Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JupijajejMadaFaka

Jeśli kobieta chce przedstawić swojego chłopaka swoim znajomym to.. ?

Polecane posty

Gość JupijajejMadaFaka

to coś oznacza? szukać w tym głębszego sensu? jutro czeka mnie taka sytuacja... mamy pojechać gdzieś na działke do jej znajomych (to świeża znajomość, także póki co nikogo nie znam) i ma tam być troche jej znajomych... szczerze mówiąc to średnio mi sie to podoba no ale.. z drugiej strony, czy to może byc oznaka, że naprawdę ona coś do mnie czuje? ze podobam jej sie? ze chce sie mna pochwalic?

Gość rondo starych gnoji
no skoro chce cie przedstawic swoim znajomym to bynajmniej sie ciebie nie wstydzi, a to juz cos

że naprawdę ona coś do mnie czuje? ze podobam jej sie? ze chce sie mna pochwalic?" może chce cie oderwać od Mundialu :P

Gość 10375665
No skoro cie chce przedstawic to znaczy,ze na pewno sie ciebie nie wstydzi:D,no i musi cie naprawde lubic(a moze i cos wiecej,nie wiem ,ty to powinienes czuc)

Gość aniaaaaa2888888
na pewno nie jesteś jej obojętny :) powodzenia na imprezie

a moze i cos wiecej,nie wiem ,ty to powinienes czuc) ale on jest facetem :D analizy zostawmy kobietom

Gość cham i gbur
a moze nie jest Ciebie taka pewna i po calej tej imprezce skieruje sie po opinie znajomych/kolezanek...? hę? :P

Gość JupijajejMadaFaka
oj nie powiedział bym tego, ze ja powinienem to czuć... kobiety doskonale potrafia maskowac uczucia nigdy nie wiadomo co tak naprawde czuja do ciebie i jakie maja intencje..

Gość cham i gbur
sorka zjadlem "do"

Gość JupijajejMadaFaka
jesli faktycznie w takim celu chce mnie tam zabrac to musi byc zdrowo pierdolnięta i mam nadzieje, ze nie o to chodzi.. :)

Gość cham i gbur
spoko nie ma co sie stresowac. jedz na melanz, poznasz nowe osoby.. ale, pamietam, ze "z dziewczynami nigdy nie wie, oj nie wie sie..."

Gość dziewczę z kafe
Ło matko, ale problemy i doszukiwanie się trzeciego dna w całkowicie naturalnej sytuacji..

Gość KamilkaZPoludnia
Tzn. że jest dobrze:) jesli kobieta chce przedstawic swoim najblizszym znajomym swojego faceta to musi byc ciebie pewna, nie moze sie ciebie wstydzic i ogolnie jestes dla niej czyms wiecej niz tylko chlopcem do bzykania

Zgadzam sie z pozostalymi,skoro chce,zeby jej znajomi cie poznali,to znaczy,ze jestes dla niej kims wazniejszym,niz moze ci sie wydawac:)