Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilatorek390

Podajcie nazwy depilatorów usuwających włoski wraz z cebulkami - które najlepsze

Polecane posty

Gość depilatorek390

Nie wiem, jaki powinnam wybrać, a w sklepie jest ich masa. Opis kompletnie nic mi nie mówi, a faceta w sklepie raczej nie zapytam, bo skąd on ma wiedzieć, który depilator lepiej usunie mi włosy z nóg z cebulkami? Liczę na propozycje. Pozdrawiam!!

Gość depilatory z załoznia
uswają włosy wraz z cebulkami

Gość każdy depilator
jeśli jest depilatorem a nie golarką usuwa włosy z cebulkami. W zasadzie każdy jest podobny, ewentualnie ma nasadki dodatkowe np unoszące włoski, masujące lub golące. Ale ja mam zwykłego brauna od 10 lat i nie narzekam specjalnie

Gość depilatorek390
Tak, ale są lepsze i gorsze. Takie co dokładniej "chwytają" włoski i takie co tylko częściowo wyrywają ;) Do tego jest tyle modeli, a i widełki cenowe są dość szerokie, że ciężko się zdecydować ;)

Gość dfgdgdgdfg
dobre pytanie:) Ja również zamierzam kupic depilator:) slyszalam firmy braun sa najlepsze. ale z kolei nie wiem jak model:)

Gość depilatorek390
Ja rozważam braun albo philips ;)

Gość kazdy dobry na poczatku
za kilka(nascie) lat jak wam powrastaja wlosy tak ze nie bedziecie mogly pokazywac nog bo beda tak "pieknie" wygladaly to szybko sie przerzucicie na maszynki. generalnie nie polecam...wiem co mowie. po 13 latach uzywania depilatora musze chodzic w spodniach bo wstyd pokazywac takie nogi:(

Gość depilatorek390
Nie sądzę, aby w moim przypadku tak było, bo od 10 lat depiluję nogi woskiem i w tej chwili nie są one mocne, ani grube, więc dobry depilator powinien dokładnie mi je usunąć. Chcę się przerzucić na depilator, bo jestem w ciągłych rozjazdach i nie mogę sobie pozwolić na zabawę woskiem. Tak się zastanawiam nad depilatorem Satinelle Depilator Z nasadką precyzyjną marki Philips?

Gość depilatorek390
Philips Satinelle Depilator HP6402 Z nasadką precyzyjną - tak brzmi jego kompletna nazwa.

Gość lalina
kazdy dobry na poczatku ----> juz tak nie strasz, bo nie zawsze tak musi być. To sprawa bardzo indywidualna. U ciebie skończyło się tak, innym wrastają tylko trochę, ja używam depilatora od ok 7 lat, moja matka jakieś 12 lat i nie mamy ani jednego wrośniętego włoska :) Ja z kolei mogę podać negatywny przykład osoby używającej całe życie maszyni, ma teraz zarost jak facet na twarzy. Tak więc każdy jest inny i dla każdego inna metoda będzie dobra. Ważne to wiedzieć kiedy zrezygnować z tej złej metody i wybrać inną :)

Gość ja uzywam deplatora
włosy wrastają jak szalone a i tak są grube jak zarost faceta n twarzy używam philipsa satinelle wiec jak najbardziej cecha indywidualna

Gość depilatorek390
Chyba znalazłam depilator moich marzeń :P Depilator Philips HP 6576 - czy ktoś ma ten model i może podzielić się opinią o nim?:D

Gość anka szklanka pur blanca
phlips nie umywa sie do brauna ,serio.mialam dwa razy philipsa i teraz kupilam najnowszego brauna ,niebo a ziemia ...duzo mniejszy dyskomfort podczas depilacji to chyba zalezy od ukladu penset ,philips jest do bani

Gość depilatorek390
Dobrze wiedzieć! Dzięki za radę. W takim razie myślę teraz o Braun Silk-pil 7 ;)

Gość anka szklanka pur blanca
i jesli kupowac brauna to dokladnie jak powiedzialas -tylko ten najnowszy ewentualnie model starszzy ,ale tamten chyba nie wyrywal bardzio krotkich wloskow.dlatego ze ma wymienna glowice i kilka rodzai nakladek.ja jestem bardzo zadowolona a phipilpsy rozdalam siostrom :)