Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

therm girl

wyjaśnijmy to raz na zawsze i skończmy z tymi fotami, bo to nudne już.

Polecane posty

przepraszam bardzo, ale to Ty zacząłeś obrażać wszystkie kobiety z tego topicu że są pasztetami itp a siebie przedstawiałeś jako multimilionera i niesamowitego przystojniaka, więc sprowadziłam Cię na ziemie. Więc nie mów mi kto się źle zachował :) i weź się nie ośmieszaj, idź już stąd.

polomargarita - bry Nie wiem wlasciwie o co wam chodzi, tym bardziej nie mam zamiaru tu oceniac niczyjego zachowania ale historia z keyloggerem formatujacych dysk jest moooocno naciagana :p

polo tak siedziałam nad papierami, ale już skończyłam i idę zaraz spać :) sossss to jest mój naturalny kolor, a tak poza tym to nic nie wiem o tym żebym była na mixerze :o

Gość dtchygkmdir.exe
no pewnie ze ide bo nie lubie kobiet jak sie prowadza tak lekko jak moje maserati a ty jestes wlasnie tego przykladem a gosciu z soooooos, cwiczenia z ortografii nie zaszkodza skurwysynu powinienes napisac pamietaj cass dostaniesz na najblizsze swieta jakiegos nowego trojanka zebys mogla mnie milo wspominac :)))

nie obchodzi mnie co sobie myslisz w tej swojej główce o mnie, więc skończ już :) czekam na niespodziankę :D

ja juz sie chyba powoli klade. Zycze dobrej nocy i nie gryzcie sie tyle ;)

ja od czytania/pisania duzo bardziej wole akcje, czyny :) Tu na forum jest wielu ktorzy maja odwrotnie i takie bajki wam wcisna ze cala noc bedziecie sie smiac :p

wciskać mogą, a my niekoniecznie musimy wierzyć. A posmiać sie można :) Pan exe wie o czym mówimy :)

Ja tu siedze bo planow na noc nie ma, na gitare tez za pozno a spanie nie jest atrakcyjne o tak wczesnej porze :p cassablanca - 90% osob z tego forum lapie takie teksty jak ryba wode wiec wybacz za ogolnikowe stwierdzenie :)

cassi wyślij mi link na gg jak masz :) a ja zaraz uciekam spać bo widzę, że się bajki na dobranoc nie doczekamy :P ja w koncu jutro mam wolne w pracy i jadę nad jezioro :D a wy jakie plany ?

Gość jak gasic cos co nie bylo
polomargarita.....a ciebie mozna jeszcze zgorszyc??? bo odnosze wrazenie ze raczej tylko podniecic :P:P

mam i już wysłałam :) a ja bo miałam troszkę zaległej pracy, a teraz już nie chce mi się spać. Jak miło, że grasz na gitarze, zresztą widziałam fotkę w stopce :) Wiem, że ludzie (większość) wierzy we wszystko co przeczytają czy usłyszą. ja jutro pracuję a potem pewnie na plażę pójdę.

Wybaczcie ale z reguly nie opowiadam bajek dziewczynom :p Gram, tancze, bawie sie, poki glupote moge tlumaczyc mlodym wiekiem :p

to ja już wiekiem się nie wytłumaczę, ale lubię szalonych ludzi, którzy maja głowę pełną pomysłów, bo sama jestem zwariowana :D

No, korespondencja odebrana. A wiec dobrej nocy wam zycze i tez sie polozcie wkrotce spac, ilez mozna siedziec :p