Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka 78

hipnoza

Polecane posty

Gość kaśka 78

witam wszystkich ! słuchajcie mam problem - od 2 lat nie moge zapomniec o swoim byłym facecie, ciagle go kocham ! Nie moge sie pozbyc uczucia, bo trzyma mnie jak cholera. Nie umiem przez to normalnie funkcjonować choc bardzo sie staram. Słyszałam ze hipnoza moze pomóc. czy ktoś z Was korzystał z tej "metody leczenia " ?? Proszę pomóżcie :(

Gość Daria Ch.
hejka :) mam do sprzedania kilka obrazów zainteresowanym wyślę zdjęcia :) zajmuję się też malowaniem na zamówienie (portrety, krajobrazy, abstrakcje) Daria Ch. piszcie na gg: 4336329 :)

Gość ooooooooooooooooooooo
ja myślę że to będzie dwie szklanki ryżu na 4 szklanki wody... a może to było na 3 szklanki, w każdym razie więcej ryżu niż wody..

Gość ffgdgdfgdgddgdfg
Na podkarpaciu słyszałem, że robią dobre wina, ale możesz poszukać i gdzie indziej.

Ja z mężem kożystałam z pół hipnozy. Mi nie pomogła, bo jestem nie podatna, za barzo podchodzę "rozumnie"do tego. Ale mąż jest bardzo podatny i po pierwszej to normalnie cud się stał...było jeszcze kilka, zrobiły co miały i tyle. Nie da się tego powtrzać ciągle a szkoda, ale byłam przeszczęśliwa z pierwzych rezultatów. Zależy to od tego jaka jesteś, ale mogła by ci pomóc...