Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shock

Czy pozwolilibyście swojemu facetowi, żeby zapłacił Wam za wczasy?

Polecane posty

Gość bylo troche spokoju bez
noooo normalka zakompleksiona miernota myśląca , ze jest "kimś" na babskim forum i dozgonny prawik

"zakompleksiona miernota myśląca , ze jest "kimś" na babskim forum i dozgonny prawik" opis mi pasuje :P podobnie jak i wiele innych... ale z Ciebie to musi być prawdziwie zły człowiek, skoro kogoś obarczonego tyloma nieszczęściami losu jeszcze starasz się dołować :P Ps babskie forum = forum dla debili :D

Gość Zdechł mi kot
Mi w tym roku ex-bojfrend płaci za wakacje i też jest gitarra.:)

Gość dobrze
Ps babskie forum = forum dla debili to po co tu siedzisz??:)

"to po co tu siedzisz??" to nie moje stwierdzenie, tylko podsumowanie Waszej krytyki... Jedno z bardziej obraźliwych stwierdzeń jakie można przeczytać, to właśnie "facet, a siedzi na na babskim forum" :D

no właśnie o to samo się z moim kłócę. Jak dla mnie jak chce fundować to znaczy że chce zrobić ze mnie zwykłą dzi**ę. A ja sobie tego nie życzę

Gość kjpoikpo
a czy twojemu facetowi jest glupio kiedy robisz mu laske i trzymasz jego penisa w buzi?? Dlaczego jak kobieta robi takie rzeczy, to jest to oczywiste, bo przeciez jak ludzie sie kochaja to chca sprawic partnerowi satysfakcje, ale jak facet chce zaplacic za wakacje, to nie, bo...no wlasnie bo co??? Dlaczego facet z ktorym dzielisz zycie nie moze zaplacic za wakacje, skoro wie, ze ciebie na nie nie stac??? :O

dlatego, że może tą laskę powinno się robić tylko dla jego przyjemności bo chce się mu tą przyjemność zrobić a nie z poczucia wdzięczności i z musu: ja zapłaciłem to Ty nie marudź tylko bierz się do roboty...

dlatego, że może tą laskę powinno się robić tylko dla jego przyjemności bo chce się mu tą przyjemność zrobić a nie z poczucia wdzięczn"ości i z musu: ja zapłaciłem to Ty nie marudź tylko bierz się do roboty... " z punktu widzenia faceta jest wszystko jedno, liczy się wytrysk w ustach i tyle :P

Gość grrrrr
"z punktu widzenia faceta jest wszystko jedno, liczy się wytrysk w ustach i tyle" myślisz, że to nie ma większej różnicy w jakości wykonania?

Gość kjpoikpo
tak samo jak kobieta robi laske, aby sprawic facetowi przyjemnosc i facet jakos dziwnie nie ma dylematow i pozwala sobie ta laske zrobic, tak samo facet chce zaplacic za wakacje, aby oboje przyjemnie spedzili urlop i wzbranianie sie i unoszenie honorem swiadczy tylko o chorym podejsciu do pieniedzy. Jak ludzie siwe kochaja, to nie przeliczaja wszystkiego tak jak ty:O

a z punktu widzenia kobiety, to nie jest wszystko jedno. na pewno gorzej bym się czuła czując się zobowiązana do zrobienia bo mu wiszę to za wakacje.

z punktu widzenia faceta jest wszystko jedno, liczy się wytrysk w ustach i tyle w jego wlasnych ustach :p

"myślisz, że to nie ma większej różnicy w jakości wykonania? " Myślę, że profesjonalistka, robiąca to za kasę, może to zrobić dużo lepiej... wiele kobiet ma fatalną technikę, myśli że wystarczy wziąć penisa do ust i trochę poruszać... uczucia i chęć sprawienia przyjemności partnerowi nie mają tu nic do rzeczy bo od samego chcenia techniki się nie nabierze

kjpko: facet zazwyczaj nie ma dylematów... ;P a co do płacenia, uważam że można, jak się już planuje na prawdę wspólne życie, a na etapie chodzenia ze sobą, takie propozycje uważam za nie na miejscu

z punktu widzenia faceta jest wszystko jedno, liczy się wytrysk w ustach i tyle w jego wlasnych ustach w wersji dla prawików?:)

Gość grrrrr
"Myślę, że profesjonalistka, robiąca to za kasę, może to zrobić dużo lepiej... wiele kobiet ma fatalną technikę, myśli że wystarczy wziąć penisa do ust i trochę poruszać... uczucia i chęć sprawienia przyjemności partnerowi nie mają tu nic do rzeczy bo od samego chcenia techniki się nie nabierze" No ale prawdziwe zaangażowanie ma wpływ na szybsze nabywanie dobrej techniki a "nie chcę ale muszę" powoduje odwal się. Nie zapominając o pewnej nieścisłości bo "liczy się wytrysk w ustach" a potem okazuje się, że jednak technika jest ważna. Się chłopie zdecyduj.

Się chłopie zdecyduj. nie wiesz na co się szykować ?:)

Gość masz rację komiczne
że skończył się "spokój" na kafeterii , powrócił wszystkowiedzący , ironiczny - w swoim oczywiście mniemaniu nadęty bufon który imponowac może jedynie równie tępym jak i on sam - atrapa prawdziwego faceta który w życiu nawet koło takowego nie stał. Nie zesraj się czasem s samouwielbienia 🖐️

"Nie zapominając o pewnej nieścisłości bo "liczy się wytrysk w ustach" a potem okazuje się, że jednak technika jest ważna. Się chłopie zdecyduj." technika jest ważna, żeby jakikolwiek wytrysk był w ogóle :) no chyba, że mówimy o 17 latku, który strzela jak go tylko laska wargami dotknie... A co do nauki - wystarczy poczytać to forum, by zobaczyć, że wiele kobiet przyjmuje postawę "nie dość, że mu TO robię, to jeszcze będzie miał przy tym jakieś wymagania"... gdzie tu miejsce na naukę?

w jego wlasnych ustach w wersji dla prawików? w wersji kucharzyny:)?

"atrapa prawdziwego faceta który w życiu nawet koło takowego nie stał." a stałem - kiedyś obok mnie na chwilę przystanął sam Jarosław K.!! "Nie zesraj się czasem s samouwielbienia" za późno - idę zmienić spodnie :P

w wersji kucharzyny ? to ja się przyłączę:) możesz sobie pofantazjować :)

Dżizass - są tu takie tematy, że aż boję się w nie wchodzić - np ten o wymodleniu sobie męża :P Ps działo się coś ciekawego jak mnie nie było? Jakieś gniazda, Marwaski i tp?

Ps działo się coś ciekawego jak mnie nie było? Jakieś gniazda, Marwaski i tp? nareszcie zapytałeś (retro!! widziałaś to ??!!) nie działo się absolutnie nic