Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Letni_Motylek

Kolega z dzialu

Polecane posty

Gość Letni_Motylek

jesli nie odezwie sie do mnie do konca tygodnia, to znaczy, ze sobie uroilam, ze mu sie podobam..

Gość Letni_Motylek
nie, z dzialu informatycznego. fajny jest...chodzimy czasem na spacery wkolo firmy, czasem na kawe...

Gość nie do konca rozumiemy
a gdzie jestes zatrudniona?

Gość Letni_Motylek
w duzej korporacji

o co tu chodzi? Robil podchody? Jak to wszystko wygladalo?

Gość Letni_Motylek
Regres: Ty jestes zawsze taki obeznany. Czy mi sie wydaje, czy facet traktuje mnie specjalnie. Niestety oboje jestesmy w zwiazkach, przez to jest to nieco skomplikowane

Gość Letni_Motylek
Zawsze pomocy, patrzy mi gleboko w oczy. Na kazdy moj EMail opdpowiedz w ciagu nastepnej minuty. Co jest wazne? Na co mam zwracac uwage?

Gość Letni_Motylek
czasem zrobie mu loda pod biurkiem a on nawet nie podziękuje

Czy mi sie wydaje, czy facet traktuje mnie specjalnie." pytanie z serii "Wróżba dobra na wszystko" a tak powaznie to wiem tylko tyle ze chodzisz z nim wkoło firmy i nic wiecej aha no i czasami na kawe ja to samo robie z kolezankami :)

Gość Letni_Motylek
Zawsze pomocny, odpowiedz na kazdy moj email w ciagu jedenj minuty (maile sluzobowe) Smileys w odpowiedziach; srednio raz na tydzien, albo dwa zaproszenie na spacer w porze obiadowej albo na kawe. Potem nic. Potem znowu jakies niby zblizenie. Swietnie nam sie gada. Ale moze sobie tylko to ubzduralam, bo koles mi sie podoba

!. Popatrz czy nosi obraczke.

Gość Letni_Motylek
niestety tak.

!. A ty?

Gość Letni_Motylek
niestety tez. Wiem ze to nienormalne ale czuje ze cos ciagnie nas do siebie. Jak on czasem na mnie spojrzy...odplywam

Potem znowu jakies niby zblizenie." w pracy czy za murami firmy to robicie ? :P wiesz co ? Myślę ze jak zacznie pisać esemesy z czestotliwoscia pól godzinna to na bank mozesz byc pewna ze sie juz zakochał :) My ponoć tak mamy ;) Ale są wyjątki od reguły

Gość Letni_Motylek
nie, jeszcze pare miesiecy temu bylo normalnie. Dzwonilsmy do soebie ale tylko w czysie pracy. Kiedys zadzwonilam do niego, ale chyba byl juz w domu. Dziwnie, zdawkowo ze mna rozmawial. Na 2 dzien powiedzial ze ma szkolenie i ze tam nie bedzie zasiegu. Potem musial sie przeprowadzic do biura w sasiednim budynku. Powiedzial ze fajnie by bylo jakbysmy mieli dalej konatkt; nei u mnie w biurze, nie u niego. Tylko ze fajna jest pogoda i ze sie mozemy przejsc. I ze najlepiej by mu odpowiadaly maile. ????????? Jak to tozumiec?

a co tu jest do rozumienia ? facet jest zonaty a ty masz wybujala wyobraznie i tyle

Tylko ze fajna jest pogoda i ze sie mozemy przejsc. I ze najlepiej by mu odpowiadaly maile. ?????????" czyli ściemniacz - gawędziasz :) Najlepsze będą maile bo : 1/telefon moze wpasc w łapy żony 2/wychodne na miasto grozi przylukaniem przez znajomych żony no może jakiś wyjazd za miasto no ale to żona musi z małym do rodziców wyjechać przynajmniej na 2 dni ;)

Gość Trutnia Pospolita
Najdziwniejszy gatunek mężczyzny informatyk. To bardzo specyficzny typ; wolą komputery niż ludzi.

Gość tu chyba nowa jestem
kochaliscie sie juz?

Gość Letni_Motylek
Do Regres: tez mysle ze przed zona cos probuje ukryc. Inne kolezanki dzwonia ale do niego i jest OK. Czy mysli skoro pracuje z nim 2,5 roku i on nie chce przed zona ze mna gadac to znaczy ze podobam mu sie?

Gość stara jestes a gluuuupia
tak ze gimnazjum przy Tobie wysiada

Gość Letni_Motylek
dleczego?

Gość przeczytaj od pocztaku do konc
a swoj denny temat to moze zalapiesz :o Stara baba a durna jak 12letni podlotek...