Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

therm girl

wyjaśnijmy to raz na zawsze i skończmy z tymi fotami, bo to nudne już.

Polecane posty

po co wklejacie foty tych ludzi ? chcecie o cos kogos zapytac to dawac i odwalic sie raz na zawsze

Gość therm girl ma racje
po co wklejacie to foty ? nie macie ludzie własnego zycia ?

a to ciekawe bo tak się składa informatyku od 7 boleści, że ja nie mam w laptopie żadnych zdjęć :D

Gość paulusia słodziusia
o jej cass broni psiapsioleczki, a skad mam ? ty juz dobrze wiesz :D poskarz polo ino, zeby wiedziala :D

Gość dtchygkmdir.exe
bo nie wlamalem sie do niego, bo nie ma czasu a po drugie to moge to zrobic w kazdej chwili mam twoj email i ip address, i po co zaczynasz? napisalem ci keyloger ale pozniej pomyslalem ze i tak nie jestes nawet tego warta zeby ci ten dysk sformatowac wiec sprawa zakonczona chyba ze chceszjeszcze powojowac ze mna to nie ma problemu tym razem skasuje ci dysk

Gość dtchygkmdir.exe
bo hacking w pewnych momentach nie jest etyczny, zwlaszcza ze mozna sie wlamac oczywiscie i przejrzec pliki, ale nie kasowac nic bo wezmy pod uwage jesli ktos ma tam najwazniejsze dokumenty to niestety juz ich nigdy nie odzyska po formatowaniu, a nawet przy rewalidacji ale zawsze mozna sie dowiedziec co to za osoba i dlatego hacking jest w tym momencie taki uzyteczny ale jesli jest po sprawie to nie ma to sensu

Gość dtchygkmdir.exe
bo sie nie wlamalem, i na razie nie mam zamiaru, bo to przemyslalem, a druga rzecz to nie nienormalnych ignorantek jak ty i konczymy dyskusje i zapominamy o sobie papa

wiesz ze format nie usuwa calkowicie plikow, ale kasuje jedynie sciezki do sektorow ? Zaleznie od rozmiaru, poziomie defragmentacji i systemu plikow mozna odzyskac rozne dane ;)

chłopcze powiedz mi dlaczego 'łazisz' za mną i wypisujesz takie brednie ? nie rozumiesz, że nie jestem Tobą zainteresowana i nie mam ochoty na kontakt z Tobą ? odpuść sobie, nie jesteś w moim typie. a te bajki zachowaj dla siebie

Gość dtchygkmdir.exe
temat z panna cassablanca uwazam za zamkniety jak rowniez formatowanie jej systemu, i tak nie bedzie przez to madrzejsza, na razie

Ok, przepraszam cassablanca, juz nie bede :O No, to sie posmialem. Milej konwersacji :>

cassablanca - wiem :) Tak tylko napisalem dla rozluznienia atmosfery. ;)

Gość dtchygkmdir.exe
a moze jednak ci go sformatuje, ale w takim momecie kiedy nie bedziesz sie spodziewac byyyyyyyyeeeeee

boooszze :o to formatuj człowieku i przestań bredzić i za mną chodzić 🖐️ Szejku - ależ rozmowa tu jest na luzie :D i bardzo przyjemnie tu jest :)

exe już bardziej nie mogłeś sie skompromitować jak na topie o nieudacznikach a teraz to juz siegasz dna :o wez sie odwal od cass raz na zawsze, dlaczego nie dociera do ciebie ze laska ma cie gdzieś :D

sossss :) my też lubimy towarzystwo przystojnych mężczyzn :) therm ---- ksiązę z maserati nie może znieść tego ze się tak ośmieszył :)

Gość jak gasic cos co nie bylo
cass....widzialem cie na mixerze :P

Gość dtchygkmdir.exe
co swoje to musisz odcierpiec, bo takich rzeczy nie powinnas robic jak umieszczanie kogos na publicznym forum, i ocenianie jego wygladu bo to jest glupie i dziecinne, a przeciez masz prawie 30 lat i jestes kompletnie niedorosla osoba, zreszta ja nie gustuje w polkach tylko wole turystki a zreszta okazem pieknosci nie jestes ale sie sama kleisz do mnie wiec ty tez przestan chodzic za mna i wypisywac ze ja ci komplikuje zycie

hejka chłopaki, hej Cassi i therm 🖐️ a ten nadal stęka ze Cie zniszczy tzn twoj komputer ? :D ja nie moge spać :( a Cassi pracuje ?

Gość dtchygkmdir.exe
cassablanca znowu blacharo zaczynasz? ty sie osmieszasz pustota bo tam w tym twoim mozgu nic nie ma oprocz arogancji i tyle