Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quick decision!!

fajne buty? kupic? quick decision!!

Polecane posty

Gość quick decision!!
najlepsze jest to ze kazdemu podobają sie te z primarku 'serduszka' sorry no jużtaka kicha i tandeta ze hej :D

Gość Mrs Hafcik
kobieto ten fason to zamierzchła epoka ..paskudny koturn a kształ buta odrzuca na dzień dobry ale będą pasowały do kółkowatych- białych nóg lady in ENGLAND

Gość quick decision!!
nom o to chodzi ze nie chce jakiejś nie-firmy z lateksu jak te serducha co rżna w stopy i ogólnie wygladaja na tani badziew ale co tam najważiesze zeby bylu modne i pol populacji nosila podobne :P myslenie niektórych powala...

quick decision!! --> no fajnie by bylo. a poki co wejdz moze do river island, next, zara, top shopu czy jaki sklep tam lubisz i zobacz sobie jakie buty sa w modzie - wiekszosc to wlasnie takie plaskie sandalki zrobione z cienkich paseczkow, zakladane az za kostke. ale jak tobie podobaja sie koturny to wierze ze znajdziesz cos bardziej na czasie :)

Gość quick decision!!
oki t o mze ja napisze czemu mi sie te rocket dogi podobaja... 1. lubie ten pleciony koturn, on jest nieśmiertelny i zawsze latem powraca do łask :) 2. wygoda 3. firma 4. kształt teżjest oki, nie jest 'kurewski' wyglada słodko i mysle ze bedzie sie dobrze prezentował ze zwiewnymi letnimi supienkami :)

Gość quick decision!!
Zdesperowana Domowa Żona .. oki oki :D dzieki w kazdym razie na to że sie udizeliłaś, jak to sie mówi o gustach się nie dyskutuje i może lepiej wszyscy spuścimy z tonu bo zaraz bedzie tu mięso latała :D he he

Gość Buty są ekstra i bardzo wpisuj
się w tegoroczne trendy modowe :) Kupuj zdecydowanie :)

quick decision --> ja normanie nie zaczepiam pierwsza, sama sie zapytalas czy je kupic i czy fajne, spojrz na swoj topik, po czym stwierdzilas, ze juz zdecydowalas ale chcesz tylko posluchac co ma "trzodka kafeteryjna" do powiedzenia. jak chcesz zaczynac wojny to licz sie z konsekwencjami :)

Coco de Bata skad taki wniosek? Bo napisałam ,że są ohydne? Tak dla mnie są ohydne, w zyciu bym ich nie założyła. Wyluzuj dziewczynko

Gość quick decision!!
🖐️ już kupiłam tzn zamówiłam yay yay yay :D

Gość quick decision!!
wróce tu jeszcze żeby pochwalic sie butami lol, wrzuce tu pare fotek za kilka dni ;) 👄

Gość quick decision!!
p.s domowa zdecydowałam sie jak zobaczyłam wasze propozycje, stwierdzilam że przecież kazdy lubi co innego a ja ogólnie nie ubieram sie jak wiekszość dziewczyn z Polski, nawet tych mieszkajacych juz pare lat w Krolestwie :do napisania 🖐️

Gość kljkjkjk
quick decision, buty ktore wybralas sa brzydkie i to jest fakt,,te z serduszkiem tez sa oblesne..dobre na wiejska potancowke, tez mieszkam w uk i wiem ze gladiatorki sa juz nie modne, tak jak to staralas sie na sile podkreslic w kazdej wypowiedzi..jezeli chodzi ci o dobra firme to polecam Aldo i moze.. Clarks maja calkiem fajne buciki, a jezeli chcesz tanie buty do polatania to jak najbardziej New Look..a rodaczke to i ja rozpoznam po guscie i w tych butach ktore wybralas wygladalabys jak najbardziej na '' polke''

Gość roletka123
malena, te pierwsze mi się podobają, ja lubię koturny, ale nie noszę, bo mam chudziutkie nóżki

Gość sakrbik
a ja tam myślę że dziewczyna woli folkor:)kup te buciochy przynajmniej będzie to twoja decyzja :) pozdrawiam

Gość maaalena
Te z Aldo mi się akurat nie podobają. Kurcze, mam chyba typowo polski-wieśniacki gust :P te są moim zdaniem fajne: http://www.aldoshoes.com/uk/sale/women/sandals/78198299-nethkin/17 roletka123, mi w tych pierwszych nie podoba się materiał z którego góra jest wykonana, inaczej właśnie te bym kupiła. Generalnie wole naturalne, niepołyskujące tworzywa. Kształt butów jest za to bardzo fajny. :)

Gość quick decision!!
moge wygladać i na szwajcarke, ważne że te buty maja tylko 7 cm koturnik, sa na sale i są ładne :D p.s ktos tu podał link do 'sandałow' z 20 cm szpilą ahahahhah niezłe 'SANDAŁY"

Gość quick decision!!
nom mi te z aldo też ;o są okropne! widzicie dziewczynki na prawde o gustach nie można dyskutować! serio!

Gość quick decision!!
sakrbik i reszta którym sie nie podobA bo 'wiekskie' i 'babcne' i folklor, TAAK lubie folklor i nikt tu nie mówi o chodzeniu na dyskoteki w tych butach czy nie wiem gdzie, buty na codzien do szkoly , pracy, spacy :) kurde no...

Piękne są te buty, takie dziewczęce i delikatne, bardzo sexy... sama bym się skusiła, ale mam pewne obawy co do zakupow przez internet :)

Gość maaalena
właśnie ciężko znaleźć fajne i NIEWYSOKIE koturny :( mój facet jest ode mnie niewiele wyższy i nie lubi jak noszę jakiekolwiek obcasy :P te, co mi się najbardziej podobają zwykle są za wysokie.

Gość quick decision!!
Buba88 :) dzieki, ja nie mam obaw to zaufana firma, do tego zwroty są gratis, dostajesz znaczek i jak nie psauje czy sie nie podoba zwracasz i dostajesz swoje pieniazki.. juz nie raz kupywałam z tej stronki :)

dlaczego!!1 nie są złe, bardzo delikatne i letnie:-) widziałam takie w daichmanie są nawet niebieskie:-)

Gość sakrbik
moze byłam troszkę zgryźliwa ale wymiekkam po prostu.Kup je bo widze że Tobie sie one podobają a do pracy w sam raz rano nikt nie zobaczy bo wszyscy rano jeszcze niewysapni a po pracy pomykaj w nich opłotakmi i bedzie git :)