Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehehehhhhhee

w koncu zrobilam cos ze swoim zyciem:)

Polecane posty

Gość kei_bak
lista jak lista. komicznie wyszło w połączeniu z "teraz już nikogo (faceta) nie potrzebuję". miał szczęście ówże.

Gość ana. anaaaaa
widze ze miałaś podobną sytuacje do mojej obecnej. ciesze sie czytając.. jutro przeczytam ponownie to co napisałaś i powysyłam Cv.. :D

Gość heheheheheheheee
życze szczęscia:)i trzymam kciuki za Ciebie:)

Gość ana. anaaaaa
regres... Twoja intuicja zawodzi. nie mierz wszystkich swoją miarą.. hahah

Gość kei_bak
regres ale powiedz dlaczego smart na baterie ? nie skumałem

18:16 [zgłoś do usunięcia] kei_bak no wiesz, smart za 14 kafli i laptop działają na nas elektryzująco. skoro elektryzująco to moze smart jest na baterie ? ;)

regres... Twoja intuicja zawodzi. nie mierz wszystkich swoją miarą.. nie jestem kobietą mam prawo by mnie zawiodła :P

Gość ana. anaaaaa
to jesteś ograniczony. bo intuicja to tez rodzaj inteligencji.. czyżbyś miał jakieś braki?:D

Gość kei_bak
aha. nurtowało mnie to. taka lasencja w smarcie z laptopem. to działa na wyobraźnię.

bo intuicja to tez rodzaj inteligencji.. " Jest to raczej abstrakcja procesu myślowego tworzona na poziomie podświadomosci ;) I raczej z męskim logicznym mysleniem wiele to to wspólnego nie ma ;)

Gość ana. anaaaaa
widzę ze musisz sie wikipedią wspierac w swoich mądrościach. intuicja nie jest domeną kobiet i nie wyklucza ona logicznego myślenia.

intuicja nie jest domeną kobiet i nie wyklucza ona logicznego myślenia. ale chyba sama wiesz że logiczne myslenia u kobiet = abstrakcja widzę ze musisz sie wikipedią wspierac w swoich mądrościach" przykro mi ale nie chce tworzyć nowych definicji bo najzwyklej na swiecie nie jestem geniuszem :)

Gość lalalolalilalula
autorko ciesze się że odniosłaś sukces, że potrafiłaś zmienić chociaż troszkę swoje życie- ja właśnie szukam pracy ale wiesz co mnie boli najbardziej- jak się nie ma pracy to ma się mały kontakt z ludzmi- ja mam mało znajomych i nie spotykam się z nimi ciągle bo oni pracują więc są między ludzmi i mają facetów itd. a ja nie dość że obecnie od 2 miesięcy bez pracy to bez faceta- czuję się mega samotna- jak było u ciebie- byłąś zawsze taką duszą towarzystwa ?? MAm nadzieję że jak znajdę pracę to wypełnię sobie czas i ta pustka gdzieś znikinie - a ty masz faceta obecnie jakiegoś??

Gość ana. anaaaaa
to poczytaj jeszcze ambitniejsze zródła o logicznym mysleniu skąd ono sie bierze albo o intuicji bo robisz z siebie błazna. :D wiedziałbyś ze logiczne myslenie nie jest uwarunkowane płcią ale aktywnoscia połkuli mózgowej. a intuicja nie jest abstrakcją ale reakcją mózgu na zdarzenia ktore juz kiedys zarejstrowal. buhahaha moze ortografie opanowałes ale z wiedzę o sobię opusciłeś.. pozdraiwam:)

a intuicja nie jest abstrakcją ale reakcją mózgu na zdarzenia ktore juz kiedys zarejstrowal." chyba pomyliłaś intuicje z de javu ;)

Gość ana. anaaaaa
nie pomyliłam ;] to tylko Twoj brak wiedzy.. wiec juz sie nie wysilaj, tu nie zabłysnąłes...

Gość podli jestescie
dziewczyna w koncu cos zrobila ze soba, odbila sie od dna, biedy, nicnierobienia, a wy najezdzacie na nia. nie kazdy ma bogatych rodzicow, ktorych stac na wszystko. w moim domu tez ni bylo za wesolo z kasa, bylam wysmiewana, bo nie mialam markowych ubran, chodzilam w starych itd. a teraz mam dobra, prace i stac mnie na wiecej niz kolezanki, ktore w latach mlodosci nabijaly sie ze mnie. chodza teraz w tanich szmatkach z uwieszonymi dzieciakami, zaniedbane, z chamami u boku. Gratuluje Ci autorko i idz do przodu, rozwijaj sie nadal. nie zwracaj uwagi na zazdrosnikow

Gość ana. anaaaaa
zamiast mnie lekceważyć powinienes dziekowac ze wyprowadziłam Cie zciemnoty:P

dziewczyna w koncu cos zrobila ze soba, odbila sie od dna, biedy, nicnierobienia, a wy najezdzacie na nia" cieszę się ale naprawdę myslisz że to prawda? Ze robiąc taką metamorfoze w swoim zyciu specjalnie przyszła tutaj i nam o tym opowiedziała ? Zwłaszcza że przesłaniem tego tematu jest facet i jego poniżenie ;)

Gość ana. anaaaaa
nie wiem jak sie odnieśc do Twojego pytania.. chyba nie chcę bo nie wierze w Twoje dobre zamiary:P

ja to w ogóle mam złe intencje i wszystkim robię na złość a tak po za tym to co to ze mnie za facet skoro siedze na kobiecym forum ;) 🖐️

Gość ana. anaaaaa
wg mnie gółownym przesłaniem jest słynne "chcec to móc" ..a nie ponizenie faceta. sadze ze "nie potrzebuje faceta" było poprostu dowodem żalu. ludzie lubią sie chwalić swoimi osiagnieciami anonimowo także. .i być docenianym przez kogokolwiek. czy kafe musi być skupiskiem miernoty?

Gość ana. anaaaaa
sam sobie zasluzyłeś na to ze IHMO masz złe intencje. byłes wredny i lekceważący. a to ze siedzisz na kafe świadczy o Twojej ciekawości, nudzie moze samotnosci. ale to sam wiesz najlepiej :)

ludzie lubią sie chwalić swoimi osiagnieciami anonimowo także. .i być docenianym przez kogokolwiek." tak ale sa to ludzie albo słabi psychicznie albo wykolejeńcy albo małolaty ;) żadnej z tej grup nie traktuje poważnie

byłes wredny i lekceważący." dla nich czy dla ciebie ? ;) mam napisać : świetnie autorko , bosko i tak trzymaj :) wtedy bede fajny i miły ? Nie koleżanko .... Temat uważam za bzdurny poniewaz w kontekscie jest ujety facet I to nie metamorfoza autorki ,lecz złosc na facetów jest głownym i przewodnim tematem ...