Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonajestem i tyle

chciałam dzis kupic dobre i tanie jeansy - i wiecie co nie kupiłam

Polecane posty

Gość PaniOdWszystkiego
A u mnie w mieście jest taki świetny sklep . Są tam takie spodnie , któe trafiają również do sklepów z prawdziwego zdarzenia ;) Ale jest świetny sklep , bo kosztują tylko 35 zł . I to wszystkie , aczasem nawet 25 zł . Spodni jest dużo . I to jest za rynkiem , więc nie ma aż takich wielkich tłumów , ale dużo osób jest nawet :) Ogólnie super sklep . Spodnie są dobre , tanie i ' do wyboru , do koloru ' :) http://www.glitery.pl/polecam,ANECZKA228

Można tutaj znaleźć naprawdę fajne spodnie. Każdy krój: rurki, szerokie, proste, wycierane, klasyczne, no każde.. Tylko trzeba ze spokojem i opanowaniem przejść się po wszystkich halach. A na pewno coś się znajdzie ciekawego i świetnej jakości.

Zdezorientowana dziołcha- a mozesz powiedziec jaka to firma?

Miałam gdzieś wizytówkę, ale nie mogę jej zlokalizować. A spodnie już tyle razy były prane, że w środku spodni, gdzie jest rozmiar, wszystko się zmyło.. Tam zapewne była też nazwa firmy. Ja średnio raz w tygodniu jestem w tych halach. Mogę podejść do tego sklepu, spisać dokładne namiary i pod koniec tego tygodnia napisać w tym temacie gdzie dokładnie znajduje się to stoisko. (zapiszę sobie temat do ulubionych). Ja jestem bardzo zadowolona z jakości spodni. A wcześniej baaaardzo długo szukałam normalnych spodni, które spełniłby moje oczekiwania. Żaden sklep w Manufakturze, na Piotrkowskiej czy w Galerii Łódzkiej nie miał spodni, które by mi pasowały. A rozmiar noszę bardzo standardowy. Ja szukałam prostych, zwykłych spodni, a w sklepach dosłownie wysyp rurek, cekinków i innych dupereli, które mnie irytowały.

Zdezorientowana dziołcha- byłąs kiedys w pozadnycm sklepie levisa :) a tak na powaznie to z polskich marek szytych w polsce kojarze tylko big star, był kiedys americanos ale chyab cos niedobrego stało sie z tą firmą ...innych jansowych Polksich marek nie kojarze naprawde

poszukaj w RED STAR,o ile jest u ciebie sklep ze spodniami tej firmy. W moim miescie jest sklep,gdzie mozna kupic te spodnie,i maja kilka modeli zwyklych,klasycznych spodni.

"dobre i tanie jeansy to jeszcze znajdziesz. Ale dobre, tanie i NORMALNE to juz problem. Wszystkie mają ściagacze na kostkach, albo krok w kolanach jakbyś się zwaliła w gacie, albo dziury, albo wygladają jak rajtuzy albo namiot " hahah dokladnie:P ja kupuje w river island zawsze.Mam kilka par ale juz sa niezle znoszone(no jedne to juz mam trzeci rok wiec nie dziwne).Ale niestety od jakiegos roku nie moge juz zadnych tam kupic,bo wlasnie wszystkie wygladaja jak opisalas:P jak nie worki to rajtuzy jak nie rajtuzy to z szelkami wiszacymi do kostki,a jak nie to obryzgane biala farba(ponoc modne) i wygladasz jakbys remonty robila:P taka moda...ale klasyczne jeansy mogliby zostawic w spokoju:P

Filotetowy wudelcu, wujek mnie nauczył śpiewać Twoja stopkę jak byłam mała, chociaż wtedy nie wszystko kumałam :D Aż się wzruszyłam :P

Gość gghjnh
ja ostatnio chciałam kupić sukienkę i wkurzona wróciłam z niczym same szmaty matriał do pierwszego prania-chińskie buble opanowały nasz rynek.po raz kolejny zamówiłam na allegro

Gość ento
ja kupowalam no-name'y od Gruzinow na Stadionie Dziesieciolecia ale handlarzy przegonili, spodnie kosztowaly ok 30 pln, wytrzymywaly rok ale byly fajne i w dowolnym fasonie jakim chcialas teskie za Gruzinami a stadion po Euro i tak bedzi pustkami swiecil :( moze sprobuj u wietnamczykow na bazarkach ale te spodnie sa znacznie gorszej jakosci ewentualnie w Tesco sprzedaja jeansy marki Cheerokie (?) i F&F czasem fajne sie trafia i cena rozsadna, ale supermarkety to loteria mozesz pochodzi po sklepach firmowych (lee,wrangler etc) dobrac fason i rozmiar a potem na ebayu kupic, tylko tu sie bardziej oplaca kilka par na raz od jednego sprzedawcy bo przesylka droga czasem fajne spodnie jaka tez w sklepie Butik ale tu jak Tesco - loteria

najlepiej mieć z 5 par i nosić na przemian.. to będą w miarę dlugo się trzymały.. a nie chodzić w jednych kilka miesięcy, to później są takie efekty ! albo przerzucić się na leginsy :D ja je poprostu uwielbiam. wygodne, do wszystkiego pasują ;)

Gość convali
Owszem legginsy są bardzo wygodne, ale jednak nie zastąpią one jeansów. Jeśli chodzi o spodnie tego typu to wolę zainwestować w mniejsza ilość par ale lepszych jakościowo. Ostatnio w ogóle znalazłam w tym zakupowym klubie stilago.pl jeansy od calvina kleina z 55% zniżką. Za taką cenę mogę pozwolić sobie na ubranie z "wyższej półki".

Gość stylonka
Mam to samo, spodnie muszą leżeć bardzo dobrze, zwłaszcza jak się nie ma idealnej sylwetki. Dlatego tak ważny jest krój. Czasami można znaleźć dobrej jakości spodnie w tym klubie zakupowym stilago.pl Mają tam europejskie marki przecenione nawet do 70 %, więc wtedy można sobie pozwolić na zakup m.in jeansów od Calvina kleina i nie zbankrutować ;)

Gość Dagama
No niestety ale sklepy w galeriach mają przez czynsze narzucone bardzo wysokie ceny i jeśli nie zarabiasz przynajmniej 2,5 na rękę to nie bardzo stać na jakiekolwiek ciuchy. Sama znam temat doskonale dlatego kupuję online a wy? Moim ulubionym sklepem jest www.sklep.styleofjeans.pl

Gość dfasfdas
Żałosna reklama, a temat sprzed 3 lat!:O