Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pimpom..........

MATURA

Polecane posty

Ja tez nigdy nie lubiłam dziewczyn mojego brata, zawsze takie yy jednorazówki były ;] i on się ugania za małolatamii ;] hahaha

Ale macie braci :D Dobrze ze ja mam siostre,starsza,wspierala mnie na duchu gdy mialam atak paniki przedmaturalny :D

Tez mam starsza siostre.. no wspierała mnie.. jak mnie wiozła na mature to mało co babcię na przejsciu nie rozjechała, bo za poźno wyjechaałysmy ;p boo ja musiałam pooddychac hahaha

ja mój pasek juz tak pomieliłam , ze szok ;p haha nie rozczytam potem ja mialam coś o patriotyźmie w epoce roman. i poz.

ja miałam wizerunek matki w literaturze i sztuce i na 100% zdałam :P ej a ktoś wie, jak to jest z OKE Poznań?

jak nie będzie dzisiaj to ja nie wiem co ja zrobie, włamę się chyba do szkoły , a podobno w moim miejsce w takiej innej szkole 4 osoby nie zdały, bo mozna było zadzwonić do szkoly i się zapytać , ale coś nie chce mi się w to wierzyć ;] ha .kolejna noc zarwana ! ;|

Gość AleAga91
a na oke.krakow beda dzisiaj o północy?

A jak wam poszło w ogolę na ustnych? :) mnie komisja na polskim strasznie przetrzepała :D gdybym nie czytała książek tylko streszczenia byłby problem:D

ja na angolu to miałam gnicie ;] nie wiem jakim cudem zdałam, jak ja nie pamietam co mówilam ;p hahhaha

Gość Maturista
Ale z was nieuki jak mozna angola nie zdac:P

Oke Krakow wita:P Na ustnym polskim nie mialam ani jednego pytania na temat lektur, poza takim, dlaczego akurat wybralam takie a nie inne.

Gość AleAga91
MALLINKA wiesz czy beda wyniki o 24 na oke.krakow?

ja miałam 3 pytania na ustnym polskim ale dosyć szczegółowe, np mialam w pracy lektury opisane i we wtępie tylko przytoczony 1 wiersz jednm zdaniem dosłownie, to musiałam opisac dlaczego go przytoczyłam i zinterpretować itd Pytali się mnie też jak miała na nazwisko Ciotka Elżbiety z Granicy a trzeciego pytania nie pamiętam :D ja chyba muszę czekać do 12 ;(

Gość zaalukajjjj
u mnie na ustnym polskim wyszlo ze nie przeczytalam ksiazki xD hehe ale zdalam :D a na angielskim ze stresu zapomnialam jak jest cwiczyc xD hehe ale tez zdalam :D

Haha chyba w ciagu najblizszej godziny nie wbije sie na serwer oke, gdyz w tej chwili laduje mi sie pol h...;P

chyba tak,... albo moze dostajesz potem swiadectwo jak już zdasz hm.. już jest po pólnocy i nie ma na OKE łomza :|

Gość mistrzu
kupa