Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ufaj

Bardzo sie dzis wystraszylam:(

Polecane posty

jeszcze jedno autorko ciesz sie że razem z old cos tu dopisujemy inaczej musiała bys albo sama sobie tutaj pisać albo topik był by juz dawno na 4 podstronie :P old 🖐️

Gość Jumppper 106
Regres Tea who yeah bunny !! jak zyjesz:D

Gość Bandziaaaa
Boze ludzie, dziewczyna widac, że zdołowana a wy tylko sie na Niej wyzywacie, popaprani frustraci z Kafe;/..Żygac sie na Ciebie chce ! widac, że wzajemne kółko lizania dupy się zrobiło;-] takie zasrane mardale a jak sie adoruja w słowach Kochana nie przejmuj sie tymi jełopami, nie sa warci, zebys im cokolwiek udowadniała!. Ja wierze, że w to co piszesz, bo znam jedna dziewczynę, którą zgwałcił najlepszy przyjaciel. Reszcie dobrze radze SPIERDALAJCE!!

Gość Nie ufaj
Regres wiesz co? upadłes w tych słowach na samo dno, udowadniając, że tak bardzo lubisz robić offtop;]

Gość Nie ufaj
tak na serio to zmyslilam to wszystko ale jestem glupia :d hehe

Gość Aguull
Bandzia dobrze pisze! :D a Ty sie uspokoj, ochłoń i ciesz sie że nic Ci nie zrobili. Może nie mieli złych zamiarów tylko chcieli zrobic żart. Ale i tak żart niesmaczny:P Na drugi raz po prostu nie wsiadaj z nikim takim do samochodu.

Gość Bandzia
_old_enough_girl_ bo do takich downów jak Wy inaczej nic nie trafi:D, także GURU juz spierdolił wiec i na Ciebie juz czas no asioo asiooo, tym,że tu odpisujesz pokazujesz jak pseudointeligentna jestes :D

Gość Bandzia
Aguull a jak , ja tam mam na ich temat wywalone:D i polewke jak odpisuja, jacy orginalni są, Regres to juz w ogoł ZAJEBISTOSC , konia pewnie wali pod biurkiem, jak napisze cos równie zajebistego:D heheheh Co do autorki, naprawde szczescie, ze te popaprańce nigdzie Cie nie wywiezli bo skakac z pedzacego auta to juza zadna droga ratunku, mam nadzieje, ze faktycznie "zartowali" ja bym na miejscu autorki chłopaka jaja przy samej pipie pourywała za takie cos, juz nic w dzisiejszych czasach nie mozna zrobic z doza zaufania do kogokolwiek;/

Gość Bandzia
Nie ufaj naprawde musze juz to napisac, suka jestes i to zimna;/..wez juz nie rob mi niedzwiedziej przysługi i zwalaj tyle topików to obszkalowania;]. Nara Old...juz nie musisz sie tutaj tak tantnic, i pokazywac swoje co to nie ja;]...........

Gość Bandzia
Suka jestes Old* miało byc

Gość Nie ufaj
Bandzia szkoda gardła na nia, serio ale dzieki, ze rozumiesz:0, duzo to daje

Gość Nie ufaj
Spoczko Bandzia, mi tez sie dostało, ze błedy i przejezyczenia

Gość Bandzia
Ja uciekam stad, nie przejmuj sie autorko i wymarz dzisiejszy incydent z głowy. Rozumiem wszystko:0...MIłego wieczorku tak czy inaczej, jeszcze tu zajrze w razie co heh.Pozdrawiam Cie>:)

Gość Nie ufaj
No dziekuje;-)..zjadłam cos i juz mi lepiej, zaraz sie poloze spac.Paptki

Gość zal zal zal
dobranoc!

Gość nosidełko z biedronki
wyr00chać Cię chcieli!

Gość wariatka albo analfabetka
a napisała ze sciemniała... teraz bedzie wmawiac ze to podszyw..

Gość Patatajjj
nosidełko z biedronki Wyruchac to Ciebie moge łokciem złamasie:D, a zeby Cie geje w kakao pukneli skurwielu!