Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pimpom..........

MATURA

Polecane posty

Gość plotko
prosze was bardzo powiedzcie mi czy to nie jest pesel?

Gość plotko
bo zadnego kodu nie dostalam... :(

Gość M.W.M
tak to jest to. Ale nie oczekujcie tych wyników na stronie ja zdawałam w zeszłym roku maturkę też dostałam kod (OKE Jaworzno) a wyników i tak tam nie było wczesniej

Kiedy będa te wyniki !! ?? Ja to dostalam pasek imie nazwisko pesel i kod ;] ale kurdee nie wyrobie zaraz ;| chyba oblałam angol ;|

polak haha ja wstęp cały mam źle w pracy, bo nie tą lekturkę opisałam , ale co tam ;] i biolaa jeszcze ;| 3majmy się razem hahaha

Hm..tez chcialabym taki kod i sprawdzic szybciej w samotnosci :p boje sie ze wynik mnie nie zadowoli :( i ze nie bede miala czego oblewac jutro :(

mi się oke tnie, bo co dwie minuty robię odśwież a to jeszcze nie czas, mam nadzieje, ze po połnocy bedą te wyniki ;] ja to juz oblałam maturę ze zdam i ze nie zdam , ale myślę , że bedzie trzeba jeszcze raz każdy przedmiot oddzielnie ;p

o mi tez łomża ;] ha i chyba mi jakas krostka wyskoczyła koło noska ;| oo blee to ten stres ;D ja juz powinnam spac, ale weź i zaśnij ;\

sosss ustną dasz rade zdać ;D ja na ustne polowe pracy nie powiedziała, bo się niby nie wyrobiłam ,ale one juz mnie słuchać nie chciały ;] i dostalam 13 pkt ;] ha

Haha,dobre :D A mi samo zdanie nie wystarczy. Tylko z matmy starczylo mi te 30 proc,ale do czasu. Teraz orientacyjnie mam szanse na ponad 50 i tyle pragne miec! :D A taka noga bylam! jedna,ostatnia probna dopiero zdalam na 34proc. Najbardziej boje sie polskich bo zalezy mi na wyzszym poziomie,a nie wiem czy trafilam w te klucze..😠

sosss musiała Cie kochać ta babka ;D u mnie w komisji to moja sąsiadka , ale zresztą u mnie w szkole to każego przepuscili ;] bo im sie nie chciao nikogo zostawić w sumie ;D ale cichooo ;]

to wy się wszyscy znacie ? o kurde ;D to ja się moze przywitam Siemka :D !!

U mnie w szkole tez mowi sie ze sztuka jest nie zdac ustnych. Ponoc wszedzie tak jest :p juz nie moge sie doczekac wynikow :d ja niestety dluzej poczekam niz wy:D