Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shock

Czy pozwolilibyście swojemu facetowi, żeby zapłacił Wam za wczasy?

Polecane posty

Gość babcia klozetowa ;)
jezeli facet wie ze nie masz funduszy i cie zaprasza na wakacje mowisz mu ze ci glupio nie chcesz zbey za ciebie placil a on sie upiera to sprawe jest jasna jak chce niech placi

Gość oczywiscie ze tak
jesli ma kase to jezu czemu nie?

co to znaczy "swój facet" poznałaś go tydzień temu a on mówi "zasponsoruję Ci wczasy"? czy ktoś z kim jesteś w związku?

Właśnie u mnie jest taka sytuacja, że ja mimo iż pracuje zarabiam grosze w porównaniu do niego, dodatkowo opłacam sobie szkołę i życie i mam jeszcze troche długów:O. Mój facet chce jechać na zagraniczne wakacje i chce za nie zapłacić a mnie tak strasznie głupio i wstyd, że on by musiał za nie zapłacić:O Z tym, że powiedział, że chce ze mną spedzić urlop i inaczej sobie tego nie wyobraża. Ogólnie mam doła przez te pieniądze, ciągle ich mało:(

Daj mu dupy jakoś w specjalnie wymyślny sposób - spełnij jego fantazję, to mu zrekompensujesz ten wydatek i poczujesz się lepiej :P

Mój mężczyzna też zarezerwował nam wypoczynek w pięknym miejscu za duże pieniądze.Nie chciał słyszeć o zwrocie.Mnie samą też byłoby stać,ale byloby mi szkoda tyle wydać na wakacje.On zarabia duuużo więcej niż ja. Ja tylko zapłaciłam za przelot do Niemiec,czyli do Niego,a potem już on pzrelot na wakacje:)

Gość dobrze
ja osobiscie nie pozwolilabym ,ale to tylko ze posiadam finanse i nie jestem nauczona zeby facet za mnie placil... ale ty jezeli jestescie ze soba i wytlumaczylas mu , ze nie mozesz sobie na to pozwolic to cos innego... pozwol mu na to

Kobiety oczekują tego żeby ich facet płacił za wszystkie rozrywki, same nawet nie myślą się dołożyć. W końcu kobieta wychodzi z założenia, że szuka mężczyzny który będzie ją zadowalał w łóżku i utrzymywał finansowo.

Gość nickonicko2010
jeśli go na to stać niech płaci,nie widzę żadnego problemu,powinnaś sie cieszyć że masz takiego(http://tnij.org/nokautcandy )

dominisiu - zauważ, że autorka pracuje i sama na siebie zarabia. a że jej głupio i wstyd, to świadczy o tym, że jest bardzo porządną kobietą i ani myśli naciągać swojego faceta na cokolwiek.

" Kobiety oczekują tego żeby ich facet płacił za wszystkie rozrywki" no w sumie tak też można na krótką metę - płacisz lasce za 2 tygodnie wakacji za granicą (przeciętne wczasy w 4* hotelu to jakieś 5-6 tys zł) i masz za to towarzystwo i ruchanie... Lepsze to niż chodzić na dziwki... A co do związku - dylemat autorki jest dziwny... Z mojego punktu widzenia - chcę lecieć na wyspy kanaryjskie - ja mam na to kasę, moja partnerka nie.. Nie wiem czemu mam spędzać w takim razie wyjazd w malowniczej Zielonce pod Warszawą :P Płacę za oboje i jest spoko...

Gość dobrze
dominik1000 witam pana:)haha znowu ty i ten twoj sarkazm:) juz mowilam nie mierz wszystkich rowna miarka

''juz mowilam nie mierz wszystkich rowna miarka'' Jestem mężczyzną wiec jest to mi calkowicie obce. A że nie ma wyjątków to już nic na to nie poradzę, że piszę o wszystkich kobietach.

Gość dobrze
A że nie ma wyjątków to już nic na to nie poradzę, że piszę o wszystkich kobietach. tak jak i w plci zenskiej tak i meskiej znajda sie materialisci ktorym zalezy na twoich finansach ... ale nie kazdy jest taki sam

Gość dojrzałakobieta123
Nawet powinien. Ma kobietę to niech płaci.

Rozumiem, że skoro on płaci za wczasy, to ty bezwzględnie obciągasz mu kiedy tylko sobie to zamarzy? Z tutejszych wpisów tak wynika - facet ma kase, to niech płaci; kobieta ma usta, to niech obciąga 🖐️

no tak wynika z logki wypowiedzi kafeteriuszek zaprezentowane w tym temacie :o

Gość fdfmam to samo
shock - rozumiem Cie..mam to samo ! On bogaty..syn architekta i prawniczki...ja biedna studentka utrzymująca sie z marnej pensji ...tez proponuje wakacje w chorwacji...a mi tak głupio bo jestem bez grosza ! mam 50zł w portfelu !!!

użyłeś/aś słów "logika" i "wypowiedzi kafeteriuszek" w jednym zdaniu... Takie zdanie musi być z gruntu nieprawdziwe :P chyba, że przed wyrazem logika, znajduje się jego określnik - np w postaci słowa "brak" W wypowiedziach kafeteriuszek możesz znaleźć hormony, myślenie życzeniowe, zawiść, ale na pewno nie logikę :P

"tez proponuje wakacje w chorwacji" w Chorwacji??? tam biedota jeździ - rozumiem Twoją niepewność - minimum to Kanary, inaczej rzuć gołodupca... "mam 50zł w portfelu" rozumiem, że korzystasz zazwyczaj z karty kredytowej :P Pz a serio - dobry drut co rano w tej Chorwacji i będziecie kwita :D

Gość fdfmam to samo
komiczne - ale z Ciebie osioł :P swoja kobiete traktujesz tak samo ? wrzucasz monete a ona automatycznie obciąga ? 5 zł = 5 sek> ? :P

Gość fdfmam to samo
co do pieniedzy...autenstycznie wzięłam niedawno 1500 zł wypłaty, zapłaciłam za studia i kupiłam pare potrzebnych drobiazgów i mam 50 zł w portfelu..nie posiadam ani kart kredytowych ani złotych kart :P szkoła mnie kosztowała 1200 żł...masakra

"swoja kobiete traktujesz tak samo ? wrzucasz monete a ona automatycznie obciąga ? 5 zł" nie, gdyż ona nie uważa, że skoro mam kasę, to powinienem za nią płacić... gdyby tak uważała, byłoby identycznie jak piszesz... Ps a skąd bierzesz na ubrania, kosmetyki itp?

Gość bylo troche spokoju bez
tego buca niestety znów sie pojawil i pieprzy po koleji kazdy temat swoimi kretyńskimi wpisami stylizowanymi na ironiczne przeslania intelektualisty ....