Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komaa

Facet lew o 14 lat starszy,ja wodniczka.....

Polecane posty

Gość komaa

Co o tym sądzicie.Czy z taką różnicą wieku i tak różnymi charaktemami da się żyć.Jesteśmy dojrzałymi ludźmi.Ja mam 35 on 49.

oboje jesteście dojrzali i decyzja nelezy do ciebie jestescie rozwodnikami czy wolnymi ludzmi ( w sensie: bez zobowiazań) ? dlaczego w wieku 35 lat kierujesz się znakiem zodiaku?

ale jesli juz tak bardzo znak zodiaku cię interesuje, to ja jestem pani lew i mogę udzielic ci parę rad ;) oczywiscie kazdy jest inny, ale jesli chcesz to napisz ;)

Gość komaa
Sweet Dreams II ,dziękuje.Nie kieruje się znakiem z zoodiaku ale analizuje i rozkładam wszystko na czynniki pierwsze. Nie,nie jesteśmy ludźmi bez zobowiązań.Ja mam za sobą małżeństwo i on też,są dzieci. Powiedz mi czy to prawda że lwy kochają dopuki nie "upolują"a potem znowu zaczajają się na następną ofiarę? Nie wie zy wejś w ten związek,brałam różne żeczy pod uwagę.Może pomoże mi opinia innych(do analizy)na temat znaków z zoodiaku i różnicy wieku.

" lwy kochają dopuki nie "upolują"a potem znowu zaczajają się na następną ofiarę?" absolutnie nie zgodziłabym się z tym zdaniem lwy jesli kochają to na zabój, trawają przy partnerach wierne i lojalne... chyba, ze sa nieszczesliwe... czyli ktos totalnie nie spelnia ich oczekiwan, między wierszami mozna czytac to tak: są lekcewazone i niedoceniane nie bez powodu nazywane sa królami wśród znaków zodiaku i w swiecie zwierząt- polują tylko gdy są głodne, nigdy ( a przynajmniej bardzo, bardzo rzadko ) dla zabawy lwa musisz chwalic i wielbic...zachwycac się nim jesli okazesz mu nalezne miejsce przysięgam nie da ci zrobic krzywdy ;) lwy lubią komplementy, bez zaleznosci od płci ;) oczywiscie fałsz da się wyczuć, myslę, ze lwy sa cholernie lojanymi przyjaciółmi, boli ich brak wrazliwosci (chc czasami udają twardzieli), boli ich brak oddania... lew musi czuc się w związku najwazniejszy, wielbiony...tylko, ze uwierz mi bądz nie, jesli bedziesz go doceniac nie zacznie tego wykorzystywac, a zacznie jeszcze bardziej cenic siebie... lwy szanują swoich "poddanych" (napisałam tak już nawet odnośnie do całego królestwa zwierzat) nie dają skrzywdzic swoich mlodych, jesli kochają to szczerze, chwal go, zapewniaj o uczuciach ( tez nie do przesady w sensie "jakis ty piekny itd" po dwóch dniach znajomosci), ale doceniaj !!! odwdzięczy ci się wielkim uczuciem:) oczywiscie wszystko zalezy od wychowania, ale jesli o te cechy charakteru, to lwy posiadaja wiekszość z nich ;)

tam wczesniej w jakims zdaniu miało być "doceni CIEBIE, a nie SIEBIE" poza tym pamiętaj, ze lew, jak to wszedzie mówia król;) wśród towarzystwa go wychwalaj, nigdy nie krytykuj... krytyka na osobności ( nigdy nie krytykuj go publicznie, to dla niego wielkie upokorzenie- jesli znasz dobrze jego zle zachowanie powiedz mu o tym tyko w cztery oczy, nigdy przenigdy nie rób tego wsród znajomych i przyjaciól gdzie mógłby wiele stracić) kazdy lew lubi byc na pozycji lidera, nawet jesli tak nie jest, a ty pozwolisz mu myslec, ze jest inaczej będzie cie doceniał za to, że może poczuć się najważniejszy ;)

Gość komaa
Dziękuje Ci bardzo.Wiem że zoodiak to nie życie ale zawsze jakieś wnioski można wyciągnąć. To o napiałaś było już mi znane(analizy znaku z google :-)).Pocieszyło mnie to że napiałaś że jak kochają to na zabój czyli są stałe w uczuciach. Zawsze coś tam jednak jest w znakach zoodiak,chociaż każdy z nas jest inny. Jednak gółwne cechy charakteru się spawdzają. No to mam nadzieję że on nie "odkocha się"jak mnie "zdobędzie".To z tym że "poluja"lwy nie dla zabawy to coś w tym jest,bo mój lew zawsze mi powtarza że nie bawi się zyimiś uzuciami.

Gość komaa
mmm taka tam-fajnie czyli to może się udać.A jak sobie radzicie z tym że każdy z Was jest iwidualnością?No i z tym że wodnik często buja w chmurach a lew jednak twardo stąpa po ziemi?

przynajmniej po sobie mogę powiedziec, ze jak kocham to kocham i nawet jesli ja mam do kogos pretensje, to nie moge pozwolic na to, żeby ktoś inny go skrzywdził... tak to chyba jest, lew broni swojego stada...my możemy wyznaczać granicę, burzyć się, walczyc o pozycję, ale jesli ktos wkracza na terytorium naszych najblizszych...to chyba nie ma "zmiłuj się", jesli cos zlego dzieje się naszym najblizszym z jakiejs niewiadomej strony, jesli ktos chce ich skrzywdzic ...pojdziemy w ogien...myslę, ze u lwów jest tak zarówno w przyjazni jak i w milosci ;) a tobie autorko życzę powodzenia, ja jeszcze nie znalazłam tego swojego wymarzonego "lwa" ;)

to jest dobre bo sie uzupelniamy- ja zapewniam nam rozrywki, jakies marzenia o cudach swiata itd a on mysli praktycznie bardziej.i mnie na ziemie czasem sprowadza a ja go wciagam do gory ;-) nie ma problemu bo kazde ma swoja sfere. a on jest czescia mojego magicznego swiata wiec ;-)

ja to mam problem, bo mi się znowu ( boże, który to już raz :() skorpion podoba :( tylko, że to niestety nie działa w dwie strony :) on mi, jemu ktos inny...pfff :O niefajnie mi z tym :(

cholera, niby tak...:( i niby o tym wiem ale co z tego jak ciągle o nim myślę...:( wiem, że on ma mnie w d... ale czuję coś do nieg, więcej niż bym chciała... widywać też go widuję :O ( z jakichś tam względów tego zmienić nie mogę) w sumie to ma te swoje pięknie "skorpionie" oczy, poza tym niby nic wielkiego, a dla mnie wystarczylo...:O bozeee...a ja jestem od was na pewno duzo starsza :O zalamadz sie idzie :O

cholera, niby tak...:( i niby o tym wiem ale co z tego jak ciągle o nim myślę...:( wiem, że on ma mnie w d... ale czuję coś do nieg, więcej niż bym chciała... widywać też go widuję :O ( z jakichś tam względów tego zmienić nie mogę) w sumie to ma te swoje pięknie "skorpionie" oczy, poza tym niby nic wielkiego, a dla mnie wystarczylo...:O bozeee...a ja jestem od was na pewno duzo starsza :O zalamadz sie idzie :O

Gość lew z opisu
zgadzam się zopisem trzeba nas dowartościowywać i wielbić a odpłacamy się bezwarunkowym poddaniem swojej pani

Gość nickonicko2010
po 30-ce wszelkie różnice wieku między partnerami przestają być widoczne bo ludzie są już dojrzali emocjonalnie(http://tnij.org/nokautcandy )