Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =mala-miczka=

Ile muszę się opalac zeby byc 'czarna'

Polecane posty

Gość =mala-miczka=

:P karnacje mam taką śrenią kolor taki ''brzoskwiniowy'' pojutrze ma byc 27 st. chce isc na działke i opalac sie na przyspieszaczu opalania . ile czasu mam lezec na jednej stronie ?? dodam ze zastanawiam sie jeszcze nad kupieniem karnetu na solarium na 50 minut lub zeby isc 3x po 12 min. co sądzicie ?? napiszcie mi tylko nie piszcie ze to niezdrowe itp itd bo wiem i zdaje sobie z tego sprawe

Gość zapytaj się lepiej
ile czasu minie az dostaniesz raka skóry :O🖐️

Gość wita-jo
Ale masz problem... To jak się opalasz to leżysz jak mumia z zamkniętymi oczami całe godziny??? Jak zauważysz, że już się trochę opaliłaś z przodu to obróć się na brzuch i opalaj z tyłu.

Gość mocniej mocniej mocniej
Skoro wiesz i zdajesz sobie z tego sprawę, że to niezdrowe, a mimo to nadal tak robisz, to znaczy, że jesteś głupia i niedorozwinięta. ps. nie ma nic bardziej odstraszającego od mocno opalonej blondynki. Nie dość, że kolor twarzy nie pasuje do barwy włosów, to jeszcze widok taki zbiera na wymioty. Zawsze twierdziłem, że dzieci są głupie. Oto kolejny przykład.

Gość kshvchjk
balsam lub olejek do opalania z filtrem, a nie przyspieszacz! przy takim sloncu na przyspieszaczu po godzienie lezenia plackiem bedziesz rakiem. przekrecaj sie co 20 min. lub pol godziny chociaz

Gość kshvchjk
[zgłoś do usunięcia] mocniej mocniej mocniej Skoro wiesz i zdajesz sobie z tego sprawę, że to niezdrowe , a mimo to nadal tak robisz, to znaczy, że jesteś głupia i niedorozwinięta. ps. nie ma nic bardziej odstraszającego od mocno opalonej blondynki. Nie dość, że kolor twarzy nie pasuje do barwy włosów, to jeszcze widok taki zbiera na wymioty. Zawsze twierdziłem, że dzieci są głupie. Oto kolejny przykład. sfrustrowny stary prawiku, zrob sobie dobrze pod zdjecie prababki i przestan pierdolic o niedorozwinieciu

Gość e55555
wszystko zależy od tego czy opalona trochę już jesteś czy nie. jeśli nie idż jutro na 8 minut a pojutrze na słonko po godzince na każdą stronę,nie więcej bo tylko skóra ci zejdzie:)