Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaaaaaa123456778

co sądzicie i takim stylu ubierania się?

Polecane posty

ma 21 lat. jestem szczupła i ładna ,ale nie lubie ubierać się elegancko zbytnio. zwykle ubieram się np tak: czarny obcisly top z dekoltem ,ale prosty bez ozdób, spódniczka mini ( ale nie taka mini ,że ledwo zaslania tylek) też jaka dość prosta, japonki mogą być z jakimis ozdobami, no i biżuteria srebrna typu kolczyki takie troche dłuższe, coś na szyję jakis łancuszek np. albo np obcisłe jeansy i jakaś prosta opięta bluzeczka plus biżuteria i szpilki ,albo jak bardziej na sportowo to adidasy. to zbyt skromnie wg was?

Gość facet bezjajeczny
Jeśli dobrze na tobie leżą to ok.

bo np w krótkiej sukience opietej i szpilkach bym się głupio czuła i mało swobodnie.,.

Gość facet bezjajeczny
te które świecą tyłkiem też się głupio czują tyle że one wiedzą że zawsze się jakiś facet obejrzy :)

dobrze leżą bo sa opięte ,a jestem szczupla ,a nie lubię chodzić w workowatych ciuchach. nie lubię np bluzek koszulowych i ozdobnym kołnierzykiem ( chyba ,że np na egzamin). ale na codzien sie tak nie ubieram. ewentualnie szpilki do jeansow. . ale nie lubię chodzić taka ,, wylansowana " na maxa. moj chlopak by chcial żebym sie ubierała elegancko np jak urzedniczka bo mu się to podoba. ale nie nie bardzo leży taki styl...

no właśnie ,a ja bym się tak glupio czula świecąc tyłkiem...

up

Gość Mała mi 00
też lubie taki styl :) prosto i gustownie..wg mnie to jest własnie eleganckie ,a co masz garsonki w tym wieku nosić?;))

Gość facet bezjajeczny
Ja jestem prostym nieudacznikiem ale kobiecą modę widzę tak: Bluzki, bluzki powinny być możliwie wąskie w talii tak aby podkreślić ją (jeśli jest co podkreślać) Biust jest atutem każdej kobiety, nawet niewielki, wszelkie wcięcia falbanki, itp podkreślą jego obecność i facet tam spojrzy :) . Tak samo łańcuszki , Bransoletki są naturalnym elementem przyciągającym wzrok mężczyzny na dłonie kobiety. Ładne dłonie powinny mieć bransoletkę lub zegarek. Spodnie, sukienki, spódnice , powinny w jakiś sposób podkreślać nogi i tyłek , tu wszelkie ozdoby również przyciągają wzrok (np szlaczki na tyłku)

Gość kshvchjk
ja mam taki i nie zmienie. chyba tylko w ciazy albo jak sie zestarzeje. jak masz swietne cialo ten styl jest najlepszy bo widac, ze ksztalt jest naturalny a nie przez scisniecie sie paskiem, falbanke albo cos jeszcze. dziwne ubrania zostaw nieforemnym.

nie ,ale jak patrzę na niektóre dziewczyny to chodzą np w takich bluzkach koszulowych ,albo legginsach i szpilkach , czy krotkich spódniczkach ... tak elegancko albo wyzywająco . a ja sie w takim stylu bym źle czuła . np w takim zestawie elegancka bluzka, spódniczka do kolan i obcas siebie nie widzę. ale może to źle? no chyba ,że do pracy np ,ale póki co tylko studiuje

Gość skrobanka, aborcja, gwałt
Jeśli kobieta w związku pokazuje tyłek i nim kreci to partnera szuka lepszego na zapłodnienie i tak go zdradzi albo zostawi . . .

Gość facet bezjajeczny
Garsonki są nudne, kobiety mają tą przewagę , że mają więcej swobody względem ubioru. Strój może być śmieszny, ale jak dobrze dopasowany to i kobieta w nim dobrze wygląda wszelkie cekiny , różowe bluzki , kwiatuszki, wcale nie są złe. Faceci są ignorantami jeśli chodzi o modę i kolorystykę.

nienawidzę ubierać się na różowo chocby to miala być bluzeczka tylko. np jeśli mam czarną bluzeczkę moge mieć pzanokcie pomalowane na ciemny róż, albo mogę mieć różowe klapki ewentualnie. ale ubrać różowych nie lubię. mogą być np niebieskie zielone zółte

bo jak ubiorę taka rożową bluzke to zaraz myśle ,że ludzie myślą sobie ,że lalka barbie idzie

up