razy naklejałaś plaster na miejsca gdzie już depilowałaś (wcześniej przyklejałas plaster)? Nie można przyklejać plastra drugi raz w to samo miejsce. Te włoski które nie uda się usunac plastrem należy wyrwac np pęsetą. I podstawą jest nie uzywac przez 24h w miejscach wydepilowanych kosmetyków z alkoholem. Pozdrawiam:* a! I po paru dniach wykonac dokładny peeling (Aby zapobiec wrastaniu się wlosków a w konsekwencji do zapalenia mieszków włosowych)

Gość joanna najgorsze
nie nie nie były to plastry z rossmana. kupiłam je w realu jak byłam na wyjeździe w niemczech w i za cholere nie mogę przypomniec sobie nazwy firmy. a były super. plaster do kilkukrotnego uzytku, BARDZO SKUTECZNY, nie obklejał jak niektóre no mówię fenomenalne te plastry były

kurczę, żebym ja takie fenomenalne mogła odkryć... przynajmniej już nie musiałabym próbować :)

Koktajlowaaa: nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Jeżeli plastry są dobre, to śmiało można drugi raz w tym samym miejscu pojechać plastrem, który wcześniej był użyty. Kosmetyczka łącznie 3 plastrami mi nogi depilowała, a ostatni plaster używała do poprawek w miejscach, gdzie wcześniejszy plaster nie wyrwał włosków. To zależy od wosku.. czy zostaje na plastru czy na nodze.

w czarnej dupie: eee tam... szczeciny to ja daaawno nie miałam :D Intymne okolice golę raz na tydzień. I nie jest źle ;) Częściej nie mogę, bo dochodzi do ostrego podrażnienia skóry :(

dobra dziewczyny my tu gadu-gadu a obiad sam się nie zrobi :) Dziękuję wam za opinie. Potem jeszcze tutaj zajrzę. Pa :)

.no oczywiście. Chodzi o to zeby nie nakładać wosku drugi raz w to samo miejsce. o to mi chodziło. Tez jestem kosmetyczką:)

Gość nfjhfjnjfhkdfn
na podrażnienia spróbuj sudocrem

Gość matylla
Ja próbowałam plastrów i niestety moja skóra nie toleruje wosku, jakoś dziwnie na nią reaguje. Zastnaawiam się nad jakąś trwałą depilacją. Ostatnio znalazłam taką opartą na ultradźwiękach - selectif pro w tej klinice gwiazd la perla. Ponoć nawet osoby z bardzo jasnymi włosami mogą z niej skorzystać.

Gość ___bambino__
przesrane mamy z tymi wlosami i ciagla depilacja, ja sie skusilam na laser, w przyszlym tygodniu ide pierwszy raz, zobaczymy co z tego wyjdzie, plastrow uzywlaam tylko raz veet nie wyrywaly mi praktycznie w ogole wlosow, przerzucilam sie na wosk twardy, taki bez uzywania plastrow i przy tym wosku zostalam do dzis, polecam

Ja nie używałam nigdy tych plastrów ale, chyba nie są jakoś najgorsze;) Ale powiem wam, że znaczenie lepszym sposobem na pozbycie się włosów jest depilacja laserowa, ja się w końcu zdecydwoałm iść na zabieg do Studia Laser i jestem zachwycona, było warto

Gość gość
do okolic bikini najlepszy jest krem do depilacji. nic mnie nie podrażnia, efekty z******te :)

Gość gść 28
Najlepsza jest natrualna depilacja Od jakiegoś czasu używam pasty cukrowej. Nie mam problemu z podrażnieniami. Z samego początku chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj to fajnie opisali http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość RootGirl 24
Moja przyjaciółka zdecydowała się na depilację laserem, jak dobrze pamiętam, to był to właśnie Palomar Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Wcale nie musiała robić wielu zabiegów. Nie bolało i nie ma po tym śladu. To jest najnowocześniejszy laser. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Funny 28
Moja siostra zdecydowała się na depilację laserową, jak dobrze zapamiętałam, to wybrała gabinet z laserem Palomar Vectus . Jest mega zadowolona. Sama byłam zaszokowana ostatecznym rezultatem. Po pierwszym zabiegu widać było działanie lasera. To był świetny ruch. Było w sumie bezbolesne. Mega skutek. Jeżeli nie wiecie czy warto wybrać depilację laserową, to każdemu polecam. www.eportal.com.pl/zdrowie-i-uroda/metody-usuwania-owlosienia-depilacja-woskiem-depilacja-laserowa/

Gość nimffa

Używam plastró veet easy gelwax, rewelka. Włoski nawet te bardzo krótkie są wyrwane, można się cieszyć gładką skórą przez wiele tygodni, po depilacji jest super przyjemna w dotyku. Laser to jednak spory koszt na skóry dużo dziewczyn nie może sobie pozwolic.

Gość dursowa

Mi po plastrach bardzo mocno wrastały włoski,  zresztą same używanie tez do najprzyjemniejszych nie należało. Odkładałam przez jakiś czas kasę i w końcu kupiłam depilator ipl babylis, warto było. W końcu nic mnie nie boli podczas depilacji, efekt jt bardzo trwały i szybki, ama depilacja tz nie sprawia mi żadnych problemów.

ja spgrawdzałam różne rozwiązania jeśli chodzi o depilację. Najbardziej sprawdziły si e plastry do depilacji Veet. Przede wszytskim nie podrażniają skóry. Włoski póxniej nie wrastają, a w bonusie peeling i nawilżenie