Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ufaj

Bardzo sie dzis wystraszylam:(

Polecane posty

Gość Nie ufaj
mnie potraktował*

Regres- ja sie staram jak moge...po ludzku...dotrzec tam..gdzie inni nie docierają:P do szarych komórek rzecz jasna:P mam wrazenie, ze nikt mnie ostatnio nie rozumie...

Gość bamboleoooo
pracujesz w szkole?czym sie zajmujesz?

Gość Nie ufaj
mam staz w szkole

Gość Nie ufaj
_old_enough_girl_ super , ze jestes taka madra, idealna i nigdy sie w zyciu nie mylisz:]

a co dojego chlopaka to dobra osoba, nie wiem czemu tak jakos oschle mie potraktował, jechał dzis do szkoly poprawic egzamin moze dlatego ze ma glowe zawrocona nauka, ________________________________________________________ Przeczytaj jeszcze raz to co napisałas. Oschle Cie potraktował.... ręce opadają... sama chyba nie wiesz co piszesz.. chciałam byc tolerancyjna, nawet miła, ale nie da rady.

Gość Nie ufaj
napisałam, ze moze dlatego ze jechaŁ NA poprawke z egzaminu!!!!! ty tez czytaj co i ja pisze!!:/ taki sarkazm bym zrozumiała jakbys byla facetem ale to ze kobieta moze tez byc taka wredna dla drugiej to juz na prawde przykro;/

skad mam wiedziec co im po tych chorych mozgach chodzilo" jak by wszyscy mysleli tak jak ty to na swiecie nie było by żadnych dramatów ... najzwyklej na swiecie ( old juz o tym pisała) nie powinnaś wsiadac do tej fury ... masz nauczke na przyszłosć i tyle , po co to roztrząsasz ?

Gość takajednad
Nie martw sie autorko moze twoj chlopak nei zrozumial dokonca co sie wydarzylo skoro rozmawialas z nim przez telefon.. Zreszta sama napisalas ze mial na glowie egzamin. Moze pogadaj z nim jak juz wroci do domu. A co do tej sytuacji coz bylo minelo postaraj sie o tym zapomniec. Bedziesz rozwazniejsza na przyszlosc. Trzymaj sie:*

Gość Nie ufaj
_old_enough_girl_ ten text o braku wyobrazni zostaw lepiej dla piratow drogowych tam lepiej pasuje, w watku dla zgwałconych kobiet lepiej sie nie udzielaj bo tylko dodatkowo mozesz komus zrobic przykrosc, ciekawe jakby np Tobie ktos cos ukradł i wszyscy by najechali O TO ZES KURWA BEZ WYOBRAZNI BO WYPŁACIŁAS Z BANKOMATU PIENIADZE I ODWAZYŁAS SIE Z NIMI POJSC NA ZAKUPY;/... takajednad dziekuje za normalne słowa, nie wiem ale tego potrzebowałam, dobrego słowa bez oceniania, nikt kto cos takiego przezył mimo, iz mi nic nie zrobili, na pewno nie wydrwi;/..

Jesli historia jest prawdziwa,to bedziesz teraz miala nauczke na przyszlosc,i nie wsiadziesz juz do samochodu z nikim obcym,czy nawet z kims,kogo znasz z widzenia.

Gość Nie ufaj
_old_enough_girl_ Ja to wszystko z dobroci serca piszę, zebyś na przyszłość była mądrzejsza. to ja ci serdecznie "dziekuje " za takie slowa, rzeczywiscie nie ma to pocieszyc kogos jak zwyzywac i obrazac ze sie probuje dotrzec do szarych komórek", ja w ten sposob nikogo nie pocieszałam bo w delikatnych wydarzeniach chce wczuc sie w czyjas sytuacje a nie nawrzeszczec wrecz;/...

Gość Nie ufaj
Pauuulla24 jest prawdziwa mimo iz az tak nieralna dla wielu, mam nadzieje ze zadna hiena nie stworzy tatkiego tematu, by sie wysmiewac ;/.

Gość Nie ufaj
Nuczke Ja juz w zyciu nie pomysle zeby JUZ KOMUKOLWIEK UFAC sasiad, nie sasiad, znajomy czy nie niech spieprzaja, dostałam dzis taka dawke stresu, ze mi do konca zycia starczy, ehh doscy jestem psychicznie zdołowana to zawsze jeszcze bardziej cos musi człowieka doswiadczyc APELUJE TEZ SWOIM NICKIEM "NIE UFAJ" nikomu, bo moze to byc Twoja ostatnia przejazdzka:(

Jestem sklonna ci uwierzyc,bo kiedys przezylam cos podobnego,tyle tylko,ze nie bylam sama,a z kolega,i zatrzymal sie taki chlopak samochodem,z propozycja ze nas podwiezie. Znalismy go z widzenia,mieszkal niedaleko nas,wiec wsiedlismy. Jak juz wsiedlismy,zorientowalismy sie,ze gosciu jest w stanie wskazujacym na spozycie,i zaczal robic dziwne rzeczy. Puszczal kierownice,i mowil,ze nas zabije,ze wjedzie do rowu,a to byla zima,drogi oblodzone,gadal jakies glupoty itp. To bylo tylko 2 km,a trwalo jak wiecznosc.

Autorko, skoro jestem taka zla to nie będe Cie więcej dręczyć.. nie wyzywałam Cię...tak dla wyjasnienia, to nie jesteś zgwałcona i nie porównuj swojej sytuacji z prawdziwymi dramatami. Zapewniam, ze serce mam i pocieszaż umiem-skutecznie, ale wtedy gdy ktos na to zasługuje. Wyleczyć z głupoty nie potrafie. I nie nazywam Cię głupią. Nie zrozum tego w ten sposób. Pozdrawiam-bez urazy:)

Gość ;ojse4p
Ty 23 lata:O " z nerw" co Ty studiujesz, bo na pewno nie polonistyke...

Gość Nie ufaj
;ojse4p przeciez pisałam ze nie studiuje kierunku humanistycznego, sorki ale popełniam błedy zwłaszcza jak sie czyms zestresuje....ale miło, ze oceniasz po paru błedach;] Paulla24 ja na prawde nie zmuszam zeby ktos mi uwierzył, dostałam nauczke wiecej juz tak nie postapie . Powiem na koniec serce miałam w gardle;/

Gość Nie ufaj
Wyleczyć z głupoty nie potrafie. I nie nazywam Cię głupią skoro sugerujesz ze nie umiesz wyleczyc z glupoty to logiczne , ze glupote posiadam JA;]. ale jak zwał tak zwał, ,,

Gość Nie ufaj
_old_enough_girl_ a ty fałszywa, wspolczuje takich porad jak twoje;] pasuje?

Gość Nie ufaj
Regres skoro to niby prowo to chuj piszesz?? pokazujesz w ten sposob , ze zajebisty pajac z ciebie idz stad, bo nie potrzebne sa takie wypowiedzi goru ktorym nigdy dla nikogo nie bedziesz, mam nadzieje ze los cie kiedys doswiadczy i znajdziesz sie w sytuacji gdzie bedziesz potrzebowal chociazby sie wygadac. nara

Gość Nie ufaj
guru * bo zaraz sie przczepia;/

Regres skoro to niby prowo to ch*j piszesz??" bo mi poprawiasz humor :D