Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pimpom..........

MATURA

Polecane posty

Gość za moich czasówwww
Teraz macie się z tymi punktami ;). Kiedyś były oceny i był spokój ;). A poważnie, to uważam, że teraz jest lepiej. Zdawało się maturę, a już się myślało o wstępnych na studia, paranoja...

Troche nie chce,troche nie moge.. Interesuje mnie tylko dziennikastwo i resocjalizacja,na to mialabym szanse sie dostac i byloby mi fajnie,ale najblizsza uczelnia z tymi kierunkami i tak jest za daleko i moi rodzice nie dadza mi kasy.. Poza tym,gdzie ja prace znajde po takim kierunku. W przyszlosci bardzo chce isc na studia, lecz teraz musze sie nauczyc pracy,dojrzalosci.. I uniezaleznic sie finansowo:) naskladam i pojde:) a Wy na jaki kierunek dalej?

Gość erthy
kurde każdy mysli ze bedzie sprytny i sie dowie pierwszy. A tu lipa. Nastawisz budzik na 5 rano z nadzieja ze przechytrzysz wszystkich i sie zalogujesz ale i tak ci sie nie uda :D

zastanawiam się czy iść spać czy czekać... ale ch...ra wie za ile bedzie sie dalo wejsc na ta strone :/

Gość jdssdfh
i tak nie zdacie. HAHAHHAHA. HAHAHAHA.

Filologia, jezyki stosowane: angielski i francuski program tlumaczeniowy:P To tak ogolnikowo, a pozatym to najzwyklejsza kontynuacja nauki angielskiego i francuskiego, ale od podstaw;) Kuzzz...de ja chyba tez wyniki zobacze dopiero dzis w szkole:/

ja mam dopiero o 12:/ a skąd jesteś Czarna Porzeczka? tzn gdzie chodzilaś do szkoły?

słyszałam ,ale nigdy tam nie byłam :D Idę spac. PAA i życzę samych zdanych matur :*

Gość nie wiem cooo
ja nie mam wyników na necie a do szkoły boje sie isc bo u nas nauczyciele przychodza i beda pytac jak komu poszlo a jak nie zdam to siara;( nienawidze ich za to ze musza przylesc..

Gość nikolettawww
Czarna pozeczka jestes z debicy ja jestem z tarnowa a moja babcia jest z debicy:D

Gość nikolettawww
jak tak szybko udalo mu sie sprawdzic?:D

Gość Co wy śpicie?
zaraz wyniki będą bo coś się dzieje na stronie!!

Gość Co wy śpicie?
nie, zdawało mi się, niestety :( Ale ja już nie mogę wytrzymać z ciekawości!!

Gość Co wy śpicie?
Dobranoc :* ja obejrzę sobie jakiś film i jak do szóstej nie będzie to też się pójdę położyć na dwie godzinki bo o ósmej znowu wstawanie :(

Gość erge
by ich szlag jasny trafił gnojów jednych! nie potrafią się tym zając od lat! ten sam problem.

Gość Co wy śpicie?
No to ja miałam szczęście, bo się zalogowałam jakąś godzinę temu i sprawdziłam wyniki... i mnie zaraz wyjebało :D

Gość qwertwow
kurwa mac ... :-O ja tez nei moge zobaczyc ...