Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko na momencik

Jak rzucić bezboleśnie faceta,z którym było się tylko dla przyjemności cielesnyc

Polecane posty

Gość tylko na momencik

h od początku udawałam zakochaną, bo podobało mi się jego ciało teraz już tak na mnie nie działa, zresztą poznałam starszego i majętniejszego, ale ten nie chce mnie puścić, prosi o rozmowy, spotkania, mówi że się potnie itd. myślałam, że dla niego też to tylko przygodny związek, wzajemne dawanie i branie przyjemności...

Gość Conchita Martinez
Powiedz mu, ze jak sie bedzie cial, to ok, ale zeby tylko tego nie robil pod twoimi drzwiami, bo ty nie masz zamiaru po nim potem sprzatac, a krew ciezko schodzi. I czy ma jakies specjalne zyczenia odnosnie kwiatow na grob? Powinien wytrzezwiec z tej milosci blyskawicznie ;)

ale ten nie chce mnie puścić, prosi o rozmowy, spotkania, mówi że się potnie itd." na pewno udaje ;)

''od początku udawałam zakochaną, bo podobało mi się jego ciało teraz już tak na mnie nie działa, zresztą poznałam starszego i majętniejszego, ale ten nie chce mnie puścić, prosi o rozmowy, spotkania, mówi że się potnie itd. myślałam, że dla niego też to tylko przygodny związek, wzajemne dawanie i branie przyjemności... '' Po prostu cała esencja kobiecości. W twojej wypowiedzi zostalo zawarte wszystko co ''najpiękniejsze'' w kobietach.

Gość Conchita Martinez
Dominik, co ty pitolisz. Masz jakies zrabane zdanie o kobietach. Lecz sie.

Gość HAHAHAHHAAAH DOBREEEEEE
POWIEDZ MU, ZE JESTES KURWA i CHCIALAS SIE RUCHAC TYLKO CHWILE Z PRZYJACIELEM DO SEKSU! HAHAHAHHAHA, DOBRE!!!!

"teraz już tak na mnie nie działa, zresztą poznałam starszego i majętniejszego" naciągnij go jeszcze na kasę :P

Gość tylko na momencik
dzwonił przed chwilą i prosił o kolejną "kawę", by porozmawiać "o nas". znowu mu powiem, że nie a on znowu będzie mnie straszyć, że sobie coś zrobi. powiedziałam mu, że mam kogoś,a on stwierdził, że to chwilowe i że poczeka aż mi się "odwidzi" tamten facet.... ręce mi opadają

zanim sie bawi w taki "przygody" to najlpeiej się upewnić że żadna ze stron sie nie angażuje...bo potem jakieś paranoje wychodzą

po cholerę udawałaś zakochaną skoro chodziło Ci tylko o sex jakbyś od początku postawiła sprawę jasno teraz nie byłoby takiego problemu a tak skrzywdziłaś faceta postąpiłaś wrednie i tyle ...nie da się ot tak bezboleśnie w tej sytuacji tego zakończyć "zresztą poznałam starszego i majętniejszego "....a to pozostawiam bez komentarza

Gość 222222
ciekawe ilu facetów ma takie problemy jak autorka... kochana - olej go i cześć - tak jak oni nas olewają... zero telefonów, w ogóle zero kontaktu - oni tak potrafią a my się dołujemy - w imię czego? niech i on się pomęczy - a co? albo po prostu powiedz że spotykałaś się z nim dla przyjemności, że nic mu nie obiecywałaś - albo że on zasługuje na kogoś lepszego - no wiesz, standardowe gadki jakie oni nam wciskają :D