Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonajestem i tyle

chciałam dzis kupic dobre i tanie jeansy - i wiecie co nie kupiłam

Polecane posty

same szmaty w mojej miescienie. jedynie Levi'sa i mexxa jeansy trzymałay poziom ale nawet po przecenie były dla mnie za drogie :( a cała ta reszta to zwykłe szmaty gorsze niz z ciuchlandu :O

Gość 60/166
spróbuj crossa albo z big stara

Gość etos przegraneżgo życia
Tak to jest że firmowe są drogie a i tak jest to mierny poziom :O

Gość Fafnoście
to prawda firmowe nie znaczyz e lepsze....ja mialam formowe i podziekowalam bo szybko sie darly.......i patrzac na brata ktorego gacie sie dra to podziekuje za taka kase

Gość Trutnia Pospolita
a ile chcesz wydać??

niestety te tańsze są jeszcze gorsze i tu zaczyna się problem.

dobre i tanie jeansy to jeszcze znajdziesz. Ale dobre, tanie i NORMALNE to juz problem. Wszystkie mają ściagacze na kostkach, albo krok w kolanach jakbyś się zwaliła w gacie, albo dziury, albo wygladają jak rajtuzy albo namiot :O A zwykle proste jeansy w miarę dobrej cenie to już nie wiem gdzie znaleźć :O:O:O

Widać moda też potrafi zmienić coś na lepsze :classic_cool:

Gość Wolvfram
w taki upał w dżinsach to jest tragedia , jak Wy kobiety wytrzymujecie ? moim marzeniem jest aby spodnie długie zamienić na krótkie i nawet majtki zdjąć ale w pracy nie wypada i nawet nie wskazane :( współczuję wszystkim upartym kobietom śmigającym w portkach

Gość przesadzacie
przesadzacie, kupiłam kiedyś zwykłe jeansy, za 25 zł chyba, miałam zamiar w nich po domu chodzić itp. a chodzę wszędzie, mam je już dwa lata i są całkiem w dobrym stanie. nie wiem czego wy chcecie :o

Gość babble25
jak wam sie az marza zwykle proste jeansy, to przejdzcie sie do wranglera. maja tam czesto rowniez mavericki - cenowo duzo bardziej atrakcyjne. poza tym warto pobuszowac po outletach - ja ostatnio znalazlam super wranglery, naprawde swietnej jakosci, zaplacilam za nie 110 zl. tydzien temu znalazlam po prostu identyczne w firmowym sklepie - tyle, ze za 319 :O rozboj w bialy dzien.

Gość krucafuks
Sprobuj na ebayu, na mnie dobrze leza tylko jeansy z top shopu i czasem wyszperam nowki z metkami w moim rozmiarze za ulamek ceny sklepowej.

60/166- crossy sa do bani dzisiaj jedne wpadły mi w oko - materiał jak z bazaru a niewile tanszeniz pozadne jeansy z promocji :O co do big starów to nie wiem , ona nie sa chyab zbyt drogie moze przejde sie do sklepu big stara i zoabacze coś. ale fasony big stara nigdy mi ssie jakos nie podobały z tego co pamietam

babble25- lee/wrangler( ta sama firma) ma dosc wygórowane ceny i zero promocji po prostu zero! :O wybór jeansów maja spory, kroje tez fajne ale jesli chodzi o materiał to sadze ze jednak levisy o klase lepsze a cena podoban jesli nie nizsza

Gość Daria Ch.
hejka :) mam do sprzedania kilka obrazów zainteresowanym wyślę zdjęcia :) zajmuję się też malowaniem na zamówienie (portrety, krajobrazy, abstrakcje) Daria Ch. piszcie na gg: 4336329 :)

Gość ale macie problemy
metki przyszywają do byle spodni i wielce firmowe, produkowane w Chinach. ale cóż metka kosztuje.

Wolvfram- aojejczy ja mówie ze w południe w upale bede chodzis w jwansach , na jesien sobie moze kupuje- teraz wyprzedzaze sie zblizaja wiec troche buszuje :)

Gość oczywiście ,że hiszpania
a o sądzicie o lee cooper?

Gość Trutnia Pospolita
Daria Ch. skąd się urwałaś??

Gość babble25
wkurzona - levisy ponoc sa niezle, ale nie kupilam nigdy, bo nie moge trafic na takie, ktore by dobrze na mnie lezaly. nawet klasyczny fason z prostymi nogawkami. mierzylam chyba ze 100 razy i zawsze ten sam problem - jak biore moj rozmiar, to pije mnie w biodrach, jak biore rozmiar wieksze, to wisza.i bez wzgledu na wszystko, kiepsko mi sie ukladaja na tylku. no nie dla mnie widocznie, i tyle. kolezanka ma fajne levisy i wyglada w nich zabojczo. za to od lat jestem wierna wranglom, bardzo je lubie, sa super-wygodne i niezlej jakosci (oprocz tych z cienkiego dzinsu na lato, bo wiadomo, ze to sie w 3 minuty przeciera). mam tez big stary - widzialam ostatnio fajne jasne dzinsy tam, taki klasyczny blekit, bardzo ladne, z prosta nogawka. kosztowaly cos okolo 200 zl. ale maja teraz przeceny i sporo spodni mozna kupic juz za 100-140 zl. wejdz sobie na ich strone zreszta i zobacz.

ale macie problemy- dzis przymierzałam z 5 par firmowych jasnó i żadne powatarzam zadne nie były z Chin!! lee/ wrangler- made in poland levis- made in spain, made in poland cross- made in turkey mam wimieniac dalej w butiku diesla na dielach made in italy! jak wozisz sie do H&M czy reserved to nie dziw sie ze jest made in china ale tu wdzianka sa jak z bazaru tylko ze 2 razy drozsze :)

esprit tez made in turkey wikszosc jeansów markowych dostepnych u nas jest szyta w turcji,u nas w polsce, rumuni, hispznai, albo afryce np. maroku, tunezji, na burberry made in england - ale cena kosmiczna :) sorry ale nigdy nie wiedziałam dobrych jeansów - made in china

Gość babble25
no i polecam tez mavericki - nie uwierzycie, ale kupilam sobie 1 pare tych spodni 3 lata temu, zaplacilam 69 zl i mam je do dzis! sa nie do zdarcia, naprawde fajna jakosc za mala cene. nie wiem skad jestes autorko, ale moze w Twojej okolicy jest jakis wiekszy outlet? naprawde warto tam zajrzec, chocby wlasnie po to, zeby kupic dobre spodnie, po nie-zdzierskich cenach.

oczywiście ,że hiszpania- byłam jakis zcas temu w lee cooperze ale te spodnie mnie nie przekonuja- dosc drogie -wszytkie podobnie wygladaja jasny poprzecierany jeans- nic mi sie nie spodobało, ale nie chce oceniac ogólnie firmy bo mało widziałam rzeczy

u mnie w miescie w aoutletach sa same dresy :O

Fioletowy widelec: polecam wybrać się do Rzgowa pod Łodzią, a dokładniej do Ptaka i Polrosu. Tu znajdziesz mnóstwo ciuchów polskich producentów, świetnej jakości. Jeszcze więcej znajdziesz chiński badziew, no ale jak już wcześniej napisałam: sporo jest polskich sklepów. Ja kupiłam spodnie 1,5 roku temu, proste zwykłe spodnie, polskiej firmy - są niezniszczalne. Kosztowały mnie 130 zł, podczas gdy chińskie kosztują tutaj po 50 zł.A przy tych spodniach nawet nie mam strzępów przy nogawkach, gdzie wcześniej przy każdych spodniach takie strzępki się robiły.