Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnocnik.

uzywany nocnik -tak?nie?

Polecane posty

Gość nnocnik.

moim zdaniem to głupota a pelno na all takich co wystawiaja nocniki po swoich dzieciach:/

Gość nnocnik.
te fisher price swoje kosztują nowe po 120zł a uzywki widziałam po 90:/ tylko uzywać obsranenego po kims:/

Gość klpppppppppppppp
czemu nie? a wy kibel macie osobny i koniecznie nowy dla kazdego domownika?

jakoś nie wpadłam na pomysł zeby nocnik z FP kupować, a to zwykły nie wystarczy? nie wiem u nas jakoś ładnie sie sprawdził :) klpppppppppppppp - a ten "kibel" to używany kupujesz? czy raczej nowy w sklepie? jak urządzasz mieszkanie. nie wiem ubranka, wózek mogę mieć używane ale nocnik to jakoś tak mi dziwnie by było. zwykły za 10 zł mogę kupić, po co mi jakiś nocnik za 120 zł, nie wiem :O

Gość klpppppppppppppp
zly przyklad, kupilam urzadzone mieszkanie i nie mam potrzeby wymiany kibelkow tylko dlatego ze ktos je przede mna uzywal. nie widze roznicy miedzy moim kiblem a dzieciecym.

Gość nocnikk
klppppp a jak idziesz do publicznej toalety to siadasz na desce?? ja bym się bała że syfa złapie

Gość klpppppppppppppp
nie siadam bo nie wiem kiedy ktos je myl. u znajomych czy rodziny nie mam takiego problemu. Uzywany nocnik wystarczy umyc i po sprawie. btw wiesz ze przecietna klawiatura komputerowa ma 400 razy wiecej bakterii niz deska sedesowa w publicznym kibelku a jakos pisac sie nie brzydzisz.

Gość nocnikk
klawiaturę mam swoją nową...więc się nie brzydzę ale na kiblu bym się brzydziła usiąść u osoby której nie znam tak samo uzywany..nie wiem co się z nim dzialo

Gość dla mnie bez różnicy
zamawiać przez allegro używany nocnik chyba by mi się nie chciało - za mała wartość/za dużo zachodu, ale gdyby ktoś ze znajomych chciał odsprzedać to chętnie.... nie mam oporów przed używanymi rzeczami jesli można je łatwo wyczyścić.... tak jak koleżanka wyżej pisała- też kupowała mieszkanie na rynku wtórnym i używam toalety po poprzednich właścicielach...ba nawet mebli w kuchni :P