Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilithium

Co myślicie o takim facecie?

Polecane posty

Gość Lilithium

Facet ma 28 lat mieszka z rodzicami. Chciałby się wyprowadzić ale zarabia niecałe 1800 zł i nie byłby w stanie się utrzymać. Nie ma kobiety. Jak już to przelotne znajomości na jedną noc.

myślimy że ... Facet ma 28 lat mieszka z rodzicami. Chciałby się wyprowadzić ale zarabia niecałe 1800 zł i nie byłby w stanie się utrzymać. Nie ma kobiety. Jak już to przelotne znajomości na jedną noc. I to tyle :D

Gość Lilithium
Poznałam takiego. I wydaje się w porządku ale ta otoczka dziwna :P

Gość bamboleoooo
1800 i nie starczy?

Gość Lilithium
No jego zarobki były tak podane żeby podkreślić że nie ma się jak wyprowadzić. Mi różnicy na razie to nie robi :P

Mi różnicy na razie to nie robi" ale pozniej może na kosmetyczkę , fryzjera i solarkę trochę przybraknąć :P

Gość Lilithium
Nie chodzę na solarium :P Mam białą skórę i jest mi z tym dobrze. Ja sama zarabiam nieźle :P Nie liczę na jego kasę. W ogóle to jest znajomy nie planuję ślubu. -.-

Gość Lilithium
Mieszka w dużym mieście. Przy takiej ilości kasy wynajmując mieszkanie prowadziłby wegetację. Zero możliwości odłożenia czegokolwiek. O ile w ogóle by starczało

W ogóle to jest znajomy nie planuję ślubu. -" a to przepraszam :) Skoro to znajomy to juz nie moze być twoim facetem ,sympatią , mężem czy np kochankiem ;) :D

Gość Karo*
Jeśli mieszka w dużym mieście to może ma jakieś szanse na lepsze stanowisko,na awans lub na nową pracę . Od czegoś trzeba w życiu zacząć ;-)

Gość Lilithium
Chciałam poznać opinie, co myślicie po prostu o kimś takim? Bo właśnie jak ktoś zauważył życie się różnie układa :P

Gość Lilithium
Szuka lepszej pracy cały czas, ale bez skutku na razie. W swojej pracy nie ma szansy na rozwój czy awans.

Gość komplikatorz
za 1800 mozna sie utrzymac, jesli ktos nie jest wygodnickim synalkiem mamusi... :o no dobrze facetowi i tyle... teraz i u nas zaczyna sie zyc na model wloski :D mamma mia!!!

a co byś chciała usłyszeć ? Jakiej odpowiedzi oczekujesz ? bo rozumiem że po to tu przyszłaś ... Bo jesli zalezało by ci na poznaniu tego faceta jako jednostki czyli jako człowieka to nie założyła byś tak infantylnego topa :D

Warunki czasami zmuszaja do podjęcia pewnych kroków. Jak przez dwa miesiące bedzie żył o chlebie i wodzie, to rozejrzy się za nową-lepiej płatną pracą... wtedy nie odczuje, ze wynajem taki drogi i pochłania wszystkie pieniadze... większe miasto-większe mozliwości. Nie usprawiedliwiajmy sytuacji, które nie sa beznadziejne.

Gość Karo*
Dobrze,że szuka,próbuje itd chęci są bardzo ważne. :-) 28-letnia osoba ma duże możliwości.

Gość ediiiunioo
ja kiedys z mezem sama zylam i z dzieckiem w dodatku za I400 zl

Gość Lilithium
No tak jest przyzwyczajony ... że mama ugotuje posprząta -.- takiego faceta to strach brać :D

ale przecież ty go nie chcesz brać :) przed chwila pisałaś że to twój znajomy

Gość Lilithium
No ja ogólnie mówię o takim typie faceta ;-)

po co on ma się od mamy przeprowadzać? żeby całą wypłatę przeznaczać na czynsz i opłaty i chodzić głodny i ubrany jak dziad? jak znajdzie odpowiednią kobietę, to na pewno będzie chciał z nią mieszkać. póki co jest to bez sensu, szkoda pieniędzy na wyprowadzkę.

Gość Lilithium
No masz rację tajemniczy ;-) Ale ogólnie to dziwne że nie ma jeszcze kobiety i to na dłużej żadnej nie miał. Jak rozmawiałam z Nim o tym to powiedział że nie wyprowadzi się z kwestii materialnych. Że teraz jak nie płaci czynszu/rachunków to może coś odłożyć. W sumie dobre podejście.Jak będzie miał kobietę z którą zechce zamieszkać to jego życie się zmieni.

Ale ogólnie to dziwne że nie ma jeszcze kobiety i to na dłużej żadnej nie miał" a bierzesz pod uwage fakt że po prostu takiej jednej i wyjatkowej jeszcze na swojej drodze nie spotkał ?

a jak duze miasto? Bo 1800 na lape w duzym miesice, w tym wieku, to sa raczej niskie zarobki.